Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... czemu jeszcze nikt nie podwiesil tego tematu ? .... gdzie sa moderatorzy ?:P

... Jest Taka Zasada, Nie Kazdy Ja Zna ... Wolnosc Zaczyna Sie Tam, Gdzie Konczy Sie Strach ...

8ad88ce0251d47d6.jpg

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niestety crackuje sobie na tibii 7.72 a potem normalnie na legalu po zainstalowaniu wersji 4.5.0.0 wypierdyla mi takie cos

jak na screenie

post-1244-1191848044_thumb.jpg

Opublikowano

@up

Mam coś podobnego

@temat

Już się tutaj pogubiłem to dąsie tom tibie 8.0 scrakować czy nie jeśli tak to proszę jeszcze raz wytlumaczyc.

TrueBIader-Pacific.pngbeznazwyxz0.gif

28357.gif

28918.png

Opublikowano

dzieki jestescie zajebisci ;p ; d

Koks masz moze postac na refugii? zawsze zarzuce z 20k za ta pomoc (jak cos pisz na gg 8900320)

aha jeszcze jedno pytanko

czyli na tibie 8.1 ten crack juz nie bedzie dzialac? x/

Opublikowano
aha jeszcze jedno pytanko

czyli na tibie 8.1 ten crack juz nie bedzie dzialac? x/

Mam to samo pytanie, co będzie kiedy wyjdzie Tibia 8.1?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

przy punkcie w ktorym masz wybrac LOADER ... wybierz ten 2 jezeli masz dwa :) bo ja wybralem 1 :) wszystko zrobilem i nie dzialal key :) a jak wybralem drgi to zadzialal :)

... Jest Taka Zasada, Nie Kazdy Ja Zna ... Wolnosc Zaczyna Sie Tam, Gdzie Konczy Sie Strach ...

8ad88ce0251d47d6.jpg

Opublikowano

Z crackowałem go i gdy uruchamiam NG na 7.6 (czyli setup 3.9) to prosi o klucz:/ Czy jest jakis sposób na z crackownie 3.9? Dzieki

Opublikowano

mam problem z scrakowaniem ng poniewaz juz kiedys to zrobilem potem zainstalowalem ng pod tibie 8.00 a gdy kolega powiedzial cos o nowym ots to wrzucilem na 7.92 i na 7.92 mi chodzi i nie wyskakuje "buy naw" itd a jak instaluje na 8.00 pirze zeby zakupic. ;/ pomocy prubowalem usuwac wszystkie tibie i ng i dalej identyczna sytuacja

Opublikowano

teraz mam taki problem już scrackowałem bot pod strarszą tibie i mam ściagnąc i zainstalować bota na tibie 8.00 i mam z tym problem jak mam to zainstalować w tym samym folderze co scrackowany bot ng?? odpisz ktoś prosze

Opublikowano

a ja mam problem,otoz nie dziala mi licencja w winhexie :(

pisze cos ze:the license codes found are incompatibile with this version

help plxor

(krakowalem juz wczesniej raz i dzialalo)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...