Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki Freeze ;)

TEraz następny problem, gdy włączałem NG Tibia sie crashowala i wyłączała, odinstalowalem i ponownie zainstalowalem bota, chcialem go scrackowac, tylko ze nie wyskakiwala mi ta ramka gdzie są: "ok" "enter key" i "buy". pomimo tego tibia dalej pada gdy chce włączyć NG ;/. co mam z tym zrobic?

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam problem. bo jak włączam bota to mi sie wogle nie wyświetla proces loader.exe jak wcisne "enter key" równierz

@edit

co ja źle robie? zrobiłem all wg poradnika.

ngproblemkg5.jpg

Opublikowano

Siemka wszystko super jedyny problem to to ze bot wylacza sie po ilus minutach co na to poradzicie?

A ja mam pytanie tibiatek bot atakuje jak sie pokaze na ekranie potwor czy dopiero jak go zaatakuje?

• 3 tygodnie później...
Rekrut
Opublikowano

Witam!

Mam bota 4.5.0 juz udalo mi sie go scrackowac, ale na 2 dzien nie chodzil gdy wlaczalem tibie i bota to mi wyskakiwal blad windowsa?

Co zrobić?

Jak zrobić także żeby mieć najnowszą wersję bota?

4.7.5 bo sa nowe potiony i wogole i jest potrzebne mi to ;D

Dziex za odpowiedz

Opublikowano

Mi sie niechce zcrackowac na pozcatku gdy juz sciagne i zainstaluje ng to gdy wlanczam winhex a puzniej ng no to pisze zeby uruchomic tibie ... a jak znowusz uruchomie to jakis crash wyskakuje czy co..

Opublikowano

Jezuniu !! :) :) :)

Dzieki meczylem sie z ty dobre 5h ale bo staraniu i czytaniu ze zrozumieniem wszytko mi dziala !! dziekuje bardzo gran w wersje 8.11 :)

Opublikowano

A gdy ja klikam Alt +F9 to wyskakuje error :

beztytuuhp3.th.jpg

Czy to, że posiadam viste może tworzyć ten błąd?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...