Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc co do tej nieszczęsnej kratki ;p to jej nigdy nie używałem i nie mam zamiaru bo mi zawsze errory wyskakiwały..

A drugie pytanie to oczywiście, że tak możesz wrzucić nowe .dll.. przecież ci nikt nie narzuca. ;p

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema mam pewien problem ;/ sciagłem Ng bota pod 8.0 i winhex 12.5 właczam winhexe wpisuje kod rejestracyjny i naciskam alt+F9 i dupa wyskakuje mi taki bład:

An exception error occurred at offset 0012F6A1. It is recomenndto save your work and restart the program.

Please disible nVidia's Viev Desktop Manager and restart WinHex to avoid this particular error.

Prosze o szybką odpowiedz ;/

Opublikowano

Siema mam problem ;/

otoz zcrackowalem tibie botng i gdy wlaczam tibie i bota wyskakuje mi blad ;/

"Wystąpił problem z aplikacją Tibia.exe i zostanie ona zamknięta.Przepraszamy za kłopoty"...itd.

Co Zrobic?? Prosze o szybką odpowiedz

Opublikowano

Elo wyskakuje mi ten sam bład co koledzy @up Mam Windows XP

zrobilłem all tak jak mowił koks skrakowalem NG i właczam tibie a pozniej nG wyskakuje mi ze Tibia.exe itd i sie zamyka tibia oraz NG

Opublikowano

A skopiowałeś dobrze hook.dll, bo kilka osób zrobiło to na odwrót... instalujesz 4.5.0, później najnowsza wersję pod 8.1, kopiujesz hood.dll, znowu instalujesz 4.5.0 i wklejasz tamten skopiowany hook.dll..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Też nie wiem z kod hood.dll wziosc ;/

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

Opublikowano

Wieć po skcrackowaniu wersji 4.5.0 instalujcie najnowszę, później w folderze gdzie zainstalowaliście TibiaBot NG jest ten plik, kopiujecie go na np. pulpit, później znowu instalujecie wersję bota 4.5.0 i do folderu z tym botem wklejacie ten skopiowany wczesniej hook.dll, zgadzając się na zamianę;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

elo ;]

mam problem(znow) podczas gdy mam winhexa i go wlaczam i po zamknieciu 2 okienek rejestruje go i klikam alt+F9 szukam opcji loader a tam jej nie ma!!

Co zrobic?????

szybka odpowiedz plis

Opublikowano

naciśnij drugi alt ;p ten z lewej strony (left alt +f9)

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano

nie ma za co :P

ja na początku też miałęm problem, bo nie odczytałem i zamiast włączać "enter key" chciałem włączać bota :D

Opublikowano

"W search for wpisz: (Twój Finderprint) , a w replace with : 82AD-20CE"

Ekhm, a gdzie znajde ten mój Finderprint?:D

Opublikowano

Oluś - finderprint znajdziesz, jak włączysz bota i naciśniesz enter key ;)

tam nad "name" i "password" masz "finderprint : coś tam coś tam" :P

i właśnie o to "coś tam coś tam" chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...