Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak masz zla v. winhexa poprawna to chyba cos kolo 12 ::? nie pamietam już dawno to pisałem :P

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest problem wszystko ladnie zrobilem a jak juz wklejalem key'a nadusilem OK to wyszlo : The name/key you entered does not appear to be valid. Please try again co mam zrobic ???

Opublikowano

Mam ten sam problem ;/ Jak można źle skopjować kod ?? Kopiuje prosto z tutka i nie wchodzi ;/

The name/key you entered does not appear to be valid. Please try again.

rapideoUserbar.png
Opublikowano

Umm.. niewiem czy tylko ja mam ten problem ale jak chce sciagnac TibieBot NG v 4 5 0, to sie nie chce zapisac w danym przezemnie folderze. Probowalem sciagnac z oficjalnej strony oraz z rapidshare ( ktos tam podal) nie da sie zainstalowac.Niewiem co mam zrobic, jesli jest ktos chetny pomuc, bede wdzieczny.

Opublikowano

ej jak pisales tam ze potem nacisnij loader bo tam sa dwa ( Loader#2872 i jest drugi Loader#2888 ktory wybrac?

Opublikowano

ej wie ktos moze jak ustwaic w tibi ng zeby siebie leczyl gdy ma xx hp i jak ma xxx hp to niech ucieka i jak sie ustawia zeby podnosil itemy z ziemi z gory dzieki

Opublikowano
to może ktoś opisze jak scracować NG na najnowszą wersje Tibii?

Pozdrawiam

narazie nie ma sposobow na darmowe NG wyzsza od dzialajacych na 8.0 ;] xkowal bajki opowiada i tyle ;]

Opublikowano

@up

omg ty udajesz czy naprawdę jesteś taki głupi... jak pisze że się nie da już scrackowac to znaczy że nie scrackujesz na tibie 8.1 chyba logiczne ??....

@down

tak wiem ; )

czyjs fingerprint +

dane i kod ; )

+ znac sie na hexach (ogólnie ten cracking)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...