Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdzilismy plik tego winhexa, jest on skazony trojanami - trojan domowej roboty. Winowajca jest nieszczesny Munio nieaktywny moderator dzialu tibia ktory zedytowal moj post 3 dni temu i podmienil linki w temacie, zostal zbanowany i usuniety z rangi moderatora. Wszystkich ktorzy sciagneli tego winhexa przepraszamy i prosimy o usuniecie poniewaz jest on skazony!

card.png

Opublikowano

Czyli naleza Ci sie moje przeprosiny gdyz oskarzalem ciebie ;D

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano

Uwazajcie takze na inne pliki ktore sciagacie na forum linki mogly takze zostac podmienione!

@Edit.

Temat zamykam jesli beda podobne sytuacje, prosze jak najszybciej informowac o tym administracje forum.

card.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Można crackować każdą do wersji klienta 7.92. Nie można crackować od 8.0, więc wersję 4.3.2 też scrackuję jeśli można to tak nazwać.

Ja Jakos Mam Zcrackowanego Ng Na 8.0 zal.pl :D Wystarczy Zcrackowac na 7.92 i zainstalowac ng na 8.0 w tym samym folderze i gitara

Opublikowano

Munio:

nie wierze, ze mogles zrobic cos takiego... A tyle razy pomagales.... Boze, jakie szczescie, ze nie stracilem postaci...

I czekalem na Twojego bota, bo podobno umiesz robic...

Opublikowano

Mam taki problem. Mianowicie w WinHexie, kiedy wchodze z search wszystko jest na siwo tzn., ze nie moge nic nacisnac.

Mialem juz ten problem kiedys i go rozwiazalem, ale juz nie pameitam jak.

Prosze o natychmiastowa pomoc :]

Opublikowano

Sprawa jest taka. Instaluje TibiaBot NG 4.5.0, wszystko dobrze robie w winhexie, instaluje na to wersje TibiaBot NG 4.6.4 zeby bot dzialal na najnowszej tibi i jest ze mam niepelna wersje programu :/

Opublikowano

jeżeli ktoś ma jakieś problemy to niech skorzysta ze strony REKLAMA bardzo dobra strona :). pobieramy jedynie rara w któym jest winhex + instalka 4.5.0 i opis jak to zrobić. Potem tylko walnąć nakładkę z oficjalnej strony ^^

Opublikowano

up: Warn za reklamowanie innych for... wszystko jak zrobić żeby scrackować Tibia Bot NG jest na tym forum... w tym temacie...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A ja z kolei mam inny problem kopiuje ten kod z 1 strony forum wklejam do WinHexa i mi wyskakuje okieneczko z napisem Sorry. The license codes found are incompatible with this version. co robic? <_<

Opublikowano

gdy wciskam alt+f9 wyskakuje mi błąd an exception error occurred at offset 0012f6a8 It is recomented to save your work and restart te program Please disable n Vidias itd. co z tym można zrobić??

Opublikowano

Mi nie dziła ten sposób... Jaki loader mam włączyć bo mam 2? A nie dziala w ten sposob ze jak robie replace tezt to jest ok a jak robie to replace winhex volue (czy jakos tak) to nie nic nie zamienia jest nmapisane (replecen o times czy cos takiego...) CO robic? POMOCY

Sorki juz dziala... poprostu nie dalo sie na nowszej wersjii... tylko na 4.5

Opublikowano

mam problem wpisalem to Name: "falanga88"

Addr1: "slava"

Addr2: "bohaterom"

Key1: 76A090C08700101857109854C04AB2A4

Key2: 0B9D47A44BC790740C66AF38E2A99651

Chksm: 4E

w winhex i wyszlo mi : Sorry, The License codes found are incompatible with this version.

to oznacza ze mam zla versje czy demo czy cos ??? help

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...