Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

To wiecie jak zrobić żeby mieć najnowszą wersję bota?

Ten sposób z przedluzaniem jest dobry ale bot chodzi tylko godzine wieć?

Opublikowano

ja mam skrakowana 4.5.7 ;] POTRZEBUJE SCRYPTOW NA ZOLWIE I NORTH LARVY W ANK ! KONIECZNIE DOBRY SKRYP ZOLWI KNIGHT PROJECT ! na www.tibiabot.com nie dziala search i niechce mi sie przeszukiwac bpo 200stron+... skrypt na zolwie potrzebny na dzis !

Anty Analfabeci !

Weź słownik w rękę ortografia to podstawa

Opublikowano

Mam problem...Mianowicie ściągłem 4.5.0 skrakowałem i sciaglem 4.5.6 skopiowałem z hook znowu zainstalowałem 4.5.0 i wkleiłem tam hook z 4.5.6 i sciągłem z tibiabot.com 4.7.1 skopiowałem z niej hook zainstalowalem 4.5.0 i wkleilem wlaczam bota ide na larvy wystestowac zabijam sam larve klikam prawym na gp aby zaznaczyc zeby lootowal i nagle bledy...i wywala mnie z Tibi...Może ktoś temu zaradzić?Moze cos zle zrobilem...(?) Z gory dzieki za pomoc <_<

Opublikowano

Mam taki problem...Np widzialem na tym forum tzw. Skrypty i np ktos podaje skrypta do uzywania potow "mp" i jak mam go uzyc aby chodzil ten skrypt i wiele innych??

Uczeń
Opublikowano

na 8.11 za chuja to nie działa, co to za durny pomysł z kopiowaniem hooka?

(przepraszam ale sie wkurwilem) męcze się z tym juz 2 tygodnie.

17034594nt1.png

P.S Należę do tych 2% co słucha pożądnej muzyki.
81106548mv1.png
Uczeń
Opublikowano

@offtop

nie spamuj, tylko pomóż, robie wszystko zgodnie z tutorialem "WSZYSTKO"

@topic

instaluje 4.5.0 -> values ... i dziala

działają wszystkie inne wersje do 7.92 :/

od 8.0 w góre nie, nawet jak kopiuje hooka

17034594nt1.png

81106548mv1.png
Opublikowano

jaks z 500 osobom działa tylko nie tobie hmmm o.O

napisałem krok po kroku jak to zrobiz ze ss no to juz wam nie pomoge jak nie umiecie czytac :? moze sie nie da ale nie wiem tak to by nie pisali ze im działa

Uczeń
Opublikowano

Boże Koks, nie rób ze mnie debila.

Krok po kroku, nie wiadomo ile razy próbowałem na marne.

Po prostu mi bot w wersjach od 7.6 do 7.92. dziala, a w późniejszych już nie. Marne kopiowanie hook.dll nic nie daje.

Tłumaczysz sie tylko jak wspaniale opisales tuta. Skoro nie chce Ci sie pomagać i sie opierdalasz za przeproszeniem to po chuja jestes moderatorem?

Troche szacunku do userów. Rozumiem ze nie potrafisz sie przyznać, że nie wiesz o co chodzi. Możesz napisać, nie wstydz sie.

Może to wina systemu. Whatever...

17034594nt1.png

81106548mv1.png
Opublikowano

Ok doszedlem do tego...A mam inny problem np ktos podaje mi id np halbardy i jak mam dodac ja aby mi lootowal albo inne przedmioty??

Opublikowano

mam pytanie czy niema w tym hexie tak jak ostatnio jakiegoś super keylogera ponieważ nie chce starci rzeczy które uzbierałem od ostatniego haka

TrueBIader-Pacific.pngbeznazwyxz0.gif

28357.gif

28918.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...