Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to mam zawsze pecha ;>.

beztytuuum8.png

Po kliknięciu Alt+F9 wyskakuje to. Jakieś rady? Jeśli ktoś powie, że najlepiej to coś wyłączyć niech też powie jak. ;d Korzystam z Visty Ultimate.

@down

NVIDIA GeForce 7900 GS.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki wszystko działa jak należy ^^

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.
Opublikowano

mam problem.. otóż gdy mam włączony winhex i mam włączyć bota to wyskakuje mi : please run tibia first, jak włączę tibie i potem bota to wyskakuje mi błąd nie wysyłaj.. próbowałem opisem 1 i 2 i dalej to samo, ściągałem instalki na nowo, przeinstalowywałem.. na nic.. prosze o szybka odpowiedz..

Opublikowano

ja mam tak samo jak marcin. na jaka wersje tibi jest ten bot.

"Uruchomić program WinHex i włączyć bota. Wejść w Enter Key - kliknąć w ok, cancel i znowu uruchomić."

no i wlaczam winhexa i bota a on nie pyta o key tylko wyswietla sie zebym wlaczyl tibie. Wlanczam i wyskakuje raport o bledach. dziwne

Ja mam najnowszego klijęta i crackowalem wg instrukcji do TibiaBot NG 8.1

Opublikowano

To jest w miarę logiczne, że bocik nie działa po zmianie wersji klienta...

Nawet lighthacki nie działają... a co dopiero ma powiedzieć taka maszynka jak NG :P

Opublikowano

za pare godzin chłopaki od ng wypuszczą nową wersje to bedziemy próbować : D

##EDIT##

no mamy już nową wersje 4.7.2 teraz tylko crackować : D

##EDIT 2##

NAJNOWSZĄ WERSJE CRACKUJEMY TAK SAMO JAK POD 8.11 CZYLI CRACKUJEMY 4.5.0, ŚCIĄGAMY 4.7.2 INSTALUJEMY, KOPIUJEMY HOOK.DLL, INSTALUJEMY 4.5.0 WKLEJAMY HOOK.DLL Z 4.7.2 I CIESZYMY SIE NG :D

Opublikowano

To co napisałeś nie może być prawdą bo wszystkie key'e do bota zresetowali i trzeba czekać aż w necie pojawi się jakiś do wersji 4.7.2...

Opublikowano
To co napisałeś nie może być prawdą bo wszystkie key'e do bota zresetowali i trzeba czekać aż w necie pojawi się jakiś do wersji 4.7.2...

proszę Cię, nie rozśmieszaj mnie.

mógłbyś mi to powiedzieć jeśli napisałbym wczoraj ze tak bedzie sie crackować ale nie teraz kiedy robie sobie śniadanie, boce na tiquandzie, chodzi mi po waypointach i wali e flamy w slimy :P

Rekrut
Opublikowano

Mi nie chodzi nowy bot na 8.20, gdy go włączam wyskakuje mi error.? tibia exe?

Co robic?

Moge scrackowac 4.5.0 pod 8.11 a pozniej pod 8.20 4.7.2? albo scrackowa 4.6.5 a pozniej wkleic hooka z 4.7.2 do 4.6.5?

Help!!xD

@Edit

Juz mam bota wystarczylo ze zamienilem hooki z 4.72 do 4.50 i rox

Diex ;D

Opublikowano
Mi nie chodzi nowy bot na 8.20, gdy go włączam wyskakuje mi error.? tibia exe?

Co robic?

Moge scrackowac 4.5.0 pod 8.11 a pozniej pod 8.20 4.7.2? albo scrackowa 4.6.5 a pozniej wkleic hooka z 4.7.2 do 4.6.5?

Help!!xD

próbuj.. ja zrobiłem to identycznie jak bym robił to pod 8.11 tyle że robilem z nowszą wersją, bez zmian.

Opublikowano

Nom, u mnie też działa, jak miałem do 8.11 zmiany w rejestrze porobione to zainstalowałem NG 4.7.2 i skopjowałem hook.dll, na to zainstalowałem 4.5.0 i wrzuciłem hook.dll z 4.7.2 i wszystko działa bez zarzutu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...