Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up ... zapewne da sie tym sposobem tylko trzeba miec aktualne czyjes konto kto wykupił Ng ;]

keye zresetowali ale chyba ng nie zmienili ;]

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nigdy... już wolę kupić TibiaBot NG niż tym shitem botować... mam nadzięję, że wkońcu będzie jakaś metoda na crackowanie... będę szukał ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jednak kupuje sobie blackd za 100 k - licencja roczna, no cóż i tak mi się zwróci, mam za dużo charów do robienia dla znajomych za rl hajs żeby czekać na crackowane ng ;ddd

Taki mały offtop :>

Opublikowano

Teraz poszczególne kodu działa do niektórych wersji NG ja posiadam różne hexy itp ale nie da się bo NG jakoś pozmieniało że jak widza że za dużo Ip łączy się na jednym Kodzie to blokują...

Opublikowano

reasumujac wystarczy hook.dll dac z 4.6.5 do starszej? hmm:P

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Hm.. działa, pierw musimy być zalogowani bo inaczej sie zacina (przynajmniej u mnie) potem uzywamy skrotu do pokazania NG (domyslnie F12) ale zostaje ekran z "Injecting into game"

jutro zrobie jakiegos progsa by to wyjebac teraz ide spac, bb :*

http://wropro.yoyo.pl/hook.dll <- tu macie dll z 4.6.7

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

mam mały problem jak na początku pisze żebym włączył Tibia NG 4.5 werjsa to mi nie wyskakuje okno do tego by wpisac tam Klucz

Tylko prosi abym włączył klienta Tibii najpierw ;/

Wiecie jak to zmienić ??

Opublikowano

Wlaczam bota (przy tym mam wlaczona zalogowana tibie) i wyskakuje mi blad, ze blad aplikacji Tibia. I zamyka mi bota i gre. Co zrobic? xD

Opublikowano

A jakby tak wbic sie na OTS'a z wersja 8.0 i wtedy scrakowac. A potem ten plik sciagnac od Wrotka i go wkleic. By dzialalo?

Opublikowano

Dzieki

Dziala super

tylko itemy trzeba

dodawac w bocie

a nie prawym w tibii i add to list list bo sie zawiesza

sprawdzacie tylko id number i wpisujecie w tibia ng

Opublikowano

Zrob reinstal systemu tez tak miałem ale niestety nie znalazlem innej odpowiedzi niz format czasami tak sie je bie ten bot

Opublikowano

Lol, reinstal windy.

Szkoda mi potem instalowac wszystkiego i ustawiac od nowa windowsa. Znajde jakis sposob albo sie przerzuce na jakiegos innego, ale bede tesknil za NG....

Opublikowano

Co zrobić kiedy po naciśnięciu ALT+F9 nie mam procesu LOADER?

To mi kompletnie psuje wszystko... :(

Oczywiście przy NG dla 7.6 [v3.9 bodajże..]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...