Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w winhexie wyswietla mi zebym wylaczyl costam nvidii. wedlug porady sciagnalem inna wersje (14,9) ale serial za tamtej wersji nie dziala

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema, mam problem.. otóż gdy mam włączony winhex i mam włączyć bota to wyskakuje mi : please run tibia first, jak włączę tibie i potem bota to wyskakuje mi błąd nie wysyłaj.. próbowałem opisem 1 i 2 i dalej to samo, ściągałem instalki na nowo, przeinstalowywałem.. na nic..

Opublikowano

Słuchajcie, zrobiłem według pierwszego opisu, wszystko ładnie ta wersja 4.5.0 scrackowana, ale gdy zainstalowałem NOWSZĄ wersję do tego SAMEGO folderu co była starsza, nadal pokazuje że mam 3 dni :( co zrobic? Pomóżcie!!

@edit

Dobra, działa :).

Mam takie pytanko, jak zrobic żeby bot sam otwierał potworki? Bo on sam nie otworzy i nei wezmie, dopoki ja sam nie otworze, dopiero on wezmie. Pomozcie!

Opublikowano

Ale używamy tylko najnowszego hook.dll, a nie bota... instalujesz 4.5.0, najnowszą, kopiujesz gdzieś hook.dll, znowu instalujesz 4.5.0 i wklejasz hook.dll z najnowszej ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wszystko robie zgodnie z instrukjca... Gdy dochodze do pkt z replace text, to przycisk jest szary i nie da sie go kliknac.

Mam winhexa 12.5, zarejestrowany danymi z 1 posta a dalej nie dziala, ani na 1 ani na 2 loaderze

Uzywalem tylko plikow z 1 postu. Wie ktos o co chodzi? ;s

Opublikowano

Juz 2 raz crackuje tego bota wg. tego poradnika oczywiscie chodzi ale nie gwarantuje to full opcji pod 8.11 chyba ze cos ja zle robi ostanio sciagnelem sobie demówke z oficialnej strony bota i teraz sa opcje zwiazane z piciem potionów i tam jakieś jeszcze pierdoły jak te outfity nowe Jester itd. Mi bot owszem chodzi ale nie mam tych opcji z 8.11 a hook.dll mam z tego najnowszego bota v4.7.1. Kazdy tak ma czy ja cos zle robie ?

Opublikowano

hmm no wiec sciaglem tego bota wersje 4,5,0 i gdy wlaczam zeby skopiowac fingerpoint to pisze zebym tibie wlaczyl wlaczam tibie i wyskakuje blad windowsa .... wie ktos co zrobic ??

Opublikowano

Byc moze winhexie wzioles zly proces edytowales bo ja np. kiedys tez tak mialem w poradniku pisze zeby tam pozmienac troche w procesie loader a ja tych procesów o tej naziwe miaelm 3 :P sprawdz ile masz tych procesów i poszukaj wlasciwego

Opublikowano

Koks ty chyba rzeczywiscie nie umieszczytac ;/ Napisalem ze wszystko robie z instrukcja! Mam zarejestrowanego win hexa >.> Jak chce to zrobic jeszcze raz to juz mam w tym okienku te dane z pierwszego posta >.>

Naucz sie czytac a potem proboj pomagac.

Opublikowano

Mam problem a dokladnie nie moge scrakowac tibi 8.1.

Robie tak sciagnelem wszystko uruchamiam winhexa i jak odpalam ng to nic mi nie wyskakuje a musze wejsc w jakies enter key help plx

Opublikowano
Koks ty chyba rzeczywiscie nie umieszczytac ;/ Napisalem ze wszystko robie z instrukcja! Mam zarejestrowanego win hexa >.> Jak chce to zrobic jeszcze raz to juz mam w tym okienku te dane z pierwszego posta >.>

Naucz sie czytac a potem proboj pomagac.

no to zainstaluj inna v. winhexa i spróbuj jeszcze raz roznie jest z tymi programami

a jak sie nie chcecie meczyc to kupić licencje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...