Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrzuć se - mój mały skrypt

Wrotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się pochwalić oraz zachęcić Was do skorzystania z mojego nowego skryptu http://wrzuc.se .

Dzięki niemu w łatwy sposób (przez proste ctrl + v) wrzucisz obrazek ze schowka na serwer.

Uwagi mile widziane.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny skrypt jak i strona. Bardzo przydatne, teraz nie będzie trzeba bawić tylko rachciach i gotowe. Będziesz to reklamował i tłumaczył na język angielski i inne? Życzę dużych sukcesów jak i zarobków ;)

Opublikowano

Świetne wykonanie, ładny desgin strony, myślę że będę jej częstym użytkownikiem. Życzę sukcesów, jak powiedział kolega wyżej polecam rozwinąć stronę i dodać parę innych języków strony :)

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Opublikowano

Ciekawy pomysł, strona mi się podoba zapewne będę korzystał :) Ale wydaje mi się, że troche pusto na stronie, może zrobisz możliwość zakładania kont aby gdzieś te obrazki były przechowywane? I powodzenia ze stroną :D

...

Opublikowano

Mi na IE9 nie dziala.... Klikam i nic... lipa.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

I nie będzie, IE nie ma obsługi clipboarda z html5, tylko firefox i chrome

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ble! Jak ty to zrobiłeś! Naucz mnie :(

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Na operze nie działa ;)

Dorób do tego ten taki program co jest np. screenSHU

Bardzo ładnie wygląda graficznie :)

http://wrotkowski.pl/

Tu jest bez tej super grafiki nie wiem czy działa :)

Opublikowano

Widziałem na wykopie, ale nie miałem pojęcia, że to twoje. Props.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nareszcie coś fajnego na tym forum, ta reszta hostingów np wrzucaj tu to tani badziew.

Opublikowano

Fajne i pomysłowe, gratuluje pomysłu i poświęconego czasu, na pewno będę korzystał(już korzystam) i polecał znajomym.

Opublikowano

Zawsze miałem tyle pierdzielenia, żeby zapisać ss w paincie i wrzucać go na hosting, teraz 2 kliki i gotowe ;) Wszystko mi w chromie śmiga :) Życzę sukcesów ;)

Opublikowano

Nareszcie coś fajnego na tym forum, ta reszta hostingów np wrzucaj tu to tani badziew.

A ktoś ci każe płacić za to, wrzucasz pliki do 8Mb każdy. Mało jest hostingów które oferują aż taką wielkość pliku często jest to raptem 1mb.

Jak na razie to ja płacę za hositng..... A nie ty także przestań narzekać... Mój hosting jest dobry opłacony z góry na kolejny rok... Tak jak i domena i zamierzam go trzymać dopuki korzystają z niego ludzie a jak na razie jest Super codziennie nowe pliki parenaście wejść :)

Także won hejcie jak ci coś nie pasuje to napisz własny skrypt kup hosting i wtedy możemy pogadać.

PS: http://wrzucajtu.pl

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Michałku postaraj się zrobić coś podobnego, co ma screenshooter, by nie trzeba było otwierać strony, by można było zahostowac obrazek :) Przy okazji czasami hosting bardzo muli, zwłaszcza przy obrazkach o dużych rozmiarach.

Opublikowano

Wredotko, jeżeli cały serwis wypali to jak najbardziej, na razie muszę skupić się na webowej aplikacji.

Co do dużych obrazków... to może Twój internet? Fakt że serwer na którym stoi, jest mega zawalony skryptem do menelgame. Najprawdopodobniej będę kupował drugiego dedyka, specjalnie pod wrzuc.se co powinno rozwiązać wszelkie problemy :)

Opublikowano

Wredotko, jeżeli cały serwis wypali to jak najbardziej, na razie muszę skupić się na webowej aplikacji.

Co do dużych obrazków... to może Twój internet? Fakt że serwer na którym stoi, jest mega zawalony skryptem do menelgame. Najprawdopodobniej będę kupował drugiego dedyka, specjalnie pod wrzuc.se co powinno rozwiązać wszelkie problemy :)

To nie jej internet, ja też miałam wczoraj problem z wysłaniem obrazka o dużych rozmiarach (2463x2576px). Poza tym przy takich dużych rozmiarach wybieranie obszaru obrazka do zahostowania było ciut niewygodne.

Powodzenia w rozwijaniu. ;)

rydah for life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...