Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crackowanie TibiaBot Ng 7.6 - 8.11

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ok robie wszystko zgodnie z poradnikiem i zatrzymuje sie na punkcie nr7 a dokladnie wchodze do menu search i nie moge wlaczyc opcji Replace Text. nie wiem czemu :/

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
no ok robie wszystko zgodnie z poradnikiem i zatrzymuje sie na punkcie nr7 a dokladnie wchodze do menu search i nie moge wlaczyc opcji Replace Text. nie wiem czemu :/

bo nie zarejstrowales winhexa -.- i masz v. demo ;]

rob po kolei i czytaj ze zrozumieniem a wszystko bedzie działać

Opublikowano

9. A teraz: Search -> Replace hex values -> Search for 358AC0E665. Replace with: B8CE20AD82. Zatwierdź wszystko.

10. Następnie: Search -> Replace hex values -> Search for 33865C200000. Replace with: B8CE20AD8290.

Niestety moj WinHex niemoze tego odnalesc i zmienic.

Opublikowano

@Yogi

Spróbuj z innym loaderem. Jak chyba zauważyłeś są 2 loadery, musisz zobaczyć który to. ;D

pozdrawiam

Opublikowano

a gdy ja to robie to gdy sie podaje 2 tamte kody

9. A teraz: Search -> Replace hex values -> Search for 358AC0E665. Replace with: B8CE20AD82. Zatwierdź wszystko.

10. Następnie: Search -> Replace hex values -> Search for 33865C200000. Replace with: B8CE20AD8290.

to wyskakuje ze nic nie znalazlo (chyba pisze 0 found ... )

co mam robic ?

Opublikowano
Tak wiem ale zrobilem 1 bląd chciałem cracowac najnoszego Tibia NG :D Teraz wszystko działa :D

tak to jest jak sie nie czyta ze zrozumieniem i nie robi sie zgodnie z instrukcja ;]

Opublikowano

Jezeli ci sie udalo z tym 1 key to znaczy ze sciagnoles najnowszego TibiaBot NG i ci to nie wyjdzie. Ściągnij tego co jest w poradniku podany. Też miałem taki problem ale sobie poradziłem.

Opublikowano
A moze wlczyles 1 loader dlatego ci nie wyszukuje sproboj z 2.

jest to samo :(

Jezeli ci sie udalo z tym 1 key to znaczy ze sciagnoles najnowszego TibiaBot NG i ci to nie wyjdzie. Ściągnij tego co jest w poradniku podany. Też miałem taki problem ale sobie poradziłem.

ja sciagnalem wersje 4.5.1 i na niej to robie

macie inne pomysły ?

Opublikowano

Panowie! Crackujcie wersję 4.5.0 i patrzcie w instrukcję Koksa i róbcie tak jak jest napisane. Jeśli komuś nie działa to spróbujcie z innym loaderem.

jeśli wogle coś nie działa to popróbujcie i nie lećcie ze wszystkimi pierdołami na forum.

CZYTAĆ, CZYTAĆ, CZYTAĆ!

Opublikowano

Scavenger- Fajny ale mało kolorowy post :D może ktoś go przeczyta ale i tak to niepomoże bo sa LUDZIE i PARAPETY.

Opublikowano

Nadal mozna uzywac starych wersji pod 8.0 4.53 etc. wystarczy podmienic adres url np

http://tibiabot.com/download/setup-4.6.2.exe

na

http://tibiabot.com/download/setup-4.5.3.exe

czy jaka tam wersje chcecie

Ja tam wole starsza wersje w ktorej widac zielony napis kiedy ng nas uha lub uzywa jakies liny,manasow czy czegos tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...