Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, wczoraj sharp działał normalnie dziś jak go odpalam - jest na pasku próbuję go przywrócić na ekran = wywala go.. Co poradzicie? Może podeślecie config.xml?

Opublikowano

lighting lux , ryze nie castuje skilli do Combo :) ultimate carry to nawet nie wiem jak to trybi :D

Jestes Lepszy ? Szybszy ? Silniejszy ? Gniew imperatora i tak cie doscignie...

Opublikowano

Czemu jak odpalam L#, odpalam lola to przy ładowaniu gry pisze że L# przestał działać?
Czasami odpalam L# jeszcze raz i czasem działa, czasem nie.

Co może być przyczyną tych crashów?

Opublikowano

Zrobiłem wszystko (usuwanie folderow z L# i w appdata, reinstall vcredist, net framework mam, zamiana plikow z wersji od joduskame do tej autorskiej [akt desperacji :D]) i wciąż podczas włączania gry L# dostaje crash (program przestał działać bla bla). Prosiłbym gorąco autora tematu o pomoc albo o jakąś solucję w związku z tym błędem.

Opublikowano

Co do L# to działa, ale połowa skryptów nie .. ;/

W Assembiles np Evade  

Type: Unknown 

Verison: ?

I jak zazncze ptaszkiem w grze nie ma ;/

Syndra.exe tak samo..

Ryze działa jak należy.

Wie kotś jak naprawić Syndre i Evade ?

Opublikowano

Jak wam nie działa ?! Musi działać bo mi nawet wszystko działa :P

Odfixować lola, najnowsza paczka z downloadera, nie wspominając o potrzebnych programach do ls'a i nie ma prawa nie działać.

U mnie wszystko się updatuję i compiluje prócz tam kilku skryptów, bodajże 5 albo 6,ale na najważniejsze działają jak najbardziej evadee, marksman, syndra, xerath.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...