Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A myślałem że to tylko u mnie, następnie jak próbuję odpalić to jakies couldn't config coś tam

Wyczyść rejestry programem CClaener i wszystko powinno działać. Miałem to samo i pomagało

Opublikowano

bylo by fajnie wiedziec ktore skrypty sa pomocne :P albo czy kiedy bedzie sprawny Lighting ryze lub czy jest podmianka jakas pod niego

Jestes Lepszy ? Szybszy ? Silniejszy ? Gniew imperatora i tak cie doscignie...

Opublikowano

Polecam serdecznie Siona z eksplojtem [Kappa] na ulta. Praktycznie 9/10 ulty udane jak dobrze wymierzysz (co jest proste z tym).

Grałem na topie jak widać vs Irelia co bylo ciężkie bo każde Q mi stunowała lub uciekała ale ja gankowałem z ultem jak szalony. Late? co 48 sekund miałem ulta przy 20% cdr.

aaab2d74d53c7.png

Opublikowano

Polecam serdecznie Siona z eksplojtem [Kappa] na ulta. Praktycznie 9/10 ulty udane jak dobrze wymierzysz (co jest proste z tym).

Grałem na topie jak widać vs Irelia co bylo ciężkie bo każde Q mi stunowała lub uciekała ale ja gankowałem z ultem jak szalony. Late? co 48 sekund miałem ulta przy 20% cdr.

8430714138145591212358.png

Uważaj z tym exploitem, bardzo łatwo jest dostać za niego bana.

QUhIR7.png

Opublikowano

@HeheheM Co poleciłbyś na Katarinę? Bo z tego co widzę, to wszystko ma exploity, a GX nie działa. 

TriKata / SFKata (Znajduje się w SFSeries)

Ale najbardziej polecam duo jungle.

ml43vz.jpg

QUhIR7.png

Opublikowano

Uważaj z tym exploitem, bardzo łatwo jest dostać za niego bana.

Wiem czytalem twoje info. Drugi meczyk 18/2/16 na jungli. Typek jeden mi gadal, ze to bug HAHA :D

btw wytłumacz na jakiej zasadzie ten "eksplojt" działa bo nie rozumiem. Jak ludzie to widza? Bo on widzial to chyba po eleganckim skręcaniu w jungle + ZAWRACANIE.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś dać linka do tej strony joduska.me? Bo nie mogę na nią wejść a wymagana rejestracja jak włączam launcher

@Edit dobra mam

@down, no nie wchodziło mi forum.. może było wyłączone przez chwile...

Opublikowano

Mógłby mi ktoś dać linka do tej strony joduska.me? Bo nie mogę na nią wejść a wymagana rejestracja jak włączam launcher

@Edit dobra mam

XDDDDDD

Trollujesz czy na prawdę jesteś taki głupi?

Opublikowano

Ale ten eksplojcik na Siona jest przejebany. Już na rankedach rzadko uzywam (dziś 5/7 rankedów wygranych) bo mi turki się plują, że jestem hackerem lub buggerem, lel. Ale na smurfach polecam wam bo zabawa przednia. W late zróbcie z 20% cdr i macie ulta co 48 sekund a 30% to tylko 36 sekund :D

Te sterowanie ulta jest tak banalne z tym skryptem, że gra sama się wygrywa jeżeli team chociaż trochę ogarnia.

Opublikowano

Jaki skrypt działa najlepiej na Vayne?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Dlaczego gdy włączam #L to poza górnym napisem LeagueSharp nie posiadam w ogóle skryptów? Wciskam shift i nic, wciskam f5 i nic. Usunięcie folderu i ponowne pobranie nic nie pomogło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...