Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

hehehe, iwejd nadal tak samo.

Dokładnie nie działa raz mi ominął ale nie mogłem się ruszyć dopóki skill nie wygasł... 

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Honda zupdate'ował leaguesharp.common.dll teraz to wszystko powinno działać.

LeaguesharpLoader

Następny update Leaguesharp.common.dll - Trees

QUhIR7.png

Opublikowano

czy już w końcu wszystko działa ? 

"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem."

Uczeń
Opublikowano

Mam przy każdym skrypcie " compiling error" wcześniej okej było nie wiem co się stało zaaktualizowałem paczkę i miałem wszystko skompilowane wbiłem do gry, Evade nie działa a na tym mi zależy, więc wywaliłem z  %AppData% wszystko zrobiłem to od nowa i teraz właśnie jest problem z compiling error. Pomoże ktoś ?

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

to samo co up ma ktoś rozwiązanie ?

"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

Jak sie scrypt nazywa do auto zhonya ,heal itp?

Z tego co mi się wydaję, w każdym skrypcie do każdej postaci w "ULTIMATE-CARRY", jest takie coś. A jeśli chodzi o nazwę oddzielnego skryptu do tego, to nie mam pojęcia jak to może się nazywać, ale może ten "ACTIVATOR", to może być to.

Opublikowano

Z tego co mi się wydaję, w każdym skrypcie do każdej postaci w "ULTIMATE-CARRY", jest takie coś. A jeśli chodzi o nazwę oddzielnego skryptu do tego, to nie mam pojęcia jak to może się nazywać, ale może ten "ACTIVATOR", to może być to.

MasterActivator i SAwerness.

Opublikowano

jak odpalam program a nastepnie lola to wywala mi error i gdy po reconnecie wchodze do gry to mam pokaz slajdów , dopeiro pomaga wylaczenie gry oraz programu a nastepnie po znowu wejscie do gry wtedy wszystko jest jask powinno

Opublikowano

Pobrałem paczkę i mam taki problem:
Za każdym razem gdy włącze L# wszystkie skrypty mi sie aktualizują.

Mam odznaczona ta opcję w opcjach :D na auto aktualizacje skryptow.

Jak to naprawić ?

post-1211920-0-66931600-1412941741_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...