Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

#Update

Na razie nadal bez downloader'a, downloader dojdzie później.

Nie ma tam nic na veigara?

Na razie nic, VeigarEndBoss jest outdated.

QUhIR7.png

Opublikowano

Prosiłbym o dodanie linka/pliku Aio-Runtimes do tematu, ponieważ wielu ludzi nie ma pojęcia o tym programie + nie działa im bo COŚ. Tym COŚem często są niezaktualizowane biblioteki. Niby są jakieś pliki, ale tam chyba zawsze najnowsze+ instaluje samo po kliknięciu przycisku. :)

Btw. 

Czemu, gdy chcę zainstalować sam skrypt, to ciągle wyskakuje to: http://scr.hu/3612/u57rd

Wcześniej wszystko ładnie działało. 

@Edit

Działa już wszystko. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Gdy próbuję dodać jakikolwiek skrypt mam error. Z lokalnych plików jak i github.

Ej ziomek,ale Ty masz jeszcze vipa do bola przez dwa miesiące!!!!!!

Opublikowano

Gdy próbuję dodać jakikolwiek skrypt mam error. Z lokalnych plików jak i github.

A sprawdzałeś datę update'u skryptu? Jak pisze, że miesiąc temu, to co się dziwisz? :D

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Jak skonfigurować R na UC grając Xerathem?? Ponieważ czasami nie castuje.

Ok, kliknę Xerathem i się zobaczy.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Jak skonfigurować R na UC grając Xerathem?? Ponieważ czasami nie castuje.

Nie mam pojęcia, ja od siebie polecam Xerath.exe, o wiele lepiej castuje spelle.

Zawsze możesz odpalić Xerath.exe + UltimateCarry.exe i powyłączać castowanie spelli w menu z UC.

QUhIR7.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia, ja od siebie polecam Xerath.exe, o wiele lepiej castuje spelle.

Zawsze możesz odpalić Xerath.exe + UltimateCarry.exe i powyłączać castowanie spelli w menu z UC.

a po co tak ?

YYy Hehem słuchaj ta paczak którą zrobiłeś specjalny temat , nie ten , no to tam jest downloader i sie skrypty dzialaja ale albo marksman albo ultimate carry nie działa , więc nie wiem dlaczego ;C 

Opublikowano

ok wszystko niby dziala zupdatowane scmpilowane wszystko wyglonda tak jak powinno tylko jest 1 prolem nie INJECTUJE nawed po kliknieciu F5 wszystko zrobilem tak jak w instrukcji starsze wersje dzialaly prosze o pomoc .

Opublikowano

Mam problem, mianowicie dziś grałem jaxem i dodałem sobie skrypty takie jak: evade,ultimte carry, jax (jak źle napisałem sorry ale na szybko piszę :)) i wszystko dobrze tylko jak wszedłem w grę miałem po 1-2 fps i grać się nie dało... na czacie pisało ultimite carry load... i tak spamowało. Dodam, że poprzednią grę grałem katą i normalnie było.

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Mam problem, mianowicie dziś grałem jaxem i dodałem sobie skrypty takie jak: evade,ultimte carry, jax (jak źle napisałem sorry ale na szybko piszę :)) i wszystko dobrze tylko jak wszedłem w grę miałem po 1-2 fps i grać się nie dało... na czacie pisało ultimite carry load... i tak spamowało. Dodam, że poprzednią grę grałem katą i normalnie było.

Zainstaluj : SDK

QUhIR7.png

Opublikowano

chyba jeszcze nie zrobili patcha do 4.18 ^^

oczywiście że nie zrobili ... i dzisiaj na niego nie czekajcie ... 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...