Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

elo

A NIE MA CZASAMI TU KAYLOGERA ?

/

TYLKO TO POBIORE I BEDZIE DZIALAC ?

Opublikowano

Cześć.

Mam taki problem, injectuje mi do gry lecz wszystkie skrypty  na type mam UNKOWN, a za tym idzie to że nie chcą działać. 

Proszę o pomoc.

EOvDRHF.png

Opublikowano

#Refresh

Mam taki problem. Otóż niektóre skrypty mi crashuja. Dla przykladu przed chwila gralem na ultimate carry i w momencie, gdy zminimalizowalem gre to mi crashowalo. Jestem przyzwyczajony do tego, ze jak padne to sobie pisze na fb i bardzo mi to przeszkadza. Da sie to jakos naprawic?

Opublikowano
JanDychacz, w 10 Lis 2014 - 00:50, napisał:

Mam taki problem. Otóż niektóre skrypty mi crashuja. Dla przykladu przed chwila gralem na ultimate carry i w momencie, gdy zminimalizowalem gre to mi crashowalo. Jestem przyzwyczajony do tego, ze jak padne to sobie pisze na fb i bardzo mi to przeszkadza. Da sie to jakos naprawic?

odpal lola w trybie okienkowym

Opublikowano

ale ja posiadam ten plik bo widzę,że jest w folderze bin,po wykonaniu twoich instrukcji błąd cały czas wyskakuje

No to nie mam pojęcia. Na screenie wygląda tak jakby pliku nie było lub był uszkodzony. System win7? Bo spokojnie na win7 powinno chodzić a na win8 z tego co słyszałem trzeba się bardziej pobawić.

Opublikowano

http://scr.hu/2fez/dhfah
Wiecie może o co kaman? Tak jest ciągle, że się ładuje, i do tego jakis CompilingError

#Edit
Up jest już, ale jeszcze mi skryptów nie wyszukuje w grze. Klikam tam wszystko po kolei, F5, F8, Tab, Shift, wszystko. Nie mam menu z skryptami, co jest nie tak? :/

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Ten program do zwalczania tego .dll to jest premium i dalej nie wiem jak naprawić ten błąd, bo to chyba przez to mi nie działa.

Odpalam Lola, Odpalam to, zaznaczam skrypty, odpalam gre, i klikam f8 i f5 i nawet nic mi nie wyskakuje.

Co jest nie tak ;c

4188666.jpg

10 Postów-YES

15 Postów-YES

25 Postów-YES

50 Postów-YES

100 Postów-YES

150-HARDCORE

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dajcie download bo nie działa downloader, a link dla tych, którym nie działa po prostu wygasł :)

Nie wygasł, działa cały czas.

QUhIR7.png

Opublikowano

mam paczke od hehehem gdzie jest jakis dobry skrypt do Azira 

btw jaki najlepszy skrypt do kartusa ? bo jest pare

btw jakis aktywator ktory uzywa zoni tarcz z itemow i wgl ignite poty jednym slowem wszystko

btw cos co ulatawia gre ? hm moze jest cos ciekawego i op  ?

Opublikowano

mam paczke od hehehem gdzie jest jakis dobry skrypt do Azira 

btw jaki najlepszy skrypt do kartusa ? bo jest pare

btw jakis aktywator ktory uzywa zoni tarcz z itemow i wgl ignite poty jednym slowem wszystko

btw cos co ulatawia gre ? hm moze jest cos ciekawego i op  ?

Azir - xSaliceReligionAIO.exe

Karthus - Ja zawsze używam KarthusSharp.exe.

Aktywator - Oracle.exe

HehehehM jaki skrypt najlepszy pod ahri ?

xSaliceReligionAIO lub EasyAhri.exe, wg. uznania.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...