Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

#Update do 4.18

Jak tam pisze ze paczka , to jest downloader , pobieralem przez niego potem wypakowalem , wchodze w program L# w assemblies noi unknow wszystkie skrypty panie władzo nie ładnie tak oszukiwać ;#

Opublikowano

Jak tam pisze ze paczka , to jest downloader , pobieralem przez niego potem wypakowalem , wchodze w program L# w assemblies noi unknow wszystkie skrypty panie władzo nie ładnie tak oszukiwać ;#

Skrypty z opisem type "Uknown" są update'owane i kompilowane przez program, wszystko działa.

QUhIR7.png

Opublikowano

Coś mi nie chce skryptó compilować pisze Unkown, czekam juz z 5 min i nic się nie dzieje kułeczko lata a skrypty nie updateowne :/

Opublikowano

W Assemblies mam tylko jedną pozycję, League Sharp. Common. Jakiś pomysł jak uzyskać skrypty? Przez ten download w programie mi error wyskakuje,

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Wcześniej po zaaktualizowaniu L# wszystko się wczytywało, skrypty pod shiftem były tylko evade nie działało, xerath nie castował spellów, po zainstalowaniu twojej paczki nawet nie pokazują mi się skrypty, co robic?

Opublikowano

Wcześniej po zaaktualizowaniu L# wszystko się wczytywało, skrypty pod shiftem były tylko evade nie działało, xerath nie castował spellów, po zainstalowaniu twojej paczki nawet nie pokazują mi się skrypty, co robic?

Poczekałeś aż wszystkie skrypty się pobiorą i poprawnie skompilują ? 

QUhIR7.png

Opublikowano

Ludzie pomyślcie trochę. Program za free a wy cały czas piszecie z taką pretensją jakby koleś wam wciskał trojany. Podziwiam kolesia, że ma jeszcze siły wam odpisywać na 100000 zapytań, które znajdziecie czytając pierwsze 3 posty tematu. 

Opublikowano

mi też nic nie inicjuje, bo jest napisane wszędzie compile error (chodzi mi tylko zoomhack) :/ cóż pozostaje poczekać może za 2 dni będzie już chodzić wszystko poprawnie :P

Opublikowano

duzo skryptów nie działa ludzie..to nie jest wina HeheheM'a..trzeba po prostu czekac az Ci którzy je zrobili je zaaktualizują

btw. hehehem poswieca swoj czas zeby wam robic paczki , aktualizowac jak wychodzi jakis nowy skrypt czy cos a wy i tak go cisniecie bo wam skrypt nie działa czy ine pobieraja wam sie skrypty..Jego to wina ? To ze xerath nie castuje Q czy innych skilli nie jest winą hehehema..jest nowy patch wiec trzeba poczekac az wlasciciele skryptow je zaaktualizuja i tyle..

KYhRd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...