Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze , ze chociaz chodzi ten L# . Dziala evade tzn. pokazuje tor ruchu skilla . Tylko problemem jest zjebane menu . Te paski rozjechane na caly ekran..

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

joduskame pisał, że L# działający pod najnowszy patch jest już gotowy. Ale skąd go pobrać? 

nope..L# jest ale combo nie działa bo jeszcze skryptow nie zaaktualizowali

KYhRd.png

Opublikowano

joduskame pisał, że L# działający pod najnowszy patch jest już gotowy. Ale skąd go pobrać? 

Na oficjalnej stronie piszę co innego ;) ON na weekend do platynki :D

Opublikowano

Teraz nie polecam grać, marksman nie działa poprawnie. Last hity mu często nie wychodzą + jest rozjechane menu, że nie mozna ustawić target selection. Evade jak jest włączone to wchodzi pod skille... Lepiej poczekać na dobry update ;)

Dziwne, że mi Marksman i Evadee działają perfekcyjnie ;) Jedyne z czym na razie miałem problem to z Syndrą która przestała używać E

Opublikowano

@HeheheM

Przy tej twojej paczce pierw nie injectowalo, teraz LS sie crashuje. Tydzien temu na starej paczce z fixem od cb dzialalo pieknie...  teraz zaden ls mi nie dziala

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Fix niewiele daje kata działa w miare  grałem ez działa w miare dobrze evade nie działa jescze jak trzeba marksman zed porazka .

A Słońce świci:)

Opublikowano

Fix niewiele daje kata działa w miare  grałem ez działa w miare dobrze evade nie działa jescze jak trzeba marksman zed porazka .

evade działa jak trzeba, marksman działa, xerath działa, akali działa, syndra działa.

Na razie te skrypty testowałem.. a i jeszcze UltimateCarry oraz SkinChanger.

QUhIR7.png

Opublikowano

Mnie w ogóle nie odpalają się żadne skrypty, program działa normalnie w lolu, wyświetla się na czacie informacja o programie jednak żadne skrypty nie odpalają się. Updatowałem w tym programiku je lecz nic nie podziałałało.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

evade działa jak trzeba, marksman działa, xerath działa, akali działa, syndra działa.

Na razie te skrypty testowałem.. a i jeszcze UltimateCarry oraz SkinChanger.

Około 21 sprawdziłem UC cast Q Thresha masakra ..
Opublikowano

Około 21 sprawdziłem UC cast Q Thresha masakra ..

Szczerze mówiąc nie sprawdzałem.

Możesz sprawdzić skrypt Support.exe update'owany przez H3H3.

Xearth nie puszcza Q i R 

Puszcza, zupdate'uj leaguesharp.common.dll oraz xerath.exe

Mnie w ogóle nie odpalają się żadne skrypty, program działa normalnie w lolu, wyświetla się na czacie informacja o programie jednak żadne skrypty nie odpalają się. Updatowałem w tym programiku je lecz nic nie podziałałało.

Podbij na gg.

QUhIR7.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie sprawdzałem.

Możesz sprawdzić skrypt Support.exe update'owany przez H3H3.

Puszcza, zupdate'uj leaguesharp.common.dll oraz xerath.exe

Podbij na gg.

Hm wczoraj sprawdziłem to pisze v4.17 w grze więc nie zupdatowany. Xeratha przetestuje tak samo StonedAmumu + Ryze jakiegoś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...