Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie np. jak włączam skrypt evade i np. ryze to działa normalnie zaś jak wlacze evade np. i xeratcha,katarine,twisted fate to skrypty się nie inicjują...

Albo jak włączę  trikatarine to niby działa ale jak wcikam spacje nie robi combo wtf ?{>
HELP ME

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziala komus lighting ryze ? albo Velkoz assembly ?:P i wogole czy tylko mi ten evade dziwnie dziala ? bo nie mija wszystkiego jak kiedys -.- czasem dopiero w late game zaczyna jakos dziala choc tez nie robi tego dobrze... albo leci skill i stoi w miejscu i ruszyc sie wogole nie mozna.

i czym jest ten Ultimate carry bo nie kminie go^^

Jestes Lepszy ? Szybszy ? Silniejszy ? Gniew imperatora i tak cie doscignie...

Opublikowano

Mam pytanie np. jak włączam skrypt evade i np. ryze to działa normalnie zaś jak wlacze evade np. i xeratcha,katarine,twisted fate to skrypty się nie inicjują...

Albo jak włączę  trikatarine to niby działa ale jak wcikam spacje nie robi combo wtf ?{>
HELP ME

Opublikowano

Jakiś dobry skrypt na Dravena?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

dalej sie skrypty nie kompiluja

Kombinacja klawiszy "windows + R" wpisujesz %appdata% i usuwasz folder LeagueSharp.

Po tej operacji włącz LeagueSharp.loader.exe

Paczka jest na 100% sprawna.

QUhIR7.png

Opublikowano

Zrobiłem wszystko (usuwanie folderow z L# i w appdata, reinstall vcredist, net framework mam, zamiana plikow z wersji od joduskame do tej autorskiej [akt desperacji :D]) i wciąż podczas włączania gry L# dostaje crash (program przestał działać bla bla). Prosiłbym gorąco autora tematu o pomoc albo o jakąś solucję w związku z tym błędem.

Problem wciąż występuje. Czegokolwiek bym nie zrobił to przy wyłączaniu klienta i włączaniu gry to zawsze wystąpi "Program przestał działać". C++ przeinstalowane z 10 razy, najnowsza paczka, appdata puste, wlaczane jako admin i dalej lipa, antyvirus wylaczony. Prosiłbym o pomoc

edit/ framework tez jest przeinstalowany, lol naprawiony :P

Opublikowano

Problem wciąż występuje. Czegokolwiek bym nie zrobił to przy wyłączaniu klienta i włączaniu gry to zawsze wystąpi "Program przestał działać". C++ przeinstalowane z 10 razy, najnowsza paczka, appdata puste, wlaczane jako admin i dalej lipa, antyvirus wylaczony. Prosiłbym o pomoc

edit/ framework tez jest przeinstalowany, lol naprawiony :P

A myślałem że to tylko u mnie, następnie jak próbuję odpalić to jakies couldn't config coś tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...