Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cóż za auto download żeś wynalazł mój synu ;x ja czegos takiego nigdy nie widziałem...

jak nie masz co mówić to po prostu nic nie gadaj.

nie pomagasz.

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Ok mam, ale mam kolejny problem... już nie wyskakuje żaden błąd ale w grze nic się nie dzieje, nie mam menu pod shiftem, nie mam zasięgu skilli itp...

@down już zfixowałem, i nie mam błedu, ale skrypty nie działają, na górze jest zielony napis league sharp czy tam of sharp, ale skrypty nie dzialajo 

Opublikowano

Ok mam, ale mam kolejny problem... już nie wyskakuje żaden błąd ale w grze nic się nie dzieje, nie mam menu pod shiftem, nie mam zasięgu skilli itp...

@down już zfixowałem, i nie mam błedu, ale skrypty nie działają, na górze jest zielony napis league sharp czy tam of sharp, ale skrypty nie dzialajo 

F5 w grze, a jeżeli nie działa to zaznacz i odznacz skrypty.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

MAM TĄ PACZKE I DLACZEGO GDY WCHODZE DO GRY TO WGL NIE WCZYTUJE MI L# DO LOLA ????????? NIE MA TEGO ZIELONEGO NAPISU GDY LADUJA SIE POSTACIE ?

Opublikowano

MAM TĄ PACZKE I DLACZEGO GDY WCHODZE DO GRY TO WGL NIE WCZYTUJE MI L# DO LOLA ????????? NIE MA TEGO ZIELONEGO NAPISU GDY LADUJA SIE POSTACIE ?

Musisz zrobić fixa na minipatcha.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Jak gra się wczytała i włączam bota (F5) bugsplat wyskakuje, czasami kilka razy muszę reconnecta robić.. Też muszę fixa zainstalować ?

@Edit

Dobra już wszystko gra gitarka, jakiś patch przyszedł do L# i skrypt do adc zaczepisty. ;D (chyba ez najlepiej gra ten jego flash nie wiesz co się dzieje a on sam przeskakuje i nie ma graba ;D)

Opublikowano

Wiecie może, czemu KatarinaKittyKill oraz OriannaWreckingBalls mi nie chcą się zainstalować? There was an error while trying ..."

Lib LX Orbwalking zainstaluj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...