Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odfixowane, pokasowalem wszystko związane z L#, zrobiłem na nowo z downloadera, L# wlaczylem jako admin i skrypty sie updatnely i compilnely, wlaczam customa z libami ktorych sie nie da odznaczyc, ultimatecarry i evade i program przestał działać :(

Opublikowano

Ściągnałem sharpa razem z downloaderem,i na początku wszystko było ok,jednak przez przypadek wyłączyłem ten folder ,i potem sharpa juz nie znalazłem xD.

Teraz gdy próbuje uruchomić downloadera wyskakuje takie coś "Nie ma najnowszej wersji na serwerze.Naciśnij dowolny klawisz aby zamknąć program.

Byłby ktoś tak miły i podał link na jakimś hostingu do shapra? (ze skryptami oczywiście)

z góry dziękuje.

Opublikowano

Wszystko, ok tylko że błąd mi wywala gdy chcę pobrać nowy skrypt poprzez ''Install new assembly''  wywala taki błąd ''there was an error while trying to install some of the assemblies , check the log for more details.''

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Wszystko, ok tylko że błąd mi wywala gdy chcę pobrać nowy skrypt poprzez ''Install new assembly''  wywala taki błąd ''there was an error while trying to install some of the assemblies , check the log for more details.''

tez to mialam, wiec pobralam paczke juz ze skryptami

ps.co za profesjonalny grafik robil Ci sygne? xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

To ma ktoś rozwiąznie na to, że mi freezuje grę jak odpale np skrypt do Viktora, Zeratha (zwykły)? Pobrałem tego downloadera i mi pobrało, zaktualizowało skrypty i dupa.  Wkurwiłem się bo przegrałem przez to rankeda - ciężko laserkami trafić Kappa :v

Opublikowano

#Update Downloader'a

L# downloader został update'owany, od tego momentu wyświetlana jest data ostatni raz, wstawionej paczki.

#Update paczki

To ma ktoś rozwiąznie na to, że mi freezuje grę jak odpale np skrypt do Viktora, Zeratha (zwykły)? Pobrałem tego downloadera i mi pobrało, zaktualizowało skrypty i dupa.  Wkurwiłem się bo przegrałem przez to rankeda - ciężko laserkami trafić Kappa :v

Zainstaluj SDK, link do niego znajduje się na pierwszej stronie tego tematu, w punkcie "Instrukcja"

QUhIR7.png

Opublikowano

#Update Downloader'a

L# downloader został update'owany, od tego momentu wyświetlana jest data ostatni raz, wstawionej paczki.

#Update paczki

Updatowałeś również link dla osób, którym nie działa downloader? :) 

Opublikowano

#Update Downloader'a

#Update paczki

Updatowałeś również link dla osób, którym nie działa downloader? :)

Link do paczki zawsze będzie taki sam.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...