Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który Ryze aktualnie najlepiej kosi?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Który Ryze aktualnie najlepiej kosi?

Lithtning Ryze

a ja mam taki problem od wczoraj gdy postanowiłem zainstalować najnowszego L# na swoim pc - od razu dodam ze wczesniej normalnie działał mi L#, mam zainstalowane wszystkie pogramy itp, próbowałem wersji od joduska + fixy i to nic nie dało chociaż wczoraj rano instalowałem tę wersję  na laptopie dziewczyny i wszystko smiga ładnie... :) więc postanowiłem wgrać paczkę HeHeHeM i dalej nic L# nie incjectuje mi się w grze ;/ wszystko pięknie ładnie się skompilowało a nie ma tego je**** zielonego napisu.. kto pomoże stawiam piwo :)

Pobrałeś najnowsze League of Legends.exe i wkleiłeś je do podanych folderów w temacie, w punkcie "Poradnik" ?

League of Legends.exe wklejacie do :

League Of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.58\deploy

i : League Of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\0.0.0.253\deploy

@Edit

#Update

Dziś najprawdopodobniej wrzucę update paczki, dodający pare skryptów + naprawione / backup'nięte skrypty, takie jak np.: SKOJarvan czy Trelli-Orianna.

QUhIR7.png

Opublikowano

Lithtning Ryze

Pobrałeś najnowsze League of Legends.exe i wkleiłeś je do podanych folderów w temacie, w punkcie "Poradnik" ?

League of Legends.exe wklejacie do :

League Of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.58\deploy

i : League Of Legends\RADS\projects\lol_game_client\releases\0.0.0.253\deploy

@Edit

#Update

Dziś najprawdopodobniej wrzucę update paczki, dodający pare skryptów + naprawione / backup'nięte skrypty, takie jak np.: SKOJarvan czy Trelli-Orianna.

tak pobrałem chyba z 5 razy i nawet naprawiałem pliki w LOLu, wrzucałem ponownie najnowszy plik .exe i dalej nic

Opublikowano

@HeheheM  Używam twoich paczek - Czy myślisz już o zrobieniu jakiegoś downloadera dla twoich najnowszych paczek? 

Jest to bardzo uciążliwe, kiedy trzeba pobierać, usuwać stare L# średnio co 3 dni.

Taki downloader w twoim wykonaniu działałby wyśmienicie. :)

Podejmuję się tego wyzwania!

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Też wam wykrywa virusa :/ ? bo mi tak i odrazu w przeglądarce pokażuje reklamy itd.,,,, nie podoba mi się to .

Skan masz w temacie, jeżeli Cię on nie przekonuje, sam możesz zeskanować paczkę.

Plik leaguesharp.core.dll jest spakowany VMProtectorem, więc będzie wykrywany jako wirus.

Program przestaje działać przy ładowaniu meczu :x Jakieś sugestie co zrobić?

Reinstal vcredist 2013 aż do skutku (źródło : zagraniczne fora)

tak pobrałem chyba z 5 razy i nawet naprawiałem pliki w LOLu, wrzucałem ponownie najnowszy plik .exe i dalej nic

Liczby folderów się zgadzają ? Mianowicie : 

0.0.0.253\deploy

0.0.1.58\deploy

QUhIR7.png

Opublikowano

Skan masz w temacie, jeżeli Cię on nie przekonuje, sam możesz zeskanować paczkę.

Plik leaguesharp.core.dll jest spakowany VMProtectorem, więc będzie wykrywany jako wirus.

Reinstal vcredist 2013 aż do skutku (źródło : zagraniczne fora)

Liczby folderów się zgadzają ? Mianowicie : 

0.0.0.253\deploy

0.0.1.58\deploy

tak wszystko jest tak jak ma być, wszystkie programy zainstalowane z poradnika wszystko sprawnie działało po patchu 4.17 az do wczoraj gdy wrocilem do domu i postanowiłem zainstalować ponownie paczkę od joduska a dzisiaj Twoją ;(

Opublikowano

Zrobilem wszystko jak bylo napisane w poradniku i gdy odpalam gre zeby przetestowac "bota" nic sie nie dzieje ( gra chodzi normalnie ale bot nie dziala)

Fix zostal wgrany :) 

Opublikowano

Graliście chłopaki nowym Viktorkiem? Ładnie ora na L#. Jak już mamy przynajmniej raz ulepszoną różdżkę+lich bane'a to bijemy w c**j.

btw. Dzisiaj na chwile byłem na streamie Nervariena i grał on na bolowca (Only Syndra BG) i typek pykał Viktorkiem. Nervarien  co chwila "wtf ile to bije" po tym jak dostawał z Q+AA+E za 1700 :D

Opublikowano

Zrobilem wszystko jak bylo napisane w poradniku i gdy odpalam gre zeby przetestowac "bota" nic sie nie dzieje ( gra chodzi normalnie ale bot nie dziala)

Fix zostal wgrany :)

mam to samo, wszystko zrobione jak w poradniku, a w grze się nie injectuje L# chociaż wcześniej działało wszystko dobrze

Opublikowano

Jutro pojawi się downloader, napisany przez @Mistake bardzo mu za to dziękuję.

Jutro pojawi się także update paczki.

Od następnego update'a będę pisał changelog po każdym update'cie paczki.

Dzięki temu będę miał więcej czasu na pomaganiu Wam.

nie wiem ale ten devcassio jakis dziwny jest bo jak mam tvt i wciskam spacje to nie uzywa czasami skilli i zdycham..

Napisz na irc do developera, który napisał ten skrypt.

Witam,
Mam taki problem, że na Version pojawia się "compiling error", a na Type są "?????????" i nie za bardzo wiem jak ten problem rozwiązać...
Mogę dodać od siebie jeszcze, że mam normalnie zielony napis League Sharp i widzę pingi graczy :P

Usuń folder "LeagueSharp" z %appdata% po czym pobierz od nowa, najnowszą paczkę, wypakuj do nowego folderu i uruchom.

Skrypty powinny się poprawnie skompilować, jeśli nie, przeczytaj dokładnie instrukcję i zainstaluj zawarte tam oprogramowanie.

QUhIR7.png

Opublikowano

rozumiem, że te fixy dalej muszą być wgrywane? żeby tak nie było trzeba czekać na kolejny update lola, czy tak?

x

Opublikowano

rozumiem, że te fixy dalej muszą być wgrywane? żeby tak nie było trzeba czekać na kolejny update lola, czy tak?

Na najnowszej paczce fiks niepotrzebny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...