Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bronie na 65 są tak jak na laneris s1 ze jest wbite 3 uma i z ulepszaniem broni się zwieksza ta liczba.czy trza mieszać uma w broniach na 65 tak samo jak w trutach??

Opublikowano

Przewidujecie problemy/ataki na serwer na starcie?

Pytanie na zasadzie : "Ilu będziecie mieli graczy na stracie"?

Skąd mają to wiedzieć. Jeżeli serwer jest jakoś popularny to zawsze znajdą się mili ludzie próbujący atakować serwer. Skoro jak piszą w prezentacji "Odbugowali 99% serwera" nie mamy się o co bać.

Opublikowano

Przewidujecie problemy/ataki na serwer na starcie?

To chyba najgłupsze pytanie jakie można zadać na tym forum.. 

Czy is będzie skończony przed startem? 4107014120116541256147.png

Opublikowano

To chyba najgłupsze pytanie jakie można zadać na tym forum..

Czy is będzie skończony przed startem?

'

Głupi być może jesteś ty, pytanie samo w sobie jest całkiem normalne. Jeżeli serwer jest dobrze zabezpieczony, to mozna udzielić normalnej odpowiedzi tj. "nie powinno być zadnych problemów, bo..."

Opublikowano

'

Głupi być może jesteś ty, pytanie samo w sobie jest całkiem normalne. Jeżeli serwer jest dobrze zabezpieczony, to mozna udzielić normalnej odpowiedzi tj. "nie powinno być zadnych problemów, bo..."

Dedyk wytrzyma ataki spokojnie jedyne o co się boimy to o stronę serwera bo może być chwilę offline po starcie ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu.

@edit 

w tym momencie jest 719 kont do startu będzie około 850/900. 

banner.png

Opublikowano

Pytanie na zasadzie : "Ilu będziecie mieli graczy na stracie"?

Skąd mają to wiedzieć. Jeżeli serwer jest jakoś popularny to zawsze znajdą się mili ludzie próbujący atakować serwer. Skoro jak piszą w prezentacji "Odbugowali 99% serwera" nie mamy się o co bać.

Sh4ke , robisz serię z tego serwera ? : ) 

Opublikowano

Po raz 3 zadaje pytanie i byłbym przeszczęśliwy gdyby admin mi odp...Czy moby na nowych mapach podchodza pod konia? Troche bez sensu jest osobne zbijanie ich szczególnie ze to serwer easy i exp na nim nie leci ciezko...

Opublikowano

Po raz 3 zadaje pytanie i byłbym przeszczęśliwy gdyby admin mi odp...Czy moby na nowych mapach podchodza pod konia? Troche bez sensu jest osobne zbijanie ich szczególnie ze to serwer easy i exp na nim nie leci ciezko...

Tak podchodzą. 

banner.png

Opublikowano

Tak podchodzą. 

Ponawiam pytanie: Czy is będzie skończony przed startem? 

ps: pożycz pisiont groszy.

Nie dawajcie mi 5%!!! :(((

Opublikowano

Konta są ze starego serwera działające??? Bo normalne mogę się nim zalogować.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

bedzie jakas latka czy cos ? bo pobralem klienta a nie wiem czy bede musial cos jeszcze miec :) i kiedy reje on?

W kliencie jest patcher.

Reje jest otwarte od wczoraj. 

pożycz pisiont groszy

Opublikowano

bedzie jakas latka czy cos ? bo pobralem klienta a nie wiem czy bede musial cos jeszcze miec :) i kiedy reje on?

dokładnie nie można odpalić klienta 

odpaliłem patchera i tak nic nie pomogło piszę że brakuje mi jakiegoś pliku , ale skoro jest patcher powinien mi się pobrać co nie nastąpiło 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...