Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednak nie zagram w ISie jest 

Zwoj powrotu statusu (2500 SM)

Zwoj powrotu statusu umozliwia nam zresetowanie wszystkich punktow statusu oraz umiejetnosci co za tym idzie wybranie na nowo skilli.

Ktoś wyexpi sie WPkiem zmieni na BMa i zniszczy kazdego.

Smocza Luska (2000 SM)

Smocza Luska sluzy do ulepszen prawie najlepszych przedmiotow

Smocza Łuska 2000 SM jedna a w pakiecie PRO VIP za 5000

Pakiet Premium (5000 SM)

Pakiet Premium daje Ci przedmioty i atrybuty takie jak: 3x Pierscien Doswiadczenia (1G), Szkatulki Zla x10, Smocza Luska x150, Smoczy Szpon x150, Krety Klucz x100, Czarny Lod x75, Szkatulka Zlotych Perel 2x, Szkatulka Zielonych Perel x2, Pierscien Polksiezyca x2, Upiorny Lizak x2, Szkatulka 10 K Perel x1, Czerwony Krwawy Zolty Kwiat x50, , Silny przeciwko ludziom +20%, Silny przeciwko potworom +20%, Maks Pz +12500. Czas trwania premium to 14 Dni (Przedmioty nie znikna, tylko bony!)

tak, 200x smocza łuska za 2k sm, czego nie rozumiesz? lol.. a w grze to idzie zdobyć bardzo łatwo, nara. Nikt Cię tu nie trzyma :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak, 200x smocza łuska za 2k sm, czego nie rozumiesz? lol.. a w grze to idzie zdobyć bardzo łatwo, nara. Nikt Cię tu nie trzyma :):) :)

Ludzie nie grali na wersji 1 to nie wiedzą, przykre ale cóż, nie GRALI ale już wiedzą :)

banner.png

Opublikowano

AVG lol nagle przylizales dupe po tym jak najpierw zwyzywales ich jaki ten serwer jest c*****y ?

Nikomu nie liże dupy, po prostu nie mam co robić, to zagram.. zabronisz? lol  xD

Czy BM jest dobry na max lvl?

widzisz, Ty też zagrasz, więc w czym problem? nic innego nie wychodzi, to trzeba zagrać xD

Opublikowano

Dobra, troche mnie przekonaliscie. A jak wyglada na serwerze sprawa balansu postaci? Niech wypowiedza sie doswiadczeni..

Sprawa, wygląda tak że wszystko jest "równe" jezeli potrafisz grać postacią po prostu nią grasz, tutaj chodzi bardziej o umiejętności w rozwoju postaci :)

banner.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie...Czy łucznicy na nowych mapach podchodzą pod konia? Nie chce mi się bawić z tym...

Opublikowano

Ej jest balans hitów w stosunku do skilli? 

Pamiętam że na wielu serwerach np: archer ze skilli bił po 1k, skillami po 5. A taki body przystosowany do walki hitami bił po 2k a skillami po 10k. 

Głównie chodzi mi o to czy jest zroznicowana wartosc ataku postaci że np: szaman nakurwia z dzwonka hitami zamiast skillami. Albo że body bije wiecej skillami niż hitami, podobnie z archerem powinien wiecej powinien bic hitami niz skillami. Ale tez nie moze byc za duzo bo wtedy owe postacie mialby latwiej podczas bicia metinow, bossow.

Nie wiem czy ktoś mnie zrozumial xD

Opublikowano

Czemu pobranie clienta to  cud ?

Z 4 hostingow wcale nie pobiera a na mega predkosc 40mb gdzie wlasnie odpalilem inny link to mam 2k +

Ponieważ w jednym czasie pobiera bardzo duża ilość osób przez to serwery są tak bardzo obciążone postaramy się szybko wrzucić na jeszcze jakiś hosting 

@edit 

1 - słabo pobiera 

2-  dobrze 

3 - bardzo dobrze 

4 - praktycznie nie pobiera. 

banner.png

Opublikowano

Nie polecam przez Team Izumi oraz SurMistrza który co chwile ma nowy nick

Serwery stawiane tylko pod Hajs na LoL'a   + przekrety w huy  3 razy grałem u was na serwerach i 3 razy w h*j sie zawiodłem ( z czego 2 razy nawet nie wiedziałem że to wy )

Zycze wam żeby nie zwrócił sie hajs nawet za dedyka.

Opublikowano

skąd pety?

Skąd kostiumy?

W ile wbije max lvl?

Odpowie administacja serwera na moje pytania to z checią zawitam ^^.

pety- is 

kostiumy - bossy is 

- max lv wbijesz w 3/4 dni :) 

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...