Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest Bug te Brylki co zamienia jak sie ma 150kk sella za 30kk.... chcem moje 120kk 

W nie się klika, a nie sprzedaje u handlarzy ;) straciłeś 120kk przez swoją głupotę tylko więc nie ma co oddawać ;)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fryzury nie działają ( nie dają bonusów ) i nie są opisane w is..

O 1;00 przy update będzie

Nie ma średnich w smoczych na 65 lvl ...

Będą o 1;00 przy 1 update

Jest Bug te Brylki co zamienia jak sie ma 150kk sella za 30kk.... chcem moje 120kk 

O 1:00 zablokujemy sprzedawanie, bo klika się PPM na bryłke

banner.png

Opublikowano

99% odbugowane.

A TU NAGLE W LUJ BUGÓW, kurde skąd one się wzięły? 

Aaaa racja jak zwykle Surek chce zarobić ... Zagram, tylko dlatego, że lubię aline, ale jesli to nie wypali to ostrzegam was... Nie będziecie mieli graczy.

*Dla pseudo hakierów bonzo i 12 latkow ktorzy mysla ze nie gralem na lanerisie to :

Tak grałem na lanerisie miałem coś około 144-147 lvl i nagle nie mogłem się zalogować.

Opublikowano

99% odbugowane.

A TU NAGLE W LUJ BUGÓW, kurde skąd one się wzięły? 

Aaaa racja jak zwykle Surek chce zarobić ... Zagram, tylko dlatego, że lubię aline, ale jesli to nie wypali to ostrzegam was... Nie będziecie mieli graczy.

*Dla pseudo hakierów bonzo i 12 latkow ktorzy mysla ze nie gralem na lanerisie to :

Tak grałem na lanerisie miałem coś około 144-147 lvl i nagle nie mogłem się zalogować.

W luj bugów powiadasz, ale w twojej durnej wypowiedzi nie zauważyłem żebyś nawet jeden wymienił.

---- > tam są drzwi cebulaku

* Póki co na serwerze gra się w miarę fajnie.

Polecam dodać Niebieską Roske do Handlarki.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pet jest zbugowany, po pierwsze chyba za wolno się go expi.. po 2, niby dodaje pkt w bonus na moby, a napisane jest, że dodaje +1 do przeszywki? wtf, po 3 czemu tylko po 1 pkt można dodawać, a nie wpisywać ile można dać? 

Opublikowano

k***a teraz to sie wogole zalogowac nie da, wybieram postac i w********a gre. Na poczatku byl tylko j****y error runtine z c ++ a teraz to juz calkowicie. Online ebdzie maly bo pewnie duzo osob to ma ale nawet im sie nie chce pisac ze nie dziala bo szkoda czasu na syf..

Opublikowano

W luj bugów powiadasz, ale w twojej durnej wypowiedzi nie zauważyłem żebyś nawet jeden wymienił.

---- > tam są drzwi cebulaku

* Póki co na serwerze gra się w miarę fajnie.

Polecam dodać Niebieską Roske do Handlarki.

Napisałem to co wiem, fryzy, pety i inne ścierwa są zbugowane. 

"cebulaku" kurde chyba się potnę taki pojazd... No nie mam słów zjechałeś mnie :C

Pytanie to surka :

EXP OD 149 do 151 JEST NAPRAWIONY I NIE TRZEBA GODZINAMI SIEDZIEC ABY WBIC LVL ?

Opublikowano

Napisałem to co wiem, fryzy, pety i inne ścierwa są zbugowane. 

"cebulaku" kurde chyba się potnę taki pojazd... No nie mam słów zjechałeś mnie :C

Pytanie to surka :

EXP OD 149 do 151 JEST NAPRAWIONY I NIE TRZEBA GODZINAMI SIEDZIEC ABY WBIC LVL ?

Nie, nie trzeba lecz jest ciut trudniej niż na laneris V1 ale ciut :)

k***a teraz to sie wogole zalogowac nie da, wybieram postac i w********a gre. Na poczatku byl tylko j****y error runtine z c ++ a teraz to juz calkowicie. Online ebdzie maly bo pewnie duzo osob to ma ale nawet im sie nie chce pisac ze nie dziala bo szkoda czasu na syf..

Jezu, człowieku rozumiem Twoje oburzenie, ale sorry tylko Ty masz takie problemy o godzinie 01:00 odbędzie się update wtedy już nie będziesz miał problemu; /

banner.png

Opublikowano

Ile w tej chwili jest osób online? Prosił bym o screena z góry dziękuje.

ckzoo0.jpg

Podajemy z naszego panelu GM :)

Możemy z gry jak bardzo chcesz :)

banner.png

Opublikowano

O 1;00 przy update będzie

Będą o 1;00 przy 1 update

O 1:00 zablokujemy sprzedawanie, bo klika się PPM na bryłke

To juz ogarnelem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...