Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super podoba mi się   :P Na 100% wbije :)

// skąd bronie 75 ?

// Jest jakiś ts3 ?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

super podoba mi się   :P Na 100% wbije :)

// skąd bronie 75 ?

// Jest jakiś ts3 ?

Zaraz info o ts pojawi się na stronie głównej do (14) 

Bronie 75 jak na serwer easy 4fun przypadło znajdują się u handlarki + 9 tak jak i stalki. 

@Edit 

Forum pojawi się do 15/16 ipb. 

banner.png

Opublikowano

Nic nie wnosisz do tego tematu jejku, dziecko rozumiem chcesz się wybić lub nas upokorzyć ale nie wiesz jaki był serwer Laneris V1 to nie komentuj okej?

Rozumiem twoja "godność" dzieciaka nie odpuści i dalej będzie spamować w naszej prezentacji i zaśmiecać prezentacje ale to nic za każdy spam zostajesz zgłoszony więc mi to wisi:)

- jeszcze jedno powiedź mi co chcesz osiągnąć swoim spamem ? 

- Chcesz czy nie serwer Laneris będzie miał graczy dałbym Ci ss z ilości założonych już kont ale 13 latek napisze, że sami te konta ,,zrobiliśmy'' 

Podsumowując, twoja opinia jest nic nie warta, i nie wnosisz nic ciekawego więc bardzo proszę wyjdź, z góry dzięki! :)

Wybić się poprzez napisanie komentarza? Sam siebie słyszysz?  Wiem jaki był laneris v1 bo grałem chwile. Mogę pisać pod prezentacją, ponieważ dyskutuje o serwerze. Nie odpuszcze, ponieważ jesteście krętaczami, którzy robią co jeden miesiąc serwer. Graczy napewno będziecie mieli, ale czy dużo? To napewno nie. Może z 300 graczy na start będziecie mieli :D i tak dużo jak na iZumiego i SurMistrza. Podsumując nie kręc dalej bo narazie nie dostałem warna od Ciebie więc te zgłoszenia są zbędne. Nie wyjdę, bo mówie prawdę ludziom jacy wy jesteście. Zastanawiam się jak ludzie mogą wam wierzyć bo tylu niewypałach :/

Opublikowano

Skończcie już pierdzielić głupoty.

Serwer idealny dla zabawy i rozrywki dla kogoś kto nie ma dużo czasu ;).

Mam nadzieję że wypali szybciutki i będzie chociaż 400 osób.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Nie polecam ze względu na SurMistrza, nie wiem czy mu się nie nudzi te stawianie serverów bez przyszłości, dopiero z Corelisem wystartowałeś i już robisz nowy? co hajs sie nie zgadza? :P ten tak samo skończy jak isaric,.

PS. Mógłbyś chociaż zmienić stronę, a nie taka sama jak na wszystkich twoich serverach. xD

Opublikowano

Takie pytanie.Czy będzie można korzystać z BS?

Czy będziemy muslieli dropić w h... ulepszaczy aby zrobić eq? Bo siedzenie ciągle na metkach i spotach i tych dropienie to jest żałosne xD 

A do serwera to polecam z chęcia.Grałem na S1 i fajnie mi się grało :)

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Pogrzebałem trochę na stronce, wszedłem na Doładuj Monety z ciekawości. Ciekawi mnie ta linijka.

,,5000 SM za SMS KDW.CORELIS na 92555 (koszt 30.75zł z VAT)"

Kdw.Corelis?

Opublikowano

Takie pytanie.Czy będzie można korzystać z BS?

Czy będziemy muslieli dropić w h... ulepszaczy aby zrobić eq? Bo siedzenie ciągle na metkach i spotach i tych dropienie to jest żałosne xD

A do serwera to polecam z chęcia.Grałem na S1 i fajnie mi się grało :)

Bs będzie udostępniony na naszym forum 5 slotów ze skanem :) 

- Ulepszaczy potrzeba troszkę na zbroje 180 poziom. Ale ogólnie tu chodzi o pvp i wojny gildii a nie o robienie całymi dniami eq :) Myślę, że przez 2 dni da radę zrobić full eq jak ktoś potrafi grać a jak nie to 7 dni :) 

banner.png

Opublikowano

Pogrzebałem trochę na stronce, wszedłem na Doładuj Monety z ciekawości. Ciekawi mnie ta linijka.

Kdw.Corelis?

Płatności zrobimy przed startem w tym momencie jest to  najmniej istotne :) 

banner.png

Opublikowano

Płatności zrobimy przed startem w tym momencie jest to  najmniej istotne :)

Czyli kiedy można pakować w is? zmniejszycie jeszcze ceny, czy już zostawiacie tak jak jest?

Opublikowano

Czyli kiedy można pakować w is? zmniejszycie jeszcze ceny, czy już zostawiacie tak jak jest?

po starcie wtedy będzie najlepiej :) o is teraz nie myślimy szczerze Ci powiem :) 

banner.png

Opublikowano

nie wiem WGL po co jest itemshop na takim serwerze ale w końcu serwer SurMistrza hajs się musi zgadzać ale jak już się zgadza to strona nawet taka sama jak na innych jego projektach ,ale i tak zagram nie ze względu na niego tylko ze względu że nie ma co robić :P

Serwer jako serwer polecam ,Pozdrowienia :)

Opublikowano

Nie grałem na pierwszej odsłonie serwera, ale na tą chyba wbije, z samej ciekawości.

Liczę na dobrą zabawę i co najważniejsze, fajną ilość graczy!

Pozdrawiam

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Kdw.Corelis?

Tak, kdw.corelis bo nie aktywowali nam jeszcze usługi KDW.LANERIS :)

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...