Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uhuhu iZumi ahh znów ty ;D Jak zwykle dużo obiecanek z waszej strony ale raczej nic poza tym . I co znowu będzie latało NaVi po serwerze ? i znowu będziecie sprzedawać większą ilość sm za doładowanie na szybko ^^?

Już dawno powinieneś sobie odpuścić ;).

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uhuhu iZumi ahh znów ty ;D Jak zwykle dużo obiecanek z waszej strony ale raczej nic poza tym . I co znowu będzie latało NaVi po serwerze ? i znowu będziecie sprzedawać większą ilość sm za doładowanie na szybko ^^?

Już dawno powinieneś sobie odpuścić ;).

LOL, o czym Ty do nas mówisz, nie grasz nie wiesz... :O

No k***a mi też wywala c++ i to nie jest fajne 

Nie możecie tego jakoś wcześniej naprawić?

Nie wywala, spróbuj w trybie zgodności z windwos XP

banner.png

Opublikowano

LOL, o czym Ty do nas mówisz, nie grasz nie wiesz... :O

Nie wywala, spróbuj w trybie zgodności z windwos XP

Grałem na 1 odsłonie i wiem co widziałem i co robiliście co chcesz ss'y jak latało NaVi po serwerze ?  <3

Opublikowano

Grałem na 1 odsłonie i wiem co widziałem i co robiliście co chcesz ss'y jak latało NaVi po serwerze ?  <3

1 odsłonie, a to pierwsza odsłona? Na 1 odsłonie nie była dobrze dobrana ekipa tutaj jest;) I tutaj nikt nie ma do niczego dostępu...

PS: Shrew nie popisuj się tutaj (gdzie Twój serwer? )

Czemu przy zalogowaniu postaci, wyskakuje mi Visual C++?

Zaaktualizuj sterowniki, lub spróbuj włączyć w trybie zgodności z XP

banner.png

Opublikowano

1 odsłonie, a to pierwsza odsłona? Na 1 odsłonie nie była dobrze dobrana ekipa tutaj jest;) I tutaj nikt nie ma do niczego dostępu...

PS: Shrew nie popisuj się tutaj (gdzie Twój serwer? )

Zaaktualizuj sterowniki, lub spróbuj włączyć w trybie zgodności z XP

Na 1 odsłonie ty byłeś w ekipie i SurMistrz to była zła ekipa :) . Jaka Shrew hahaha jestem ProSto ... może pamiętasz :)

Opublikowano

Na 1 odsłonie ty byłeś w ekipie i SurMistrz to była zła ekipa :) . Jaka Shrew hahaha jestem ProSto ... może pamiętasz :)

Na 1 odsłonie było 5 osób w Teamie, ale co Ty chcesz udowodnić bo nie za bardzo rozumiem... Jezu było mineło człowiek szczęśliwy nie żyje przeszłością może masz jakieś problemy? Warto się zgłosić do psychologa albo kogoś tam :>

banner.png

Opublikowano

Na 1 odsłonie było 5 osób w Teamie, ale co Ty chcesz udowodnić bo nie za bardzo rozumiem... Jezu było mineło człowiek szczęśliwy nie żyje przeszłością może masz jakieś problemy? Warto się zgłosić do psychologa albo kogoś tam :>

Ty się chyba do lekarza powinieneś zgłosić chłopaku nie wiesz kim jestem ale masz jakieś wizje że to Shrew nie za dobrze z tobą chyba no cóż hah ; > . 5 osób z czego Słabiak coś robił SurMistrz sprzedawał większą ilość sm za doładowanie ty dużo obiecywałeś nic nie robiłeś ew. dawałeś bany za nic. Obiecuj dalej wtedy przynajmniej udało wam się naprawić c++ widzę znów ten problem no no się popisałeś przyznaj się kto ci wtedy to naprawił :D? Sam nie potrafisz za wiele i niestety jest tak jak jest . A ze Shrew też mam kontakt i no była w tym waszym gównix teamie i może się wypowiedzieć jak to tam było ;).

Opublikowano

Ty się chyba do lekarza powinieneś zgłosić chłopaku nie wiesz kim jestem ale masz jakieś wizje że to Shrew nie za dobrze z tobą chyba no cóż hah ; > . 5 osób z czego Słabiak coś robił SurMistrz sprzedawał większą ilość sm za doładowanie ty dużo obiecywałeś nic nie robiłeś ew. dawałeś bany za nic. Obiecuj dalej wtedy przynajmniej udało wam się naprawić c++ widzę znów ten problem no no się popisałeś przyznaj się kto ci wtedy to naprawił :D? Sam nie potrafisz za wiele i niestety jest tak jak jest . A ze Shrew też mam kontakt i no była w tym waszym gównix teamie i może się wypowiedzieć jak to tam było ;).

Mówisz co było kilkanaście miesięcy temu??  

Teraz są 2 osoby w teamie 

2 - osoby od serwera 

1  - od graczy 

- Obrażaj swoich kolegów ajajaj jak z takim podejściem do wszystkich ludzi podchodzisz to nie masz kolegów więc źle napisałem. :/ 

Ostatni post w którym odpowiadam na twoje wypociny.

banner.png

Opublikowano

Nygers, co się dzieje expie do 31 poziomu a potem jak chce iść do m1, to mi wtedy wyskakuje Visual a jak chce się ponownie zalogować to po porostu wyłącza cała gra...

Nie mam pojęcia spróbuj na innym chanellu jak to nie pomoże na stronie masz odbuguj postać :)

banner.png

Opublikowano

Mówisz co było kilkanaście miesięcy temu??  

Teraz są 2 osoby w teamie 

2 - osoby od serwera 

1  - od graczy 

- Obrażaj swoich kolegów ajajaj jak z takim podejściem do wszystkich ludzi podchodzisz to nie masz kolegów więc źle napisałem. :/ 

Ostatni post w którym odpowiadam na twoje wypociny.

Po 1 nie mówię tylko piszę :).. To czy mam czy nie akurat cię nie powinno interesować ^^ . Piszę jak było bo mogę i chcę tacy jak ty się nie zmieniają : > obiecuj dalej bo tylko to potrafisz .

Takie tam z 1 odsłony NaVi :

http://zapodaj.net/cd31cfc42427b.bmp.html

http://zapodaj.net/040988f5bb760.jpg.html

Opublikowano

Po 1 nie mówię tylko piszę :).. To czy mam czy nie akurat cię nie powinno interesować ^^ . Piszę jak było bo mogę i chcę tacy jak ty się nie zmieniają : > obiecuj dalej bo tylko to potrafisz .

Takie tam z 1 odsłony NaVi :

http://zapodaj.net/cd31cfc42427b.bmp.html

http://zapodaj.net/040988f5bb760.jpg.html

A w tej bajce były smoki ? 

Strona chwilowo może być off ( ataki ddos) serwer działa nie ma najmniejszych lagów :) 

banner.png

Opublikowano

Serwer działa? Opłaca asie sciagac?

Tak strona jest chwilowo off przez ataki A serwer działa.  Edit już online :>

Strona nie działa . Pozdro ! Powodzenia w dalszym rozwijaniu serwa

Aha strona 20 min off i już taki komentarz?? Serwer działa. Edit strona już też :>

Teraz serwer trzeba wyłączyć :D

A co planujesz z długopisem w dłoni i ekipą z gimbazy napaść na hosteam ?

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...