Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Nygers bugi mieliście naprawiać przed startem więc, dlaczego akurat teraz a nie przed startem? Teraz widzisz ludzie narzekają, odchodzą, co raz mniej graczy a szkoda bo serwer wydał się fajny. Szkoda go tak zniszczyć.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Nygers bugi mieliście naprawiać przed startem więc, dlaczego akurat teraz a nie przed startem? Teraz widzisz ludzie narzekają, odchodzą, co raz mniej graczy a szkoda bo serwer wydał się fajny. Szkoda go tak zniszczyć.

Graczy przybywa z dnia na dzień...  Jest na odwrót właśnie, a bugi naprawiamy codziennie...

banner.png

Opublikowano

Graczy przybywa z dnia na dzień...  Jest na odwrót właśnie, a bugi naprawiamy codziennie...

Zadałem pytanie, dlaczego bugi teraz naprawiacie? A nie przed startem?

Opublikowano

a ja zadam ponownie swoje pytanie, gdyż nie uzyskałem odpowiedzi.

Po pierwsze kiedy DMG healera zostanie zmniejszone, bo w tej chwili to bardziej przypomina cyrk.

Po drugie dlaczego bonusy z misji nad którymi sie tyle trudziłem zostały mi odebrane? (26k hp)

Opublikowano

szkoda ze licznik podkręcony :<

@AW

kiedy naprawicie te bugi xD xD

Wątpię żeby licznik był podkręcony ponieważ ludzi jest sporo + boty które na każdym ch bonują itemy ;) 

xD 

Opublikowano

szkoda ze licznik podkręcony :<

@AW

kiedy naprawicie te bugi xD xD

sam jesteś podkręcony chcesz ss z wszystkich 6ch ? 

Jak wrócę do domu to edita z ss. 

banner.png

Opublikowano

kiedy naprawicie helera pytam po raz kolejny jego dmg jest o wiele za wysokie.

Nie kłam, że ludzi przybywa, bo tak nie jest. Na serwie nie ma co robić, po wbiciu 180 gra się skończyła.

Opublikowano

kiedy naprawicie helera pytam po raz kolejny jego dmg jest o wiele za wysokie.

Nie kłam, że ludzi przybywa, bo tak nie jest. Na serwie nie ma co robić, po wbiciu 180 gra się skończyła.

Ten serwer to forfun to wiadomo, że po wbiciu maksymalnego poziomu pozostaje się klepać na wojnach i w turniejach ; ) 

xD 

Opublikowano

Przed administracje jest zapowiadany update, i tak wiem, że go nie przeprowadzą. Jednak gra by się nieco ożywiła.

Tylko mi powiedz po jaki c**j jest wprowadzony max level 200. nic to nie zmienia poza tym, że innej klasie jest trudniej cie otruć.

Opublikowano

ch1 

-------------------------

2zxqely.png

ch2 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2mpbvo2.png 

~~~~~~~~~~~~~~

ch3 

xp8wol.png

~~~~~~~~~~~~~~~~

ch4

zwlwcy.png

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ch5 

1zzizxd.png

~~~~~~~~~~~~~~~~

ch6

18kqp3.png

@Matthew174 na stronie jest 620 osób na ss widać 588 z tego względy, że licznik na stronie aktualizuje się co kilka minut/ 

Coś jeszcze?

banner.png

Opublikowano

bug nie został naprawiony, w innego BMA dmg z ochronka wynosi (+/-) 35k taka róznica jest niemożliwa, dodam, źe bez ochronki mu bije 42 k co już w ogóle jest smieszne(powinno byc 81) To nie jest pierwsza osoba przez mnie spotkana od wczoraj, która buguje dmg.

Zadaje pytanie po raz kolejny, kiedy healer zostanie osłabiony, bo nie da sie normalnie grać?

459_z.jpg

Opublikowano

bug nie został naprawiony, w innego BMA dmg z ochronka wynosi (+/-) 35k taka róznica jest niemożliwa, dodam, źe bez ochronki mu bije 42 k co już w ogóle jest smieszne(powinno byc 81) To nie jest pierwsza osoba przez mnie spotkana od wczoraj, która buguje dmg.

Zadaje pytanie po raz kolejny, kiedy healer zostanie osłabiony, bo nie da sie normalnie grać?

459_z.jpg

Tego buga już nie ma... Abs'y masz?

Nygers, tak  :)

Ja mowiłem o graczach ,a tutaj na kazdym ch stoi po 20 botów +.

:))

Tak dla sprostowania, naucz się stawiać przecinki a potem komentuj bo okropnie się czyta takie wypociny :)

banner.png

Opublikowano

Nie, biegam bez. Oczywiście, że mam(kd sury+6, lwia tarcza v6, broń +9 (165lv) 20um 10 luda, PRO VIP, Bao-bao full sila, full wit 327% na luda, więcej się nie da na mentalu) . 100% to jest bug radzę dokładniej się przyjrzeć temu graczowi :)

Opublikowano

Nie, biegam bez. Oczywiście, że mam(kd sury+6, lwia tarcza v6, broń +9 (165lv) 20um 10 luda, PRO VIP, Bao-bao full sila, full wit 327% na luda, więcej się nie da na mentalu) . 100% to jest bug radzę dokładniej się przyjrzeć temu graczowi :)

Absy na 2 ręke....? może ma haloooo ?

banner.png

Opublikowano

Każdy ma absy na dwurękę. 

Zobaczymy przy teście na "Becie" i wtedy odpowiemy na Twoje pytanie.

banner.png

Opublikowano

Co do tych dungeonów proponuję usunąć wymagane PT, a na wejście byłyby potrzebne jedynie przepustki. Ponieważ dungeona można zrobić na lajcie samemu, trzeba jedynie specjalnie szukać grupy... 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...