Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jaki z tych serwerów stał tyle co ty powiedziałeś ??? 

@ Jutro raty zostaną włączone na yang i drop + 20% na 12h?

Weź koleżko nie graj głupszego niż jesteś. Mam ci przypominać twoje prośby na moje pw żebym nie mówił o was prawdy?

Isaric : start 5 lipca, upadek ok.5-10 sierpnia.

Corelis : start 15 sierpnia, upadek koniec sierpnia/początek września.

Mam dalej szukać? Nie wspomnę o tym, że na serwerach grało po 350 osób max( przez pierwsze 2 tygodnie, potem było już tylko gorzej)

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nienawidzę serwerów easy, największy syf jaki może być, gracze z max lvlem zabijający postacie z 50lvlem, nie da się nawet zobaczyć handlarzy, do tego na tym serwerze masa bugów i niedorzeczności, wytłumaczy mi ktoś dlaczego gra tu aż tyle ludzi?

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Weź koleżko nie graj głupszego niż jesteś. Mam ci przypominać twoje prośby na moje pw żebym nie mówił o was prawdy?

Isaric : start 5 lipca, upadek ok.5-10 sierpnia.

Corelis : start 15 sierpnia, upadek koniec sierpnia/początek września.

Mam dalej szukać? Nie wspomnę o tym, że na serwerach grało po 350 osób max( przez pierwsze 2 tygodnie, potem było już tylko gorzej)

Hejtuj sobie dalej a my i tak będziemy mieli te 800 graczy + misiu nic na tym nie robisz :* 

Nienawidzę serwerów easy, największy syf jaki może być, gracze z max lvlem zabijający postacie z 50lvlem, nie da się nawet zobaczyć handlarzy, do tego na tym serwerze masa bugów i niedorzeczności, wytłumaczy mi ktoś dlaczego gra tu aż tyle ludzi?

Zrób coś sam i dopiero oceniaj      >0<

banner.png

Opublikowano

Hejtuj sobie dalej a my i tak będziemy mieli te 800 graczy + misiu nic na tym nie robisz :* 

Zrób coś sam i dopiero oceniaj      >0<

Co to za głupia odpowiedź? xD nie potrafię to nie stawiam serwerów, prosta sprawa. Ten jest okrutnie zjebany :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Większość ludzi co tu gra ciśnie na bocie , w ogóle Gmowie coś banują ?

zobacz sobie filmik perfecta i dotego ta lista bugów od FlyKOX aż szkoda tracić czas bo administracja ma gdzieś tą listę

Opublikowano

- Zakupienie szyfrowania strony od teraz strona ma adres 

wiecie do czego to służy... ? tak samo jakby na plastikowego dildo wsadzać gumę dla bezpieczeństwa... 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Odbyła się przerwa techniczna w celu wyeliminowania kilku błędów gry. 

Serwer już działa możliwe, że dzisiaj w nocy odbędzie się jeszcze jedna przerwa w celu dodania kilku nowych  dungeonów. 

Tylko ja nie widzę tych nowych dungeonów ? :P 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co to za głupia odpowiedź? xD nie potrafię to nie stawiam serwerów, prosta sprawa. Ten jest okrutnie zjebany :D

A co zabronisz mi robić serwery? Wcześniej miałem inne nastawienie do takich osób jak ty ale stwierdziłem, że nie będę się tym przejmował i robił swoje dalej. 

A i dziękuje za takie posty dzięki temu prezka jest wyżej i więcej osób ją ogląda ;)

Większość ludzi co tu gra ciśnie na bocie , w ogóle Gmowie coś banują ?

W grze się wyświetla informacja jak ktoś dostaje bana. Mniej więcej dziennie leci 20 permów 5/10 czasowych blokad konta. 

Jak będzie nowa strona to dodamy tam listę zablokowanych użytkowników bo jak się nie pokaże czarno na białym to właśnie takie komentarze się pojawiają. 

banner.png

Opublikowano

A co zabronisz mi robić serwery? Wcześniej miałem inne nastawienie do takich osób jak ty ale stwierdziłem, że nie będę się tym przejmował i robił swoje dalej. 

A i dziękuje za takie posty dzięki temu prezka jest wyżej i więcej osób ją ogląda ;)

W grze się wyświetla informacja jak ktoś dostaje bana. Mniej więcej dziennie leci 20 permów 5/10 czasowych blokad konta. 

Jak będzie nowa strona to dodamy tam listę zablokowanych użytkowników bo jak się nie pokaże czarno na białym to właśnie takie komentarze się pojawiają. 

Śmieszny jesteś dzieciaku. Nową stronę 'robicie' od 2 miesięcy. Ta, która widnieje teraz była obecna już na 2-3 poprzednich waszych serwerach( w przeciągu 2-3 miesięcy). Odradzam grę na tym serwerze jeszcze raz! Większego krętacza świat nie widział. Serwer padnie do końca listopada i tyle będzie z Waszych kont. A adminom interes się kręci - zrobią po prostu kolejny beznadziejny serwer i będą parę stów do przodu.

uEJ9pk6.png

(Nie ma ani jednego buga, a padł w ciągu miesiąca hehe..)

Latrosek = Isaric = Leriso = Surmistrz =  admin tego serwera = itd... Syf jednym słowem!!!

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Nygers nic nie chcę mówić ale cisnąłem na tym serwie na bocie prawie tydzień i nikt mi bana nie dał , moi znajomi również tak grają , więc nie gadaj , że tyle banujecie bo ponad polowa graczy serwera to boty .

Będzie podwyższany max lv :)? Pozdrawiam .

0qvf.png

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=IFygA-iQfM4&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

Tak administracja banuje graczy :D pozdro z podłogi : ) 

Tego gm nie ma już w teamie. 

Owinąć gówno w złoty papierek to byście wzięli.

Są bugi nie ukrywam ale cały czas staramy się coś z tym robić i to widać. 

Serwer jest w 100% darmowy wchodzisz i grasz za free jak się nie podoba nie grasz i po problemie. Możecie grać na serwer dopracowanych zaje*** gdzie gra 200/300 osób 

banner.png

Opublikowano

Tego gm nie ma już w teamie. 

Owinąć gówno w złoty papierek to byście wzięli.

Są bugi nie ukrywam ale cały czas staramy się coś z tym robić i to widać. 

Serwer jest w 100% darmowy wchodzisz i grasz za free jak się nie podoba nie grasz i po problemie. Możecie grać na serwer dopracowanych zaje*** gdzie gra 200/300 osób 

Na serverach dopracowanych gra wiecej osób niż na tym twoim z milionem bugów.

Przykład?

Dre*kon , Virtu*l,Pandor* ( mimo ze admini olewają bugów praktycznie nie ma )

ps.Ciekawe po co dodałeś bizu/zbroje do is'a xD 

/

Kupi kilka osób i tyle widzieliście server: )

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Przykład?

ps.Ciekawe po co dodałeś bizu/zbroje do is'a xD

/

Tak jest Dre** serwer easy/pvp gdzie gra dużo osób ale ciekawe na jak długo aż wallander skończy serie i spadnie o 1k ? 

@ Od jutra raty 20% :)

banner.png

Opublikowano

Myślę, że zaczynacie od złej strony. Przeciętnego gracza c**j obchodzi jak wygląda szata graficzna clienta a już tym bardziej prezentacja. Proponuję przeczytać skargi graczy i się tym zająć, aby błąd nie pojawił się innym osobom. Wy macie wyjebane w to i z tego powodu co raz więcej hejtu. Liczycie na to, że serwer będzie stał, padnie to włączymy z powrotem, coś komuś zniknie w wyniku bugu trudno i liczycie, że wszystko dobrze się będzie kulało. Do czasu :)

Pozwolę sobie wkleić rozmowę z supportu bo jest wręcz żenująca, a wasz poziom intelektualny mnie wykańcza. Jak was traktować poważnie?

JA:

Witam przed 2 dniami(chyba) był błąd serwera, gdzie pojawiły się bugi z DMG w tym samym okresie (przed bugiem serwera) posiadłem 203 k HP po "bugu" posiadam już o 26k hp mniej (177k) z wszystkimi bonusami lizakami baobao i pro vipem. Zaobserwowałem, że gdy zdejme eq oraz odwołam peta, posiadam 12k hp. te 12k hp zauwazyłem, że mam dzieki pakietowi PRO VIP. Stwierdziłem, że moja postać goła ma 0 HP, co oznacza brak bonusów z misji oraz brak HP przechodzącego z WIT-a proszę od zresetowanie wszystkich misji, aby każda postać mogła od nowa wziąc bonusy oraz przywrócenie mi mojego dawnego HP.

GM:(PO 5 DNIACH)

Po 1 poczekaj na update'y które mogą zmienić coś nowego. Po 2 sprawdź ile masz HP po zdjęciu wszystkiego co się da czy na 100% tylko 12k. W miarę możliwości skontaktuj się na ts z SuReK lub Izumi.

JA:

Myślę, że update "nie zmienią nic nowego". Po drugie sprawdziłem mam tylko 12khp, które pochodzi z VIPA. Kontakt i iZumim oraz Surkiem jest niemożliwy, ja piszę, nikt mi nie odpisuję. Liczę na zwrot i 26k HP i 20% na luda, które mi również zniknęło

HA IZUMI:

Jeśli tak myślisz to twoja sprawa

Opublikowano

Mi też poznikalo full eq ognia, noże 165 +9 , zbroja 180 , brylki zł/ ziel perły. Jak napisałem do supportu w tej sprawie to do dziś nie mam odpowiedzi. A jak pisałem w grze do izumi, to dopiero odpisał jak zacząłem przekliknąć i jak tu można się nie wkurzyc. Ludzie grają na wh i nie mają bana, a jak coś złego napiszesz to zaraz perm leci.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi też poznikalo full eq ognia, noże 165 +9 , zbroja 180 , brylki zł/ ziel perły. Jak napisałem do supportu w tej sprawie to do dziś nie mam odpowiedzi. A jak pisałem w grze do izumi, to dopiero odpisał jak zacząłem przekliknąć i jak tu można się nie wkurzyc. Ludzie grają na wh i nie mają bana, a jak coś złego napiszesz to zaraz perm leci.

Ciekawe, w supporcie jest 0 pytań/zgłoszeń/skarg.

Przykład?

ps.Ciekawe po co dodałeś bizu/zbroje do is'a  xD

/

Nie rozumiem Ciebie, kupi kilka osób i według Ciebie "znikniemy" jak tak to masz myślenie gorsze niż idiota bez obrazy, ale inwestycja z rzędu 1.5k na Grafike, 1k na zabezpieczenia i do tego kolejne 2k na dedyka tak jest opłacony do stycznia) jest takie sobie bo co możemy a co! Tak zwana JP ARMIA (J*B*Ć BIEDE)...

Serwer na siebie zarabia ~ zarobił już do stycznia na serwer mogę faktury nawet pokazać, i zagwarantować że nie padnie. 

PS nie licz że Ci odpowiemy pod kolejnym Twoim durnym postem Enjoy!

Mój ulubiony [GM] Ciastko wyleciał?  :(

Tak.

banner.png

Opublikowano

Odpowiadasz biedo umyslowa na kazdy mój post.

Chuy mnie obchodzi ile wlozyles w serwer,jak sobie z butami nie umiesz poradzić.

Administracja profesjonalna. xD

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ciekawe, w supporcie jest 0 pytań/zgłoszeń/skarg.

Jednak było pytanie . Oto odpowiedz : Był chwilowy bug który został naprawiony. Musisz poczekać parę dni jeszcze aż zwrócimy eq.

A teraz moje pytanie : Jeżeli postać jest teraz zbanowana , a na tym koncie poznikało eq , to jest teraz możliwość przywrócenia itemów na inną postać ? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A teraz moje pytanie : Jeżeli postać jest teraz zbanowana , a na tym koncie poznikało eq , to jest teraz możliwość przywrócenia itemów na inną postać ? 

Jezeli postać jest zbanowana to nie ma możliwości wglądu na nią ani do wglądu itemków sa "zamrożone".

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...