Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

laneris-pl-logo.png

UPDATE V.1.0.9

Aby update zaczął w pełni działać prosimy zaaktualizować Clienta patcherem.

W tym update zmieniło się kilka podstawowych rzeczy:

- Zakupienie szyfrowania strony od teraz strona ma adres 

https://laneris.pl/

- Poprawienie stabilności serwera.

- Poprawienie powitania

- Naprawienie bugowania expa w pt.

- Poprawienie loga gildii od teraz można wgrywać.

- Naprawienie broni do Expa od teraz ma nazwę:

~Miecz Niebios V1

~Miecz Niebios V2

- Poprawienie expa na niektórych mapach.

- Zmienienie szaty graficzne FanPage:

xxx

Co ukaże się w następnym update?

Naprawione i dodane zostanie:

- Metinologia 6

- Fryzury

- Kostiumy

- Pety

- Pakiet Premium lekka poprawka

- Nowe Mounty

- Poprawienie Expa

- Balans klas (lekki)

Pozdrawiam, Technik S u R e K

Jak dla mnie zamiast poprawiania Kostiumów i Fryzur priorytetem było by usunięcie wszelkich bugów na mapach do expa. Na mapie od 165 istnieją jakieś dziwne niewidzialne rzeczy, przez które nie idzie przejechac i dzięki temu się bardzo źle expi.

Opublikowano

Jak dla mnie zamiast poprawiania Kostiumów i Fryzur priorytetem było by usunięcie wszelkich bugów na mapach do expa. Na mapie od 165 istnieją jakieś dziwne niewidzialne rzeczy, przez które nie idzie przejechac i dzięki temu się bardzo źle expi.

Też zostanie poprawione :)

banner.png

Opublikowano

Widać, że administracja nie pierwsza do pomocy. 

Kilka osób ma problemy z odpaleniem clienta i brak odzewu.

DNO

Pisaliśmy miliony razy, że czekamy na clienta. Będzie on jak ta osoba co go robi wróci z PGA co mam więcej napisać, że jest 1k osób i nawet jak bym stanął na uszach to wszystkich nie ogarnę?? Najlepiej jest wejść na ts w tygodniu od 17 do 19 jesteśmy dostępni. Rozumiem również fakt iż każdy tego mikrofonu nie posiada. 

Mogę wam obiecać również, że w przeciągu dwóch tygodni serwer bardzo się zmieni mam nadzieje, że na + ale to już sami ocenicie.

banner.png

Opublikowano

Grałem na serwerze od początku , polecałem każdemu lecz dziś sprawa wygląda nietypowo ( gdy rano spatchowałem klienta , wszedłem do gry 

moja postać znajdowała się w m2 , przed przerwa techniczną byłem na mapce 185 . Zniknęło  mi full eq z ognia +9 / noże 165 +9 / zbrojka 180 / zlote perły / zielone/  ponad 190 brył . Na postaci jest teraz bojownik , pieczęć dzika , miałem irokeza a  teraz jest zwykła fryzurka . Zostało tylko 120 kk  zwykłe perły . Depo jest w porządku , wszystko jest na miejscu. Na postaci gram sam i nikt nie ma moich danych do konta . Administracja nie odpisuje na moje pw 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobrałem dzisiaj clienta i powiem Wam, że serwer zapowiada się ciekawie. Duży minus to mała ilość ludzi w m1 :/ 

Mało ludzi ? 

godz jest pokazana.

rtf51j.png

banner.png

Opublikowano

Z tego połowa to same boty :)

Czy ty  ułomny jesteś bo inaczej Cię nazwać nie mogę ?? Na jakim serwerze masz 100% prawdziwych graczy (ludzi przed komputerami)) ??? 

połowa myhym. 

@ jest rekrutacja na TGM na naszym forum zapraszamy link na stronie głównej serwera. 

banner.png

Opublikowano

up. nie oczekuj odpowiedzi. @Nygers odpowiada na to co mu pasuje :)

Z własnego doświadczenia z administracją tego serwera, mogę ci odpowiedzieć, że nigdy na serwerze nie będzie 5 nowych, w pełni odbugowanych dungeonów.

Opublikowano

Pisaliśmy miliony razy, że czekamy na clienta. Będzie on jak ta osoba co go robi wróci z PGA co mam więcej napisać, że jest 1k osób i nawet jak bym stanął na uszach to wszystkich nie ogarnę?? Najlepiej jest wejść na ts w tygodniu od 17 do 19 jesteśmy dostępni. Rozumiem również fakt iż każdy tego mikrofonu nie posiada. 

Mogę wam obiecać również, że w przeciągu dwóch tygodni serwer bardzo się zmieni mam nadzieje, że na + ale to już sami ocenicie.

Co z tego, że się zmieni skoro nie da się zalogować? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...