Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie można założyć fryzurki?

Dodajcie więcej stron eq, chociaż tą trzecią.. takie to trudne?

Dodajcie nieb roskę do handlarki?

6CH?

Czemu nie idziecie z nowościami, tylko possysacie z tyłu brzydko mówiąc, chopy! do roboty!

Zapraszam na serwer.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dlaczego nie można założyć fryzurki?

Dodajcie więcej stron eq, chociaż tą trzecią.. takie to trudne?

Dodajcie nieb roskę do handlarki?

6CH?

Czemu nie idziecie z nowościami, tylko possysacie z tyłu brzydko mówiąc, chopy! do roboty!

Zapraszam na serwer.

Spokojnie wszystko w swoim czasie:)

Lipa że bronie z Sr ; /

To ma plusy i minusy :)

banner.png

Opublikowano

a mi ten poradnik z forum nie dziala aby nie wywalalo z gry ;/ i nie moge zagrac

pomóżcie 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Spokojnie wszystko w swoim czasie:)

To ma plusy i minusy :)

Takie rzeczy moim zdaniem powinny być wprowadzone przed startem, dlaczego? Bo nie jest to nic trudnego, a cholernie umila grę.

Wprowadźcie to jak najszybciej, zobaczysz pozytywną reakcję graczy w 100%.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

SS : http://iv.pl/images/52995669600135371201.jpg . Administracja jest mi w stanie pomóc albo ktoś z graczy ? Tak wygląda u mnie ta gra -_-

KOLEJNE SS : http://iv.pl/images/61276204263063365830.jpg http://iv.pl/images/41833856504877432660.jpg . Jest ktoś w stanie mi pomóc ? Robiłem już wiele rzeczy .. Nikt ku*wa do pomocy nie jest chętny z administracji z forum nic ... Pozdrawiam .

Opublikowano

KOLEJNE SS : http://iv.pl/images/61276204263063365830.jpg , http://iv.pl/images/41833856504877432660.jpg . Jest ktoś w stanie mi pomóc ? Robiłem już wiele rzeczy .. Nikt ku*wa do pomocy nie jest chętny z administracji z forum nic ... Pozdrawiam .

http://www.mpcforum.pl/topic/993950-microsoft-visual-c-runtime-error-zajrzyj-tutaj/ próbowałeś to ? -.-

Opublikowano

Serwer easy/pvp a na drugą broń epicką tylko 35%.. spaliłem już nawet nie wiem ile razy (y)

Kiedy jakiś event?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer easy/pvp a na drugą broń epicką tylko 35%.. spaliłem już nawet nie wiem ile razy (y)

Kiedy jakiś event?

Za to od eq na 135+ jest ciągle 100%. ( ale w chu ulepek )

Opublikowano

Małe sprostowanie.

Niby poświęciliście 7 miesięcy na wyeliminowanie bugów, To chyba tylko 7 dni poświęciliście, żeby tylko kilka bugów wywalić. nadal jest w c**j bugów i niektórzy mają łatwiej niektórzy ciężej. Nie będę ich wymieniał ale to taka rada na przyszłość - Nie kłamcie w prezentacji że macie ponad 99% wyeliminowanych bugów. Jak i tak one wciąż są, według mnie macie 50% bugów wyjebanych, Pfe przepraszam. 25%.

Teraz Exp, Drop i Yang. Expi się do 75 z*********e, tylko problem o spota. O jakiegokolwiek spota jest bardzo ciężko, później od 80-95 wszyscy expią na AV2, A tylko ja sam expiłem na AV1 (Tam gdzie jest wejście do AV2) i powiem że tam exp lepiej leciał, i było więcej spotów. Teraz aktualnie mam 121lvl, i najgorszą rzeczą w tym wszystkim jest, że trzeba 3x Klejnot Zawiści.. super, to teraz mogę expić tylko na mapce 95lv i szukać metków. Albo wydać 30zł, żeby mieć 5000SM. A teraz sprostowanie od 95-121, leci z*********e. Jeden spot i 3-4lvl. Dobra, Drop. Perły i wszystko leci z*********e, tylko szkoda że nie mogę zrobić hwanga na +9 bo mi już spaliło 26 razy, tak liczyłem i poszło w c**j pereł a niby to taki Easy/PvP. Yang, do yang nic nie mam, lecą przepięknie bodajże mam 58 bryłek już. Ktoś tam chciał zmienić o 10x mniej yang. Wtedy to co? Ma lecieć z moba 10 yang? bez przesady...

Dobra, lecę dalej. Bronie, zbroje i ogólnie % ulepszeń.

Procent ulepszeń broni jest c**jowy.. 35% na +9? Serio? A niby to taki Easy/PvP, to teraz pojechaliście z nami w c**ja. Zbroje się ładnie ulepsza, no ale na +9 mam pecha. Jak czytaliście spaliło mi 26 razy na +9. Biżuteria Thora, wchodzi za 6 razem (Mi wchodziła za 6 razem na +0).

Dobra kolejne. Administracja.

Hmm, nie znam administracji ale wiem że w Teamie jest SuReK. Na początku robiliście durne resety serwera trwające nie mniej niż 1 minute.. po c**j? Ja się pytam po c**j? To tylko dodaje trochę % do kurwicy. Wiem tylko jedno że serwery Surka, padały mniej więcej niż miesiąc, ale jak ten potrwa dłużej, pójdę na  ts'a i mu pogratuluję.

Tyle. //KaPi666.

Opublikowano

Małe sprostowanie.

Niby poświęciliście 7 miesięcy na wyeliminowanie bugów, To chyba tylko 7 dni poświęciliście, żeby tylko kilka bugów wywalić. nadal jest w c**j bugów i niektórzy mają łatwiej niektórzy ciężej. Nie będę ich wymieniał ale to taka rada na przyszłość - Nie kłamcie w prezentacji że macie ponad 99% wyeliminowanych bugów. Jak i tak one wciąż są, według mnie macie 50% bugów wyjebanych, Pfe przepraszam. 25%.

Teraz Exp, Drop i Yang. Expi się do 75 z*********e, tylko problem o spota. O jakiegokolwiek spota jest bardzo ciężko, później od 80-95 wszyscy expią na AV2, A tylko ja sam expiłem na AV1 (Tam gdzie jest wejście do AV2) i powiem że tam exp lepiej leciał, i było więcej spotów. Teraz aktualnie mam 121lvl, i najgorszą rzeczą w tym wszystkim jest, że trzeba 3x Klejnot Zawiści.. super, to teraz mogę expić tylko na mapce 95lv i szukać metków. Albo wydać 30zł, żeby mieć 5000SM. A teraz sprostowanie od 95-121, leci z*********e. Jeden spot i 3-4lvl. Dobra, Drop. Perły i wszystko leci z*********e, tylko szkoda że nie mogę zrobić hwanga na +9 bo mi już spaliło 26 razy, tak liczyłem i poszło w c**j pereł a niby to taki Easy/PvP. Yang, do yang nic nie mam, lecą przepięknie bodajże mam 58 bryłek już. Ktoś tam chciał zmienić o 10x mniej yang. Wtedy to co? Ma lecieć z moba 10 yang? bez przesady...

Dobra, lecę dalej. Bronie, zbroje i ogólnie % ulepszeń.

Procent ulepszeń broni jest c**jowy.. 35% na +9? Serio? A niby to taki Easy/PvP, to teraz pojechaliście z nami w c**ja. Zbroje się ładnie ulepsza, no ale na +9 mam pecha. Jak czytaliście spaliło mi 26 razy na +9. Biżuteria Thora, wchodzi za 6 razem (Mi wchodziła za 6 razem na +0).

Dobra kolejne. Administracja.

Hmm, nie znam administracji ale wiem że w Teamie jest SuReK. Na początku robiliście durne resety serwera trwające nie mniej niż 1 minute.. po c**j? Ja się pytam po c**j? To tylko dodaje trochę % do kurwicy. Wiem tylko jedno że serwery Surka, padały mniej więcej niż miesiąc, ale jak ten potrwa dłużej, pójdę na  ts'a i mu pogratuluję.

Tyle. //KaPi666.

przerobisz eq na 135 i potem masz non stop 100% na ulepszenie, lecz w chu ulepek xD

Poza tym, serwer jest łatwiejszy niż mi się wydawał. 

Polecam na chwilę obecną, bo nic ciekawszego nie ma prócz Dreikona. 

Opublikowano

. Pozdrawiam również administrację morty** która we wszystkich tematach na forum spami swoim syfem jak Bóg Kubie tak Kuba Bogu zawistne skurwi***

banner.png

Opublikowano

. Pozdrawiam również administrację morty** która we wszystkich tematach na forum spami swoim syfem jak Bóg Kubie tak Kuba Bogu zawistne skurwi***

Bedzie problem,mortyriusz nie ma forum xD

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Jak tam serwer dużo ludzi online, warto zaczynać ?

Edit, przepraszam za kolejny post. Telefon coś mi szwankuje i samo się to stało. Prosiłbym o usunięcie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...