Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Start 2014-10-04 Godzina 18:00 [Dedyk] [Easy]

Nygers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Małe sprostowanie.

Niby poświęciliście 7 miesięcy na wyeliminowanie bugów, To chyba tylko 7 dni poświęciliście, żeby tylko kilka bugów wywalić. nadal jest w c**j bugów i niektórzy mają łatwiej niektórzy ciężej. Nie będę ich wymieniał ale to taka rada na przyszłość - Nie kłamcie w prezentacji że macie ponad 99% wyeliminowanych bugów. Jak i tak one wciąż są, według mnie macie 50% bugów wyjebanych, Pfe przepraszam. 25%.

Teraz Exp, Drop i Yang. Expi się do 75 z*********e, tylko problem o spota. O jakiegokolwiek spota jest bardzo ciężko, później od 80-95 wszyscy expią na AV2, A tylko ja sam expiłem na AV1 (Tam gdzie jest wejście do AV2) i powiem że tam exp lepiej leciał, i było więcej spotów. Teraz aktualnie mam 121lvl, i najgorszą rzeczą w tym wszystkim jest, że trzeba 3x Klejnot Zawiści.. super, to teraz mogę expić tylko na mapce 95lv i szukać metków. Albo wydać 30zł, żeby mieć 5000SM. A teraz sprostowanie od 95-121, leci z*********e. Jeden spot i 3-4lvl. Dobra, Drop. Perły i wszystko leci z*********e, tylko szkoda że nie mogę zrobić hwanga na +9 bo mi już spaliło 26 razy, tak liczyłem i poszło w c**j pereł a niby to taki Easy/PvP. Yang, do yang nic nie mam, lecą przepięknie bodajże mam 58 bryłek już. Ktoś tam chciał zmienić o 10x mniej yang. Wtedy to co? Ma lecieć z moba 10 yang? bez przesady...

Dobra, lecę dalej. Bronie, zbroje i ogólnie % ulepszeń.

Procent ulepszeń broni jest c**jowy.. 35% na +9? Serio? A niby to taki Easy/PvP, to teraz pojechaliście z nami w c**ja. Zbroje się ładnie ulepsza, no ale na +9 mam pecha. Jak czytaliście spaliło mi 26 razy na +9. Biżuteria Thora, wchodzi za 6 razem (Mi wchodziła za 6 razem na +0).

Dobra kolejne. Administracja.

Hmm, nie znam administracji ale wiem że w Teamie jest SuReK. Na początku robiliście durne resety serwera trwające nie mniej niż 1 minute.. po c**j? Ja się pytam po c**j? To tylko dodaje trochę % do kurwicy. Wiem tylko jedno że serwery Surka, padały mniej więcej niż miesiąc, ale jak ten potrwa dłużej, pójdę na  ts'a i mu pogratuluję.

Tyle. //KaPi666.

Pierw naucz się czytać ze zrozumieniem, serwer stał 7 miesięcy (poprzednia edycja)...

banner.png

Opublikowano

cofka 15min w tył eq znikło dowidzenia ... 

15minut, ponieważ z maszyną był problem, no jejku każdemu się zdarzy 50% raty będa na 6h.

LUDZIE 15minut to tak dużo?:_:

banner.png

Opublikowano

Takich problemow i tak bedzie wiecej .Technik SurMistrz mowi wam to cos ? xD

O kurde, a dreik*** jaką miał cofke 3-4dni... a ja dostrzegłem błąd po 10minutach no to fest, idź hejtować gdzieś indziej.

Ile jest raczy online?? może wejdę zobaczę ocenię ale potrzebne mi info bo nie ma na stronie licznika  :)

600-700+

banner.png

Opublikowano

O 20:00 odbędzie się event OX!

Nygers Poprawiłeś expa na mapach 134+ ?

Tak, został ciut poprawiony.

dodajcie z 2min na zebranie dropu w komnacie od 80lvl po ubiciu barnowony. Bo wywala a drop lezy ...

Okej, przy następnym update to zrobimy.

zmienicie te m1? te jest o wiele lepsze a zmiana to 5 minut..

http://www.mpcforum.pl/topic/1231818-wyglad-m1/#entry10523198

Pomyślimy nad tym.

banner.png

Opublikowano

Kilka propozycji dla teamu:

Liczę, że któreś z nich wprowadzicie :P

- Metinologia VI nie działa, trzeba ubić x10 metin zawiści na pustyni a ich nie zalicza.

- Dodać niekończące się strzały do handlarza

- Dodać kolejne dwie zakładki w eq, na wielu serwerach to się sprawdza, sprawdzi się i tu przy tak wielu ulepkach i rzeczach

- USUNIĘCIE informacji z szeptu o wbiciu levela, ubiciu bossa czy metina. Niech zostaną levele +151 i najmocniejsze metiny i bossy. Resztę wywalić bo strasznie drażni taki spam.

-Nie da się przerobić odłamków energii

- Wejście solo na dungi

Opublikowano

chciałem w to grac pobrałem i już na samym starcie miałem problemy co chwile wywala mnie do pulpitu jak zaloguje po 2 min znów i wyskakuje jakiś błąd związany z microsoft visual c++ wie moze ktoś co z tym mozna zrobić bo serwer naprawdę fajny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...