Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necropolis Tego jeszcze nie widziałeś! Start jutro! [Dedyk] [Medium]

Rabik136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawoo. A ty jesteś takim mózgiem że wiesz co posiadam na serwerze brawo gratuluje ci weź wyjdź i nie wracaj Elo Ci.

Z powodu zbroi nie zagrasz? Które zbroje Ci się nie podobają większość serwerów posiada te zbroje.

Następny który wie wszystki. Ostatni razm odpowiadam na takie zbędne komentarze które nic nie wnoszą do prezentacji polecam wam wyjść i nie wracać 5! Idźcie odrobić lekcje z przyrody :*!

Wiem więcej od Ciebie mistrzu. xD

­azYIWDl.png

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja ten serwer wszystkim mpc forumowiczom bardzo ale to bardzo NIE polecam ;-) Mógłbym pisać aż po noc, wszystkie wasze wypowiedzi tylko gaszą osoby wypowiadające się. Za wszelką cenę chcecie ukryć prawdę.  Grałem na kilku odsłonach serwerów z wykorzystaniem tych plików i jak na razie tylko jeden który stoi po dziś nadaje się do polecenia. Założę się, że nie działają skile konia albo na Wojnach Gildii wywala po 3 minutach nie zależnie od wyniku czy bitwy.  SM w grze, jak miło jest bugować ich kupowanie... Pozmienialiście tylko troszkę tego wyglądu ale to co zostało w silniku z wywalaniem CH to raczej nie naprawiliście. Począwszy od Almerii aż do LifeofMetin... same niewypały. A jak tam administracja, pewnie ta sama co na x wczesniejszych serwerach? Pozdrawiam Roberta albo Arnoldzika haha ;-) Bardzo was proszę, stwórzcie coś swojego albo przez te hejty nawet 1 osoba nie odważy się wejść na start, a pewnie tego oczekujecie.  A właśnie od mapy 150 do max levela to tylko 1 noc bugowania ;-) Pewnie tez zostane zgaszony ale co tam ;-) Com napisał napisałem ! 

A własnie kiedyś Elexio dodał te pliki na MPC i mam naprawione skile konia <3

Opublikowano

Prosze moderatorow o sypanie ostrzezeen bo dzieje sie tu spam a nic nie wnioskuja

A co do serwera zapowiada sie ladnie akurat tych plikow nie znam a macie gdzies jeszcze prezentacje zrobione na yt itp? :)
Nie dawaj linkow :D

Opublikowano

Prosze moderatorow o sypanie ostrzezeen bo dzieje sie tu spam a nic nie wnioskuja

A co do serwera zapowiada sie ladnie akurat tych plikow nie znam a macie gdzies jeszcze prezentacje zrobione na yt itp? :)

Youtuberzy właśnie nagrywają do wieczora będą odcinki na yt!

Opublikowano

Powiem tylko jedno- ułomy porównujące inne serwery do tego:) Gimbusy nie byliscie na serwerze a juz hejtujecie:D Iloraz inteligencji = 0 ;) byle by posty nabic:) U kogo reklame przewidujecie na Yt?

Opublikowano

Nie znasz tych plików ? :D 

http://www.mpcforum.pl/topic/1102457-zapowiedz-almeriamt2pl-dedykeasy/?hl=almeria

http://www.mpcforum.pl/topic/1167408-aresmt2-dedyk-easymedium/

http://www.mpcforum.pl/topic/1196346-liraxmt2-start-06052014-wtorek-godz-1800-dedyk-easymedium/

http://www.mpcforum.pl/topic/1276671-worldsgames-dedyk-easy/?hl=almeria#entry10903775

Opublikowano

Co w związku z tym?

Takie pliki może mieć z 2000 serwerów, a mimo to będą grali ludzie. Twoje komentarze są nie na miejscu, kolego chcesz coś innego? Zrób to sam.

Byłeś w bazie danych naszego serwera? Nie!

To dlaczego piszesz, że takie same pliki. Dla twojej wiadomości można mieć nowe pliki, a różne dodatki. To, że są podobne itemy itp. nie mówi jednoznacznie, że to jest to samo.

Dziękuje, pozdrawiam! :>

Opublikowano

Parę pytań

1 - Klasy dopasowane? 

2 - Ile max na magię?

3 - 6/7 bony?

4 - Ile królestw?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Parę pytań

1 - Klasy dopasowane? 

2 - Ile max na magię?

3 - 6/7 bony?

4 - Ile królestw?

1. Klasy są wyrównane jedna drugiej jest sobie równa nie jest że jedna klasa od drugiej bedzie lepsza pvp nie bedzie wygladac ze 1skil i koniec:).

2. w samym eq na magie bedzie z 60 na magie + 12% rosa

3. 6/7 brak

4. królestwa są dwa Shinsoo i Jinno :P

Opublikowano

Zobaczyłem tylko bonusy i nara B)

Ymm? Co nie pasuje w bonusach?

Bonusy można zawsze zmienić jak jest jakiś problem z nimi ;)

Jesteśmy otwarci na propozycję :)!

Opublikowano

Ymm? Co nie pasuje w bonusach?

Bonusy można zawsze zmienić jak jest jakiś problem z nimi ;)

Jesteśmy otwarci na propozycję :)!

EASY i nie wchodzą max? To jest chyba już podstawa każdego easy. Tak mi się wydaje po grze na mediumach i hardach. No chyba że u Was pełno kasy i tanie zmianki to co innego. Tak czy inaczej co komu pasuje, co kto lubi ;)

The past has gone

Opublikowano

serwer jest serwerem easy/medium. Kasy na zmianki nie będzie brakować spokojnie ;), ale jezeli bony o różnych wartościach to problem i większość będzie chciało max to się zrobi bony max ;)!

Opublikowano

Oryginalny szyld, prawda? ;-)

Kurcze, podobno "Tego jeszcze nie widziałem" a nie zobaczyłem nic nowego :(

no dokładnie, następny który przyszedł zatruwać nam prezentacje 5!

Opublikowano

Na chwilę obecną nagrywa dla nas już Bulioners i najprawdopodobniej 2 innych będzie nagrywać, ale to raczej od jutra..

Opublikowano

Nie polecam, nie zagram, gotowiec ;) Grałem już chyba na takich 3 serwerach xD

Ps. Naucz się przyjmować krytykę, bo z tego co widzę to chyba nie umiesz jej przyjąć.

­1bc44ccb8f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...