Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer sam w sobie dobry, ale największą i za razem najbardziej uciążliwą wadą tego serwera jest DMG postaci, które jest okropnie niezrównoważone przez co każda klasa cierpi na tym, a co za tym idzie gracze mogą zniechęcać się do dalszej gry. Sam postanowiłem przetestować ten serwer grając jedną z klas, zainwestowałem w ItemShop by zdobyć kostiumy oraz pety do PVP, zainwestowałem również bardzo dużo czasu by zrobić EQ oraz wyexpić LVL. I finalnie mają 171 lvl kostumy do pvp, pety do PVP na full odpaleniu się (roski,amulety,lizaki...) nie jestem w stanie nic zrobić, gdyż każda inna klasa mimo moich perfekcyjnie dobranych ABS-ów "ciśnie mnie jak gówno" i nie jest to tylko gadanie, że widocznie jestem słaby bo nie jestem mam odpowiednio dobraną postać pod PVP jak już wyżej wspomniałem z FULL ITEMSHOP'EM do PvP. Jeżeli administracja nie zrównoważy tego śmiesznego dla mnie DMG-u każdej postaci by te były równe sobie, a o zwycięstwie decydować powinno zrobione EQ, inwestycje w IS bądz też stopień ukończenia misji postaci.

Opublikowano

Ludzie .... 2 tygodnie eq nie ma ... Bez jaj wysłałem odrazu po wystąpieniu problemu tzn cofka

To jestem ciekaw czy swoje sm odzyskam.. Jak widzę takie problemy, że po 2 tygodniach nadal ktoś czeka..

@True990

Numer zgłoszenia

771845
Opublikowano

Nie ma kontaktu z administracja, nikogo nie ma dosłownie, żeby się zapytać, czy też żeby wesprzeć, a nawet pomóc, masz ten pierd*lony support który admin odwiedza raz na miesiąc, i sobie sam radź z problemem, bo szanowny pan GM jak i HA nie ma "czasu". Jak macie takie podejście to pozazdrościć..

Opublikowano

Serwer sam w sobie dobry, ale największą i za razem najbardziej uciążliwą wadą tego serwera jest DMG postaci, które jest okropnie niezrównoważone przez co każda klasa cierpi na tym, a co za tym idzie gracze mogą zniechęcać się do dalszej gry. Sam postanowiłem przetestować ten serwer grając jedną z klas, zainwestowałem w ItemShop by zdobyć kostiumy oraz pety do PVP, zainwestowałem również bardzo dużo czasu by zrobić EQ oraz wyexpić LVL. I finalnie mają 171 lvl kostumy do pvp, pety do PVP na full odpaleniu się (roski,amulety,lizaki...) nie jestem w stanie nic zrobić, gdyż każda inna klasa mimo moich perfekcyjnie dobranych ABS-ów "ciśnie mnie jak gówno" i nie jest to tylko gadanie, że widocznie jestem słaby bo nie jestem mam odpowiednio dobraną postać pod PVP jak już wyżej wspomniałem z FULL ITEMSHOP'EM do PvP. Jeżeli administracja nie zrównoważy tego śmiesznego dla mnie DMG-u każdej postaci by te były równe sobie, a o zwycięstwie decydować powinno zrobione EQ, inwestycje w IS bądz też stopień ukończenia misji postaci.

Rozumiem ze masz 171 lvl i wszystkie inne klasy z nizszym lvlem cie cisna?Bo jezeli chodzi ci o to ze masz 171 lvl i przegrywasz z 200 lub 220,to nie ma co sie dziwic.

Opublikowano

Zawalcz z pokrojem swojego poziomu a zauważysz że klasy są wyrównane, a w pojedynkach liczą się krytyki i taktyka. To nie jest diamond, pandora czy tam ascarial że z 90 lv składasz wszystkich na hitta ponieważ liczą się bony z którymi jest dosyć ciężko, tutaj jest strasznie łatwo włożyć perfekcyjne bony, praktycznie każda osoba ma Full abs, i uwierz is tak dużo Ci nie da, ponieważ praktycznie każda osoba ma owe itemy (peta, kostium, amulety, głowy) także proponuję Ci zrobić tak : Wbij sobie 175 zrób całą biżuterię i wtedy zawalcz z jakąś osobą z swoim poziomem oraz EQ i wtedy daj nam znać, czy postacie są wyrównane czy też nie. 

ps : zrobiłeś misje z 2k ludzi u kowala etc ? bo się za to odp i na ludzi dostaje. 

xD 

Opublikowano

Jak dla mnie to najlepszy serwer Easy, fakt po czasie serwer może się nudzi. Mimo to serwer polecam serwer na dłuży okres  grania :)

Na serwerze nie jest za trudno ani za ciężko czyli w sam raz, jedyny problem to może być z bossami na mapach z wyższymi lvl'ami 8S

Opublikowano

True mnie poprosił bym wstawił info z FanPage także w jego imieniu piszę ;d 

Dla osób które ciągle pytają, niektórzy wyklinają itd.itd..
EQ z cofki ciągle oddajemy, aktualnie odpisaliśmy na 418 ticetów, z czego jeszcze ok.1.5k+ czeka na odpowiedź.
Oczywiście zaraz pojawią się komentarze typu "czekam 2 tygodnie itd." Gdyby to było takie proste i mało czasochłonne już dawno byśmy wszystko oddali.Pisałem tysiąc-krotnie iż odpisanie na 1 ticeta czasami potrafi zając nawet 1h, a aktualnie pracuje przy tym sam (True), iż Azoom aktualnie zajmuje się bieżącymi sprawami serwerowymi jak aktualka,techniczne sprawy itp.
Cudotwórcą nie jestem, jednakże ciągle staram się dążyć aby wszystko oddać dlatego niektóre osoby dosyć normalnie myślące powinny przyjąć do wiadomości iż robię co mogę a nie tylko wyzywają administrację-To akurat niezmiernie motywuje....
Myślę że każdy kto potrafi patrzeć obiektywnie zrozumie to co napisałem.
Kończąc odniosę się jeszcze do padającej strony www oraz forum, oczywiście już jesteśmy w trakcie zakupu nowego hostingu aby strona oraz forum stała poprawnie i była dostępna 24/7 
To chyba tyle z "ogłoszeń parafialnych"
Życzę miłej końcówki weekendu dla grajków i dużych sukcesów na Dreikonie 
Pozdrawiam
True! 

xD 

Opublikowano

True mnie poprosił bym wstawił info z FanPage także w jego imieniu piszę ;d 

A teraz co z serverem? :) Bo nie zapowiadali CHYBA zadnej przerwy, a akurat mam chwile i chcialem podropic ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A teraz co z serverem? :) Bo nie zapowiadali CHYBA zadnej przerwy, a akurat mam chwile i chcialem podropic ^_^

OVH padło, większość serwerów leży. 

Opublikowano

Strona usunięta?

Napisałam powyżej, że OVH padło. To nie wina Administratorów. 

Opublikowano

Napisałam powyżej, że OVH padło. To nie wina Administratorów. 

No widzicie każdy ma teraz problem z serwerownią tą samą ,nawet konkurencja więc wszyscy czekamy aż ogarną bo load do Polski jest na poziomie 1% czyli prawie nikt na serwer nie może wejść....

Czekamy aż serwerownia zacznie działać my na szczęście tym razem nie mamy nic z tym związanego :)

Opublikowano

No widzicie każdy ma teraz problem z serwerownią tą samą ,nawet konkurencja więc wszyscy czekamy aż ogarną bo load do Polski jest na poziomie 1% czyli prawie nikt na serwer nie może wejść....

Czekamy aż serwerownia zacznie działać my na szczęście tym razem nie mamy nic z tym związanego :)

Ale backupy macie? Nie bedzie jak poprzednio? :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Następnej cofki to ten serwer już by chyba nie przeżył :P

Sprawdzam tak i faktycznie wiele serwerów nie działa.

imetin_logo.png

Opublikowano

Dzisiaj zacząłem grać na serwerze, po dłuuugiej przerwie i gram od nowa, bo nie pamiętam pasów.

Serwer jak najbardziej mogę polecić. Gram od dzisiaj Rana mam już 85 lv i ciągle dropie Krysie Yonghan i zarobiłem już na tym 1kkk <3. Zakupiłem już Kostium Dreikon, zrobione mam eq do expa i bonują mi się 3 trute na Średnie 54 + xD. Administracja stara się jak może. Były dobre jak i złe chwile a Serwer i tak stoi nadal, bo o to w tym wszystkim chodzi. Widać to z daleka, że administracji zależy na graczach i robi co może, by upiększyć ten serwer. Trzeba to docenić,gdyż na obecną metę jest mało serwerów, które stoją 6 miesięcy +, tylko padają po 2-3 tygodniach/ po miesiącu głównie z powodu braku zainteresowania ze strony Administracji, lub akcją " Hajs się musi Zgadzać" ^_^

Graczy jest wiele. Problemu z Handlem nie ma. Wszystko można kupić od graczy, naprawdę wszystko B)

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...