Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z 2k + zrobilo sie 1,3k ,ale to i tak swietna liczna online. Gdyby nie ten blad ze strony administracji pewnie w weekend padlby kolejny rekord 3k online :D . Sam stracilem duzo przez te 3 dni ,ale zalozylem nowa postac i bawie sie od poczatku ,bo tak naprawde nie ma gdzie isc :) , zaden serwer z proponowanych na dzien dzisiejszy nie wytrzyma tyle co ten ;d . Mam nadzieje ,ze szybko pooddajecie eq , sm itd wszystkim i zmotywuje ich to by wrocic . Pozdrawiam i polecam !

1,5k + jest, bo z licznika Ch5 i ch6 nie zlicza, poza tym to jest kwestia czasu i będzie nadal 2k + 

xD 

Opublikowano

z 2k + zrobilo sie 1,3k ,ale to i tak swietna liczna online. Gdyby nie ten blad ze strony administracji pewnie w weekend padlby kolejny rekord 3k online :D . Sam stracilem duzo przez te 3 dni ,ale zalozylem nowa postac i bawie sie od poczatku ,bo tak naprawde nie ma gdzie isc :) , zaden serwer z proponowanych na dzien dzisiejszy nie wytrzyma tyle co ten ;d . Mam nadzieje ,ze szybko pooddajecie eq , sm itd wszystkim i zmotywuje ich to by wrocic . Pozdrawiam i polecam !

To nie wina administracji.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Niektóre osoby zapewne też czekają aż zwrócone zostanie im eq/lvl/konto itd. więc przybędzie trochę ludzi myślę, że około 2k będzie grało :)

Opublikowano

Okej już licznik został naprawiony i jak widać jest 1900 on-line także serwer przez cofkę dużo nie stracił, w weekend będą dropić piłki i szaliki i zapewne 2,5k na lajcie bd. 

xD 

Opublikowano

Kiedy event OX miał być?, bo slyszalem ze ma byc ale nw o ktorej. :x

Od piątku do niedzieli będzie odbywał się OX o godzinie 18:00 oraz ZUO o godzinie 20:00

to znalazłem na str głównej

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Warto tutaj wracać po dłuuugiej przerwie? Jak zarobić kase na chociaż dodania i zmianki?

Warto, bo nie ma nic ciekawszego. 

Wystarczy expić, a później na większych levelach dropić i sprzedawać. 

Opublikowano

Jeśli mi zwrócą lv i eq to wrócę na serwer jak na razie życzę powodzenia :)

Troszkę poczekasz, ponieważ zgłoszeń jest za przeproszeniem od chu*a sam stwierdziłem, że czekanie nie ma sensu wziąłem się w garść i to co straciłem, odrobiłem w niecały dzień  (czyli EQ na 220 wraz z klasówkami.) także również wam tak radzę  no chyba że wydaliście większy hajs w is lub wymieniliście EQ z innego serwera to tak. Serwer Polecam i zapraszam. 

xD 

Opublikowano

Jeśli mi zwrócą lv i eq to wrócę na serwer jak na razie życzę powodzenia :)

True pisał na SB forum dreikona, że 1 ticketa sprawdzają od 10 do 30 minut, także.. to może potrwać z 2 tygodnie? :D 

AW: Do True: W jakiej kolejności sprawdzacie tickety, ten kto 1 wysłał, czy losowo, czy od końca? jak to jest ;d 

Opublikowano

jeżeli do czwartku nie zwrócą mi konta to ja to p******e, nie po to straciłem cały weekend i pieniądze, żeby teraz zaczynać od nowa,ciekawe, który jestem w kolejce do oddawania eq a przypominam, że na pewno szybko to zgłosiłem zaraz po komunikacie żebyśmy pisali do supportu o zwrot itemków, jak dobrze pójdzie to w 2015 roku skończy się kolejka. normalnie jak w służbie zdrowia, a najśmieszniejsze jest to, że ich jest 2 do zwrotu z tego jeden dopiero o 17 wrócił, nie wkurwił bym się tak na to, gdyby nie to, że wydałem trochę pieniędzy "trochę" grałem tutaj sporo, lecz zacząłem grać w ten piątek i wszystko mi usunęło, BA śmieszne jest to, że yang Oni nie będą zwracali a ja posiadałem dość sporą ilość na sklepie jak i w grze + kupno konta i yang na allegro ( jest to dozwolone ), tak jak mówię czekam do czwartku bo w piątek ma być ten event a skoro nie będę miał tego konta i pieniędzy to żegnam ten serwer, po pół roku czasu przerwy od metina wybrałem ten serwer, trochę się zawiodłem i miałem pecha.

Ciekawi mnie ile takie oddawanie itemków wraz z bonami + sprawdzanie rzekomo logów czy owa osoba mówi prawdę trochę czasu zżera.

sygna.png

Opublikowano

jeżeli do czwartku nie zwrócą mi konta to ja to p******e, nie po to straciłem cały weekend i pieniądze, żeby teraz zaczynać od nowa,ciekawe, który jestem w kolejce do oddawania eq a przypominam, że na pewno szybko to zgłosiłem zaraz po komunikacie żebyśmy pisali do supportu o zwrot itemków, jak dobrze pójdzie to w 2015 roku skończy się kolejka. normalnie jak w służbie zdrowia, a najśmieszniejsze jest to, że ich jest 2 do zwrotu z tego jeden dopiero o 17 wrócił, nie wkurwił bym się tak na to, gdyby nie to, że wydałem trochę pieniędzy "trochę" grałem tutaj sporo, lecz zacząłem grać w ten piątek i wszystko mi usunęło, BA śmieszne jest to, że yang Oni nie będą zwracali a ja posiadałem dość sporą ilość na sklepie jak i w grze + kupno konta i yang na allegro ( jest to dozwolone ), tak jak mówię czekam do czwartku bo w piątek ma być ten event a skoro nie będę miał tego konta i pieniędzy to żegnam ten serwer, po pół roku czasu przerwy od metina wybrałem ten serwer, trochę się zawiodłem i miałem pecha.

Ciekawi mnie ile takie oddawanie itemków wraz z bonami + sprawdzanie rzekomo logów czy owa osoba mówi prawdę trochę czasu zżera.

chu.ja dostaniemy. Nie ma to jak wydać 40zł a zgłoszenie usunięte. g0rdonix ja rozumiem,że koledzy,kolegów trzeba bronić ale bez przesady. najpierw akcja z bao bao (dziwki są chciwe chcą peeleny mieeeć) a teraz to. i prosze was nie mówcie,że to nie ich wina bo na żadnym porządnym serverze takie zdarzenie nie miałoby miejsca. zero profesjonalizmu,lenistwo. typowy server pod kase wypromowany przez jakiś śmiesznych jutuberów hehe. generalnie na serverze grało mi się dobrze więc jestem w 100% obiektywny.radze  nie traćcie na to czasu. teraz możecie zaczac hejtować bo niestety prawda w oczy kole.pozdrawiam.

dsa

Opublikowano

ja stracilem trzy bardzo bardzo dobre truty i pewnie mi nie oddadza bo niby nie zwracaja itemow na lv mniejszy 100 a o wyjatkach nic nie napisali :x

Opublikowano

Witajcie!
Jak już wiecie dnia 22.09.2014 serwer borykał się z problemami technicznymi. Po głębszej analizie administrator systemu stwierdził błąd z I-węzłami przez co baza danych nie działała poprawnie, dodatkowo przez 3 dni błąd nie pozwał na wykonywanie zapasowej kopii. Mimo kilkugodzinnych prób nie udało się odzyskać danych, przez co byliśmy zmuszeni wgrać ostatnią działającą kopię z dnia 19.09.2014 (godz. 04:00). Sama sytuacja nas dość mocno zaskoczyła, ponieważ przez ponad pół roku (od momentu zakupu) maszyna nie sprawiała żadnych większych problemów. Wgranie stare kopii wiąże się z cofnięcie stanu gry właśnie do 19.09.2014. Poszkodowani gracze mają możliwość odzyskania straconych przedmiotów/poziomów, jednak jest kilka wyjątków
 - nie zwracamy przedmiotów zakupionych przez handel/prywatny magazyn
 - nie zwracamy wydropionych yang
 - nie zwracamy przedmiotów (np. nieb łzy)/lvl < 100 poziomu*

Jak napisać zgłoszenie:
 - przed napisaniem zgłoszenia należy sprawdzić swoje postacie/konta oraz oszacować straty
 - wchodzimy na stronę http://support.dreikon.pl/open.php
 - dostosowujemy się do wzoru (5. Zniknięcie przedmiotu, opisanego na stronie supportu)
 - wszystko opisujemy możliwie dokładne (np. bonusy w przedmiotach itp.)
 - zostawiamy nick postaci!rnrnDodatkowo:rn- w przypadku usuniętego konta (ew. postaci) prosimy o ponowne jego założenie z takim samym loginem
 - w przypadku chęci dopisania jakiś informacji proszę pisać wszystko w jednym zgłoszeniu, nie zakładać nowych!rn
 - próby wyłudzania będą karane blokiem permanentnym na wszystkie konta
 - jeśli zauważycie, że dany item jednak znajduję się na koncie, proszę  zgłoszenie tej sytuacji w zgłoszeniu (nie nowym!)

* Bardzo prosimy o wyrozumiałość, jednak każdy zwrot kosztuje nas ogrom czasu (sprawdzanie logów itp.), dlatego jeśli jesteście w stanie nadrobić coś w max kilka godzin proszę o nie pisanie na zgłoszenia

Pozdrawiamy
Team Dreikon.pl

To zart, tak?

Mialem 96 lvl, zala ladnego z kd, przygotowane juz czesc eq na 90/100 lvl, troche ulepkow - nie jest to pare godzin gry, a tu nagle nie zwrocimy tego.. Po prostu smieszne i zalosne. Jednak servera nie polecam, widac nie warto grac na projektach od True bo nic soba nie reprezentuja. Pozdro!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tuor:

- C*****a administracja

- Bugi

- pliki na których było później z 10 serwerów

- stał z 2 tygodnie (?)

- i pewnie wiele więcej

Dreikon:

- Administracja która się stara

- brak bugów

- plików tego serwa nikt nie ma

- i dużo więcej

Wniosek? Tuor przy tym serwerze może klekać do robienia laski, pozdrawiam

Administracja tu jest taka jak kiedyś na metin5 starym !

Z pozoru dobrzy a tak naprawdę liczy się tylko hajs !

Nie polecam, na chwile obecną na jednej ręce można policzyć serwery które nie są dla kasy :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

ja stracilem trzy bardzo bardzo dobre truty i pewnie mi nie oddadza bo niby nie zwracaja itemow na lv mniejszy 100 a o wyjatkach nic nie napisali :x

Proszę Ciebie, truty nic nie są warte a wybonować to nie żaden problem, ponieważ jest wbudowany bs + zmianki są prawie za Free. Także już nie przesadzaj, 

xD 

Opublikowano

I poleciały hejty, jak zawsze. 

Ile na dzień potraficie sprawdzić ticketów? bo skoro jest 1.2k czy ileś tam, to potrwa to miesiąc? dwa? :D 

Opublikowano

To zart, tak?

Mialem 96 lvl, zala ladnego z kd, przygotowane juz czesc eq na 90/100 lvl, troche ulepkow - nie jest to pare godzin gry, a tu nagle nie zwrocimy tego.. Po prostu smieszne i zalosne. Jednak servera nie polecam, widac nie warto grac na projektach od True bo nic soba nie reprezentuja. Pozdro!

Rely ? EQ na 100 lv to kwestia paru godzin, ten serwer jest tak prosty a wy macie takie problemy, że nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. 

Cieszcie się, że w ogóle administracja zajmuje się, bo ja jeszcze żadnego serwera nie widziałem, gdzie po cofce Administracja by oddawała EQ (jedynie is) 

xD 

Opublikowano

I poleciały hejty, jak zawsze. 

Ile na dzień potraficie sprawdzić ticketów? bo skoro jest 1.2k czy ileś tam, to potrwa to miesiąc? dwa? :D

To serwer dla kasy, zara Ci napiszą że połowa ticketów nie doszła albo że nie masz dowodu że posiadałeś ten item...

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

To serwer dla kasy, zara Ci napiszą że połowa ticketów nie doszła albo że nie masz dowodu że posiadałeś ten item...

Twoje posty są śmieszne, raz serwer porównujesz do innego i piszesz że to gotowiec, teraz że serwer jest dla hajsu co dalej ? Ja gram od roku, i nie wydałem ani grosza. A co do hajsu z serwera, gdyby hajsu z tego nie było, to prywatnych serwerów również by nie było, także zastanów się, każdy serwer jest zrobiony pod biznes. 

xD 

Opublikowano

GordOnix, oni ci coś płacą, że śledzisz temat 24/7 odpisujesz za nich, pomagasz im i co każdy post bronisz?

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...