Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam pare pytan :P

1. Te wierzchowce za PO sa na ile? na zawsze

2. Kd +4 sa bodajze u nahdlarki, co trzeba na +5 i +6, lub skad wezme kd+6? kd na +5 trzeba tylko hajsu, a +6 dropia z metkow z map 130+

3. Czy mental daje rade w pvp, warto nim grac? Oraz jak z bossami - majac dobrego riba / zala - da rade? Mental tutaj ma zabojcze dmg, ale i tak wszystko zalezy od lv i eq na dany lv, bo na 135 raczej nie dasz rady 175 lv :) a co do bossow to sa slabe, lecz duzo bija :)

4. Postacie magiczne dobrze zbalansowane? Dla smoka lepszy wachlarz czy jednak dzwonek? Malo osob robi tutaj absy na dzwony/wachlarze chyba, ze klasowki. Ale raczej z wachlarzem jest dosc wysokie dmg, poniewaz tutaj roski na magie tylko 5% :)

5. Jest jakas ekipa w chunjo? ^_^ To juz na pw prosze napisac jesli ktos by chcial pograc ;-) ---

6. Na dungi warto chodzic, jak tak to ktore i co z nich zdobede? Warto i nie warto. Na azraelu mozesz zdobyc pierscienie sily woli, ppk do expa itp lub perelki.

Z gory dzieki. Nie ma sprawy :)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko fajnie ale jedno mnie denerwuje, że nie ma odgłosów bicia daną postacią, wie ktoś jakie pliki tam trzeba podmienić leci limit lików

sygna.png

Opublikowano

Ogólnie serwer Fajny godny polecenia . Tylko jedno Pytanie Czy Administratorzy olewają serw czy są obecni ?

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

Mam bao-bao na 130 levelu ninjy. (bez eq)  I teraz nie wiem co zrobić, bo ulepki mi nie dropną na zrobienie eq, peta nie przełożę...

I teraz pytanie do Was. Co najlepiej zrobić? Sprzedać postać? Założyć dropka i expić go aż do 100+ levela? Czy może czekać, aż administracja jednak zdecyduje się na możliwość handlu?

Opublikowano

Mam bao-bao na 130 levelu ninjy. (bez eq)  I teraz nie wiem co zrobić, bo ulepki mi nie dropną na zrobienie eq, peta nie przełożę...

I teraz pytanie do Was. Co najlepiej zrobić? Sprzedać postać? Założyć dropka i expić go aż do 100+ levela? Czy może czekać, aż administracja jednak zdecyduje się na możliwość handlu?

Z metinów/bossów masz drop na każdym lvlu, jedynie z mobów może Ci nie polecieć.

Zrobienie dropa do 100 lvla to godzina expienia, może nawet mniej jak masz gotowe eq na dane poziomy, także jak wolisz.

Opublikowano

Nie będzie możliwości przełożenia aktywowanego peta ;)

Graj od nowa, przecież BaoBao kosztuje 400kk czyli krótko mówiąc nic. Na głupich różowych medalach możesz w ciągu chwili na niego zarobić. 

Jak aktualnie zarabiam na dung 205 i z jednego mam około 150kk a robię go w 7 minut ;) 

xD 

Opublikowano

wszystko fajnie ale jedno mnie denerwuje, że nie ma odgłosów bicia daną postacią, wie ktoś jakie pliki tam trzeba podmienić leci limit lików ref

sygna.png

Opublikowano

wszystko fajnie ale jedno mnie denerwuje, że nie ma odgłosów bicia daną postacią, wie ktoś jakie pliki tam trzeba podmienić leci limit lików ref

Ten klient jest tak zabezpieczony, że zwykły szarak nawet sobie tych odgłosów nie wgra...

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Ktos mi wytlumaczy oco chodzi z tym bs'em?

Wpisalem bony do sokola nno,sila,lud,int,blok- wartosc 1

a 2 raz mi wbily bony  takie jak : int,sila,blok,odbicie,diably(2 razy takie wbily a nie te co wpisalem)

Dlaczego tak jest?

Opublikowano

Ktos mi wytlumaczy oco chodzi z tym bs'em?

Wpisalem bony do sokola nno,sila,lud,int,blok- wartosc 1

a 2 raz mi wbily bony  takie jak : int,sila,blok,odbicie,diably(2 razy takie wbily a nie te co wpisalem)

Dlaczego tak jest?

Bony Ci przeskakują, zmień szybkość zmieniania bonusów do 0,5 i będzie okej. 

xD 

Opublikowano

Bony Ci przeskakują, zmień szybkość zmieniania bonusów do 0,5 i będzie okej. 

Napisalem ze 2 razy wbily takie same bony (lecz nie te ktore wpisalem)

Szybkosc mam na 0,7 wiec...

Opublikowano

No wreszcie 6ch. Zróbcie coś z dźwiękiem, dziwnie mi się gra bez niego.

Rzeczywiście klient długo się odpala. A mam go nawet na SSD.

imetin_logo.png

Opublikowano

Wiadomo teraz rok szkolny przy dziennym graniu 2h to ile bede gral okolo oczywiscie kazdy gra swoim tepem ale tak zeby wbic max i eq skonczyc?

Opublikowano

Wiadomo teraz rok szkolny przy dziennym graniu 2h to ile bede gral okolo oczywiscie kazdy gra swoim tepem ale tak zeby wbic max i eq skonczyc?

"Skończyć EQ" co masz na myśli ? 1 wojenne z Hp i koniec, czy 4x Wojenne + Full Klasa ( tak jak u mnie to wygląda) jeżeli jedno wojenne z hp to raz dwa, zadnym problem nie jest, w końcu to serwer easy ;) no ale niestety nie jestem Ci w wstanie powiedzieć w ile dokładnie all zrobisz, ponieważ wszystko zależy od Ciebie. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...