Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedy będą te dodatkowe channele?

moglibyście też zmienić dungeony, mówię tu o ulepkach, na 220 jeszcze rozumiem, ale na 175-190 z CHUNJO nikt prawie nie chce iść, tfu, nikt nie pójdzie, dungeony to minus serwera, bo albo musimy expić drugie konto, albo mieć kogoś w grze.. 

czy bm nie ma za dużej ochronki? jakiś koleś z 160 level, biżuteria obstawiam 135 i jak odpali ochronke to koniec.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

wczoraj wbiłem na chwile po bardzo długiej przerwie,i zdziwiła mnie liczba sklepów koło 22 był tłum :P Musiałem porobić nowe poczty,bo stare konta wszystkie sprzedane.Czasami powoli ,może będę pogrywał.

Edit : acha  dlaczego nie mogę 1 bryłki przekazać w handlu z shopa na postać?:) To jak mam kasę przekazywać pomiędzy kontami?:)

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, dopracowany tylko szkoda że są stare konta ;/ myślałem że od zera do bohatera się będzie grało a tu wchodzę i moje konto 137lv

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, dopracowany tylko szkoda że są stare konta ;/ myślałem że od zera do bohatera się będzie grało a tu wchodzę i moje konto 137lv

z jednej strony szkoda z drugiej nie :P

tez mam o dziwo aktywne konto od roku :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

kiedy będą te dodatkowe channele?

moglibyście też zmienić dungeony, mówię tu o ulepkach, na 220 jeszcze rozumiem, ale na 175-190 z CHUNJO nikt prawie nie chce iść, tfu, nikt nie pójdzie, dungeony to minus serwera, bo albo musimy expić drugie konto, albo mieć kogoś w grze.. 

czy bm nie ma za dużej ochronki? jakiś koleś z 160 level, biżuteria obstawiam 135 i jak odpali ochronke to koniec.

Kiedyś (kilka miesięcy temu) też grałem na serwerze. Klasy nie były zbalansowane i obstawiam, że teraz też nie są. BM i mental zawsze byli na czele.

­

Opublikowano

Od `godziny nie mogę się zalogować, bo poszedł jakiś ddos ( serwer był off, strona też ). Expiłem, nagle jakis lag i nie mogłem się wylogować więc wyłączyłem metka przez menedżera. Teraz serwer wstał, ale moje konto jest "połączone". W grze pisze z drugiej postaci do mojej i jest napisane, że nie jest online, więc jakiegoś buga mam ... Help ?

Opublikowano

Od `godziny nie mogę się zalogować, bo poszedł jakiś ddos ( serwer był off, strona też ). Expiłem, nagle jakis lag i nie mogłem się wylogować więc wyłączyłem metka przez menedżera. Teraz serwer wstał, ale moje konto jest "połączone". W grze pisze z drugiej postaci do mojej i jest napisane, że nie jest online, więc jakiegoś buga mam ... Help ?

Spróbuj odbugować postać na stronie.

Opublikowano

Cuda się dzieją. nie można się zalogować teraz po za ch3 na którym nie da się poruszać. Aktywacja na forum nie działa. Logowanie pada. Serwer fajny ale ogarnijcie to bo grać narazie się nie da normalnie.

imetin_logo.png

Opublikowano

Długo będziecie ogarniać forum? raz działa raz nie i 2 dni już czekam na potwierdzenie(wysłałem do was maila).

Opublikowano

Cuda się dzieją. nie można się zalogować teraz po za ch3 na którym nie da się poruszać. Aktywacja na forum nie działa. Logowanie pada. Serwer fajny ale ogarnijcie to bo grać narazie się nie da normalnie.

Przerwa właśnie była i all zostało ogarnięte. 

xD 

Opublikowano

Gralem dzis od 4.30 rano. Licznik na stronie pokazywal ponad 700 online. Na czacie przez okolo 30 min nic nikt nie pisal. Nawet pytalem sie cos tam i nikt sie nie odezwal. Wiec nikt mi nie wmowi ze licznik nie jest podkrecony.

imetin_logo.png

Opublikowano

Gralem dzis od 4.30 rano. Licznik na stronie pokazywal ponad 700 online. Na czacie przez okolo 30 min nic nikt nie pisal. Nawet pytalem sie cos tam i nikt sie nie odezwal. Wiec nikt mi nie wmowi ze licznik nie jest podkrecony.

Aktualnie licznik się zacina. Jeśli odświeżałbyś stronę co minutę liczba graczy non stop byłaby taka sama.

Co do podkręcania licznika po prostu wejdź po południu do gry i przejdź się po każdym CH ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Aktualnie licznik się zacina. Jeśli odświeżałbyś stronę co minutę liczba graczy non stop byłaby taka sama.

Co do podkręcania licznika po prostu wejdź po południu do gry i przejdź się po każdym CH ;)

Jest podkręcany, nie ma co zaprzeczać. 2k osób to bujda, ale myślę że z 1,6k dziennie gra.

@av

Wprowadzicie możliwość handlu bao-bao? Mam na jednym koncie, minusem jest to że nie mam tam eq, a dropka sobie robić nie będę, bo bym musiał wbijać 140level..

Opublikowano

Ja mam pare pytan :P
1. Te wierzchowce za PO sa na ile?

2. Kd +4 sa bodajze u nahdlarki, co trzeba na +5 i +6, lub skad wezme kd+6?

3. Czy mental daje rade w pvp, warto nim grac? Oraz jak z bossami - majac dobrego riba / zala - da rade?

4. Postacie magiczne dobrze zbalansowane? Dla smoka lepszy wachlarz czy jednak dzwonek?

5. Jest jakas ekipa w chunjo? ^_^ To juz na pw prosze napisac jesli ktos by chcial pograc ;-)

6. Na dungi warto chodzic, jak tak to ktore i co z nich zdobede?

7. Jak zarabiac na malym lvlu? Warto kupic antyexp i np zrobic dropa 55 do v2, zeby lootac same yangi?

8. Jest gdzies rozpiska bonusow? Bo widzialem np silny przeciw metinom - do czego tos ie da wbic?

Z gory dzieki.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

o co tutaj chodzi. Zabił mnie koleś i teraz mam zbugowaną postać cały czas mnie wywala przy logowaniu na nią. Odbugowanie na stronie nic nie pomaga.

Opublikowano

Nie mogli byście coś wymyślić. Na małym lvlu masakra jest podejść do handlary, na każdym ch i każdym m1 i m2 stoi jakiś pajac i zabija na wolnym.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...