Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

istnieje coś takiego jak rada pustelnika..mi 5ku combo i miałem na 2 punkty, poliformia i dowodzenie spaliło mi tylko 5ku na 40 (?)

Wiem co to rada pajacu. Nie da się wbić i tyle.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Wiem co to rada pajacu. Nie da się wbić i tyle.

No to chyba tylko Ty masz z tym problem lub próbujesz odstraszyc graczy , poniewaz gram tutaj troche i nie widzialem ani jednej osoby która narzekała ze nie wchodza dla niej ku dowo , poli itp.

Opublikowano

te kolczyki są jakieś przeklęte? pisze 75% a ja już 5x spaliłem ten item, no cóż, jedyny plus to taki że dwa itemy weszły.

powinniście zadbać o małe levele (nie mówię tu o sobie) fakt faktem update zwolnił parę spotów ale eventów nadal brak, kiedyś to u was była codzienność, nawet szkaty widziałem 3/2x w miesiącu..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

też tak mialem ostatnio ;) zpatchowałem i działa dobrze ;)

Clienta uruchamiam tylko przez patcher i nigdy mi się tak nie działo, przed tym dostałem laga.

Opublikowano

Clienta uruchamiam tylko przez patcher i nigdy mi się tak nie działo, przed tym dostałem laga.

nie ma sie czym przejmować , mi sie tylko raz zdarzyło a gram długo ;) 

Opublikowano

Proponuję dodać drop do metinów na WW bo w tej chwili pod żadnych względem nie opłaca się tego robić ;x

Opublikowano

Macie jakieś sposoby na zarabianie? bo wbiłem sobie 100 lvl i ledwo 8kk uzbierałem a jak zobaczylem cene bambusa to myslalem ze spadne z krzesla. server oczywiście polecam

dsa

Opublikowano

Macie jakieś sposoby na zarabianie? bo wbiłem sobie 100 lvl i ledwo 8kk uzbierałem a jak zobaczylem cene bambusa to myslalem ze spadne z krzesla. server oczywiście polecam

Hm, ulepszacze Drop np kawałek zbroi setao który leci w grocie jest wart około 2kk, a leci tego strasznie dużo + Truty i inne bronie na 75. Z metków w grocie również lecą różowe medale które są warte 10kk. 

xD 

Opublikowano

Da się jakoś naprawić te jeba... cofanie jak jade? ...wicy można dostać -.-

Tak da się, wystarczy omijać ch3 szerokim łukiem ^^.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...