Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jaka klasa tutaj jest dobra w expie i pvp ? < wiadomo że balansu nie ma jakiegoś pro > to jakaś klasa musi tu górować ; ) 

BM w pvp / co do expa to każda się nada ale wiadomo, że WP góruje ;d

Da się jakoś przełożył bao-bao? Przez dozo/handel? Bo mam 130level ninje z bao-bao bez eq, a pewnie ulepki mi już nie będą dropił od samego początku...

Nie da się 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jaka klasa tutaj jest dobra w expie i pvp ? < wiadomo że balansu nie ma jakiegoś pro > to jakaś klasa musi tu górować ; ) 

No prawda jest taka że każda klasa jest dobra ;) kwestia krytyków, taktyki i EQ. 

Da się jakoś przełożył bao-bao? Przez dozo/handel? Bo mam 130level ninje z bao-bao bez eq, a pewnie ulepki mi już nie będą dropił od samego początku...

Niestety nie da się. 

xD 

Opublikowano

Hah to jakas komedia.. zmienili bonusy bao bao w ogole nie pytajac o to ludzi. Nie kupywalem tego peta po to zeby mi sie lepiej i szybciej expilo, tylko i wylacznie ze wzgledu na pvp. Po co mi teraz taki maly gowniak skoro nie daje mi nic w walce z innymi graczami? Tragedia.. mega - dla admistracji i wielki skok na kase zeby ludzie kupili drozszego zwierzaczka ktory jest bardzo podobny do starego bao bao. 

@Edit

Widocznie nie jestem pierwszy ktory czuje sie oszukany przez ta fatalna zmiane. Tutaj znalazlem przed chwila temat na forum gdzie ludzie sie juz przeciw temu buntuja http://forum.dreikon.pl/index.php?/topic/11593-bao-bao-kostek-oszustwo/

Opublikowano

Hah to jakas komedia.. zmienili bonusy bao bao w ogole nie pytajac o to ludzi. Nie kupywalem tego peta po to zeby mi sie lepiej i szybciej expilo, tylko i wylacznie ze wzgledu na pvp. Po co mi teraz taki maly gowniak skoro nie daje mi nic w walce z innymi graczami? Tragedia.. mega - dla admistracji i wielki skok na kase zeby ludzie kupili drozszego zwierzaczka ktory jest bardzo podobny do starego bao bao. 

@Edit

Widocznie nie jestem pierwszy ktory czuje sie oszukany przez ta fatalna zmiane. Tutaj znalazlem przed chwila temat na forum gdzie ludzie sie juz przeciw temu buntuja http://forum.dreikon.pl/index.php?/topic/11593-bao-bao-kostek-oszustwo/

Też uważam że ta zagrywka z ich strony była na strasznie niskim poziomie w stosunku do starych graczy ;)

Opublikowano

Pomoże ktoś ? ...

30 osób przegląda temat i żaden nawet nie spróbuje pomóc ... pobralem łatke która jest na stronie i wgl mi teraz nie odpala serwer. Pisze że nie mam pliku sysdreikon a jest jprdl,dziekuje za taki serwer

79160594027661829163.png

Opublikowano

30 osób przegląda temat i żaden nawet nie spróbuje pomóc ... pobralem łatke która jest na stronie i wgl mi teraz nie odpala serwer. Pisze że nie mam pliku sysdreikon a jest jprdl,dziekuje za taki serwer

Rozpakuj clienta ponownie i wyłącz antywirusa przed rozpakowaniem :) Po czym oczywiście odpal patcherem :)

Opublikowano

u mnie twoje screeny zle sie wyswietlaja moze wrzuc na inny hosting.

administracje dreikona prosze o aktywacje konta na forum o nazwie Marcin6912

Opublikowano

dzisiaj zacząłem grę na tym serverze,i mogę powiedziec że jestem mile zaskoczony. naprawicie tego zmieniacza bonów i cofanie w v2to  już w ogole będzie cudownie. osobiscie dodalbym jeszcze buty wiatru.

dsa

Opublikowano

dzisiaj zacząłem grę na tym serverze,i mogę powiedziec że jestem mile zaskoczony. naprawicie tego zmieniacza bonów i cofanie w v2to  już w ogole będzie cudownie. osobiscie dodalbym jeszcze buty wiatru.

Na start otrzymujemy bonus do speeda, Fioletowe poty u npc i kd speeda, więc po co Ci jeszcze do tego buty ? 

xD 

Opublikowano

Gram od 3 dni i jeszcze ani razu mnie nie cofnęlo.

Co do aktywacji konta na forum - na ts bardzo szybko aktywowała mi Delicie (jak przekrecilam nick to przepraszam), byłam mile zaskoczona,zże tak szybko pomogła :) Więc może również spróbujcie na Ts.

Opublikowano

Cofa tylko na ch3

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Cofa tylko na ch3, zmieniacz działa, a zawsze możesz kd speeda dodać do zbrojki.

Opublikowano

Cofa tylko na ch3, zmieniacz działa, a zawsze możesz kd speeda dodać do zbrojki.

NIe wiem czemu ale jak go zaczełem uzywac na dreikonie to mi też działa xD nie rozumiem ludzi :( chyba jestem zbyt głupi, piszcie administracji serwera co z nim nie tak to się go jeszcze polepszy ..

aFMA3pg.png

Opublikowano

NIe wiem czemu ale jak go zaczełem uzywac na dreikonie to mi też działa xD nie rozumiem ludzi :( chyba jestem zbyt głupi, piszcie administracji serwera co z nim nie tak to się go jeszcze polepszy ..

W ostatnim apdejcie zmienili, że teraz trzeba ustawić prędkość, jak dają na 0 to niech się nie dziwią, że zżera im 1k zmianek w parę sekund, o innym problemie z serwerowym zmieniaczem nie słyszałem, a akurat tutaj jest lepszy od tych innych, poza serwerowych.

Opublikowano

400 ksiąg combo, mistrze, zaaw., nie da się wbić, chyba 0% na powodzenie...

istnieje coś takiego jak rada pustelnika..mi 5ku combo i miałem na 2 punkty, poliformia i dowodzenie spaliło mi tylko 5ku na 40 (?)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...