Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

" zmniejszyć czas respu" może jeszcze frytki do tego ?

jakie 2 ch ? są 4 ....

Chodziło o to, że dodać 2 to za mało... 

Co do serwera to mega jak dla mnie najlepszy w tym momencie easy 0 lagów, gra się świetnie! Wbijać!!

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fascynacja 1,5-2k graczy online, ktoś pisze jeszcze "niedługo 3k online". Teraz macie 1,1k online; tak wiem, niektórzy lekcje robią, ale pod wieczór liczba tak czy siak drastycznie się nie zmieni. 

­

Opublikowano

Fascynacja 1,5-2k graczy online, ktoś pisze jeszcze "niedługo 3k online". Teraz macie 1,1k online; tak wiem, niektórzy lekcje robią, ale pod wieczór liczba tak czy siak drastycznie się nie zmieni. 

licznik nie działa ;) 1,1 pokazuje od rana. 

xD 

Opublikowano

Ruszyła "kampania" reklamowa u połowy yt-berów więc będzie tak jak z ascarialem :).

@gdzie/z czego dropi truta?

DR5ChPt.png

Opublikowano

Ile około graczy gra na serwerze?

W weekend 2k+ było, teraz jest niecałe 2k. Na stronie głównej po prawej stronie masz status. Tam zobaczysz liczbę graczy.

Opublikowano

W weekend 2k+ było, teraz jest niecałe 2k. Na stronie głównej po prawej stronie masz status. Tam zobaczysz liczbę graczy.

Okej dziękuję za info w takim razie warto zagrać :).

Opublikowano

Jakiś exp bocik? Idzie mu w ogóle coś odpalić?

Niestety nie, ponieważ klient jest dobrze zabezpieczony ;)

Ile około graczy gra na serwerze?

Teraz jest 1,9k ;) 

xD 

Opublikowano

Witajcie!
W dniu dzisiejszym została dodana możliwość wpłat przez PayPal.
Wiele osób wypytywało oraz oczekiwało na tą opcje w IS więc została ona dodana.
Przypominam także że wpłaty są weryfikowane ręczne.Czas otrzymania SM to max.48h od wykonania płatności, aczkolwiek myślę że szybciej będę je w stanie dodać :)
W zakładce "login" wpisujemy login którym się logujemy do gry :)
Pozdrawiam
True!

Opublikowano

Gratuluję roku!

Ile trzeba czekać na wiadomość aktywującą konto na forum? Bo wczoraj założyłam i do dziś coś dojść nie chce - gmail :p

W spam, społeczność, oferty, główne nie mam żadnej wiadomości. Kilka razy wysłałam tą 'aktywację' po zalogowaniu się na forum.

Opublikowano

Tylko mi się client nie chce włączyć?

Po aktualizacji kończy się na ściągnięciu "potwory", rozpakowaniu i to na tyle, później nic się nie dzieję.

@Nvm, uruchomiło mi się tak z 10 clientów na raz.

Opublikowano

Gratuluję roku!

Ile trzeba czekać na wiadomość aktywującą konto na forum? Bo wczoraj założyłam i do dziś coś dojść nie chce - gmail :P

W spam, społeczność, oferty, główne nie mam żadnej wiadomości. Kilka razy wysłałam tą 'aktywację' po zalogowaniu się na forum.

Wcale nie przychodzi. Trzeba pisać do prezesów o ręczne zatwierdzenie :)

Opublikowano

Wcale nie przychodzi. Trzeba pisać do prezesów o ręczne zatwierdzenie :)

No to będziemy męczyć prezesów, gdzie się tylko da :D @True990 Naprawcie to z aktywacją, bo troszkę denerwujące jest to. Albo w ogóle ją skasujcie? Chodzi mi tylko o forum, bo zakładanie konta na stronie głównej Dreikona działa jak należy.

Opublikowano

Wystąpił na serwerze pewien bug to znaczy jak masz postać w szkatułce to nie widzisz jej lvla i danych tak jak było wcześniej .

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Haha 500 osób online..

Nie rozumiem... Co w tym śmiesznego? :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Haha 500 osób online..

HAHA Licznik się ściął od kilku godzin :)

Juz odciąłem masz 1.5k

To teraz może ja sie trochę pośmieje dla odmiany?:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...