Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystąpił na serwerze pewien bug to znaczy jak masz postać w szkatułce to nie widzisz jej lvla i danych tak jak było wcześniej .

Dalej jest ten błąd napisałem też na support jak możesz looknij.

Graczy coraz więcej teraz nie idzie przejść przez m1 co chwile shop polecam gra się super

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego zmieniliście bonusy w bao-bao z pvp na exp?

Specjalnie kupiłem go do pvp a tu taka z dupy zmiana... I co teraz muszę kupić innego jak dojdą nowe do pvp?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Dlaczego zmieniliście bonusy w bao-bao z pvp na exp?

Specjalnie kupiłem go do pvp a tu taka z dupy zmiana... I co teraz muszę kupić innego jak dojdą nowe do pvp?

Baobao teraz będzie pod expa a nowe pety pod pvp ;) 

xD 

Opublikowano

Czy mozna wysylac SMS zza granicy?

kupilem " Kogos" konto w grze na nim bylo BaoBao i jak moge je spobie przeniesc na glowna postac? Czy sie nie da? (Kupiona postac z baobao jest na glownym koncie).

O bosz :D

Niestety sms za granicy nie posiadamy jeszcze w ofercie...Jak w weekend znajdę czas postaram sie z tym pobawić lecz nic nie obiecuje, na razie tylko to co jest czyli zagranicą tylko PayPal.

Pewnie Azoom jak wstanie da rozpiske na stronę bo nie spał całą noc...

Opublikowano

Moglibyście zrobić coś z forum, bo często nie działa, wolno się ładuje. 

Poza tym serwer bardzo jest dobry. Bardzo duża liczba graczy i ogólnie jest co robić ( poza wojnami gildii bo jest ich mało i przydało by się jakoś system gildii urozmaicić z tego powodu ) .

Opublikowano

Baobao teraz będzie pod expa a nowe pety pod pvp ;)

Czy to nie jest śmieszne? 

Po co kupowaliśmy wszyscy baobao do pvp skoro teraz go pod expa zrobili? 

ehh skok na kasę :P Bo każdy będzie musiał dokupić pety. 

Opublikowano

Jeśli dalej True miesza do serwera swoje 4 litery, to ja serwer odradzam, nawet jeśli Wallander go teraz reklamuje. 

Opublikowano
Witajcie!
W dniu dzisiejszym zostały wprowadzone na Serwer następujące rzeczy:
-Maksymalny level został podwyższony do 220.
-Dodano mape na 205lv
-Dodano Dungenon na 205lv
-Dodano nową zbroje oraz bronie na 220lv
-Zmieniono bonusy Peta tzw.Bao Bao
-Wprowadzono m.in Nowe pety,Wierzchowce oraz kostiumy do IS-u.
Pozdrawiamy!
I życzymy Miłej Gry na Naszym Serwerze!
Team Dreikon.pl!

A czemuż to masz do mnie jakieś wątpliwości, rozwiń swoją opinie na temat mojej osoby, chętnie się odniosę :)

Ja też nie chce robić spamu dlatego piszę w jednym poście :)
A jeżeli coś mi zarzucasz wypadałoby rozwinąć swoją opinie/hejt w szczególności że na razie jest bezpodstawny a to że był wałkowany to osobiście pierwszy raz słyszę dlatego chętnie sie odniosę :)
Opublikowano

Witajcie!

-Dodano mape na 205lv

-Dodano nową zbroje oraz bronie na 205lv

Pozdrawiamy!

Team Dreikon.pl!

A czemuż to masz do mnie jakieś wątpliwości, rozwiń swoją opinie na temat mojej osoby, chętnie się odniosę :)

Nie ma sensu, bo już to było wałkowane, a nie chce robić syfu w temacie  ;p  Napisałem tylko swoją opinie i swoje odczucia jako były gracz. ;p 

Opublikowano

Witajcie!

-Dodano mape na 205lv

-Dodano nową zbroje oraz bronie na 205lv

Pozdrawiamy!

Team Dreikon.pl!

Ja też nie chce robić spamu dlatego piszę w jednym poście :)
A jeżeli coś mi zarzucasz wypadałoby rozwinąć swoją opinie/hejt w szczególności że na razie jest bezpodstawny a to że był wałkowany to osobiście pierwszy raz słyszę dlatego chętnie sie odniosę :)

Oj true zawsze muszę Ciebie poprawiać ;) broń i zbroja jest na 220 ; d 

polecam serwer. 

xD 

Opublikowano

Ja mam pytanie. Czy licznik NADAL jest krecony, tak jak byl, czy faktycznie gra pod 2k osob? Bo dawniej podkrecony byl ossstro. A teraz.. Hmm. Wczoraj o 1 w nocy 1507 online rzekomo, dzis o 9.26 1563 online.... Nie wiem co o tym myslec, a byc moze bym wbil, bo podobno server naprawde ladnie wymiatal swego czasu.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja mam pytanie. Czy licznik NADAL jest krecony, tak jak byl, czy faktycznie gra pod 2k osob? Bo dawniej podkrecony byl ossstro. A teraz.. Hmm. Wczoraj o 1 w nocy 1507 online rzekomo, dzis o 9.26 1563 online.... Nie wiem co o tym myslec, a byc moze bym wbil, bo podobno server naprawde ladnie wymiatal swego czasu.

Chyba znów licznik się "zawiesił", bo liczba graczy ciągle jest taka sama.

Opublikowano

True dla Ciebie zawsze wszystko było hejtem... Dlatego moja opinia pozostanie moją opinią i nic nie wypada bym ją rozwijał, bo wcześniej gdy ja i wcześniejsza ekipa zgłaszaliśmy cokolwiek Twój i reszty administracji argument był jeden '' haha  i głupi tekst  '' Jeśli dojrzałeś to dobrze i może nowi gracze będą mieli z Cb jakiś pożytek, a jeśli nie to wykorzystaj DOBRZE fakt, że Wallander teraz reklamuje serwer, bo gdy skończy nagrywać pozostanie znowu wszystko w Twoich rękach i albo będzie wg licznika 1.4k  ludzi, albo zostanie 300 graczy. Gdyby to ktoś inny mnie  poprosił  o rozwinięcie opini to nie ma sprawy, ale z Tobą dyskusje nie miały sensu.  Ale co się dziwić skoro teraz w internecie jest tak, że dla każdego KRYTYKA = HEJT. Polecam wpierw i Tobie jak też każdemu najlepiej, wypowiadającemu się w jakimkolwiek temacie, dowiedzieć się jaka jest różnica między tymi dwoma zwrotami.  

Ja w dalszym ciągu servera nie polecam ze względu na True i administracje ( jeśli administracja jest dalej taka jaka była gdy max lvl był 160, a potem 175 ). 

Opublikowano

Nie sugeruj się licznikiem bo się wiesza, ale racja na serwerze jest 2k + wystarczy wbić do gry i sam się przekonasz ;) 

xD 

Opublikowano

True dla Ciebie zawsze wszystko było hejtem... Dlatego moja opinia pozostanie moją opinią i nic nie wypada bym ją rozwijał, bo wcześniej gdy ja i wcześniejsza ekipa zgłaszaliśmy cokolwiek Twój i reszty administracji argument był jeden '' haha  i głupi tekst  '' Jeśli dojrzałeś to dobrze i może nowi gracze będą mieli z Cb jakiś pożytek, a jeśli nie to wykorzystaj DOBRZE fakt, że Wallander teraz reklamuje serwer, bo gdy skończy nagrywać pozostanie znowu wszystko w Twoich rękach i albo będzie wg licznika 1.4k  ludzi, albo zostanie 300 graczy. Gdyby to ktoś inny mnie  poprosił  o rozwinięcie opini to nie ma sprawy, ale z Tobą dyskusje nie miały sensu.  Ale co się dziwić skoro teraz w internecie jest tak, że dla każdego KRYTYKA = HEJT. Polecam wpierw i Tobie jak też każdemu najlepiej, wypowiadającemu się w jakimkolwiek temacie, dowiedzieć się jaka jest różnica między tymi dwoma zwrotami.  

Ja w dalszym ciągu servera nie polecam ze względu na True i administracje ( jeśli administracja jest dalej taka jaka była gdy max lvl był 160, a potem 175 ). 

Otóż ja wyjaśnię iż hejt jest bezpodstawny a krytyka jest wytłumaczona, w tym przypadku jest to zwykły hejt bez podstaw bo nie chcesz go rozwinąć, gdybyś zarzucił mi coś i miałbyś rację to przecież bym Ci takową "rację" przyznał, natomiast w twoich słowach nie ma nic do czego można się odnieść a mimo wszystko "Nie polecasz".

"haha i głupi tekst" No powiem Ci że tym mnie zaskoczyłeś, aczkolwiek szybciej ktoś kto to czyta uwierzył by w bajkę o smoku latającym po Warszawie...

Gdy komuś się coś zarzuca wypadałoby opisać lub chodź odnieść się skąd takowe zarzuty się pojawiają.

Myślę że gracze mieli,mają i będą mieli "pożytek" z każdego członka administracji :)

A twój argument że dyskusja z mną nie ma sensu jest trochę śmieszna nie oszukując się no ale cóż poradzić :)

Pozdrawiam

True

Co do Forum serwerowego z którym wiele osób ma problem gdy ciastko-administrator forum wróci do domu postaramy się coś ogarnąć i zaprzestać takowym problemom jakie niektórzy mają :)

@down

Nie odwracam kota ogonem, przecież mój kot siedzi sobie nadal spokojnie na kanapie, nigdzie go nie ruszałem :>

A tak na poważnie to nie jest odwracanie kota ogonem, skoro jak sam teraz napisałeś "przejechałeś się na mnie" to liczyłbym o odniesienie się do sytuacji bo niestety uważam że nic co mogło by wpłynąć na takową "krytykę" nie zrobiłem, jest to po prostu zwykła prośba o rozwinięcie wątku na ten temat....

Opublikowano

Otóż ja wyjaśnię iż hejt jest bezpodstawny a krytyka jest wytłumaczona, w tym przypadku jest to zwykły hejt bez podstaw bo nie chcesz go rozwinąć, gdybyś zarzucił mi coś i miałbyś rację to przecież bym Ci takową "rację" przyznał, natomiast w twoich słowach nie ma nic do czego można się odnieść a mimo wszystko "Nie polecasz".

"haha i głupi tekst" No powiem Ci że tym mnie zaskoczyłeś, aczkolwiek szybciej ktoś kto to czyta uwierzył by w bajkę o smoku latającym po Warszawie...

Gdy komuś się coś zarzuca wypadałoby opisać lub chodź odnieść się skąd takowe zarzuty się pojawiają.

Myślę że gracze mieli,mają i będą mieli "pożytek" z każdego członka administracji :)

A twój argument że dyskusja z mną nie ma sensu jest trochę śmieszna nie oszukując się no ale cóż poradzić :)

Pozdrawiam

True

Co do Forum serwerowego z którym wiele osób ma problem gdy ciastko-administrator forum wróci do domu postaramy się coś ogarnąć i zaprzestać takowym problemom jakie niektórzy mają :)

Robisz dalej to samo co robiłeś za czasów gdy ja grałem = nic się nie zmieniło. Odwracasz kota ogonem, a bajki o smoku pozostaw Disneyowi bo myślę, że on się na tym lepiej zna.  A teraz patrząc na Twoją logike jeśli ja bym wymienił to co mi się w Tobie i innych z administracji nie podobało, to ( nie wiem jak Ty ) ale ja na Twoim miejscu wykorzystał bym zaraz ten tekst i napisał '' nie podobało = czas przeszły, nie wiesz jak jest teraz itd. itd. " i otóż miałbyś rację, bo faktycznie nie wiem jak teraz dbasz / '' dbasz '' o serwer, bo tam nie gram, dlatego moja opinia mija się z celem. Z tym, że ja nie polecam ze względu na Ciebie dlatego, że jestem dość pamiętliwy i jak raz u mnie '' przegrałeś '' sobie to już Ci 2 szansy nie dam, bo dla mnie jeśli administracja jest w porządku to jest git od samego początku do samego końca, a nie kryje się za tekstami '' tak było kiedyś, teraz jest inaczej " bo to już znaczy dla mnie nic innego jak zakłamanie.  Jeśli ludziom się serwer teraz podoba, nie mają pretensji o nic do Administracji no to spoko, życzę graczom by się nie przejechali tak jak ja i Ci co też poodchodzili kiedyś. 

Opublikowano

Ile gra osób w godzinie szczytu ? Dobry jest tutaj archer ? Warto wydać z 50 zł przelewem na 800 sm ? Co kupić na start do pvp/expa z is do 800 sm ? ( Pety,kostiumy,fryzy itp) Waro tutaj grać ? : P

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ile gra osób w godzinie szczytu ? Dobry jest tutaj archer ? Warto wydać z 50 zł przelewem na 800 sm ? Co kupić na start do pvp/expa z is do 800 sm ? ( Pety,kostiumy,fryzy itp) Waro tutaj grać ? : P

-2k +

- Każda klasa jest dobra ;)

- Jeżeli Ciebie stać na to tak i polecam kupić :

*Baobao - Exp 

* Pandę do expa (wierzchowiec) 

* Kostium dreikon ( do expa) 

* Kostium pvp (zależy jaką postacią grasz jeżeli pod skile to z um jeżeli pod hity to z sr) 

* Nowego peta do pvp polecam kostka fajnie wygląda

no i tyle ;) reszta przeznacz na pd. 

xD 

Opublikowano

A jaka klasa tutaj jest dobra w expie i pvp ? < wiadomo że balansu nie ma jakiegoś pro > to jakaś klasa musi tu górować ; ) 

79160594027661829163.png

Opublikowano

Da się jakoś przełożył bao-bao? Przez dozo/handel? Bo mam 130level ninje z bao-bao bez eq, a pewnie ulepki mi już nie będą dropił od samego początku...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...