Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahahhahahahahahhahahahahhahahhahah

tak tak, a bryłki na allegro sprzedawal fubu pewnie, co?

Z bryłkami to była inna sprawa, ale tak jak mówię to jest przeszłość i nie sensu do tego wracać ;)

Polecam i zapraszam. 

SS Z M1 : 

nIDlAhf.jpg

4VmbFIG.jpg

xD 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aż miło się patrzy teraz na ten licznik. ;)

ztvtuu.jpg

Zapraszam na serwer ! 

Pozdrawiam 

Jabson.

Zauważyłem przed chwilą 1282 graczy online. Pełen szacun. Myślę, że na tym weekendzie 1,5k zostanie przekroczone. Swoją drogą, jeżeli skrzynki nie będą miały standardowego dropu (ulepki, pd, rękawice + kostiumy) to urodziny na maxa. Cały czas eventy i ox, i zuo:)

Opublikowano

Jestem mile zaskoczona atmosferą, jaka panuje na serwerze. Żałuje, że wcześniej nie zawiesiłam oka na prezentacji. Polecam polecam POLECAM!

Opublikowano

powinniście połączyć shinsoo i chunjo w jedno królestwo - nowe, albo przenieść shinsoo do chunjo. :)

Szkoda to robić. Niedługo więcej graczy wbije wysoki lvl i będą tak jeszcze większe nawalanki 3 królestw, nie dwóch. Zawsze to większe zadymy.
Opublikowano

hipokryta  B)

przypominam o bugowaniu, czyli to na czym sie wczesniej zarabialo

OSiD5Qx.jpg

serio ?

if false == pc.can_warp() then
syschat("Odczekaj 10 sekund przed użyciem ! ")  
return 
end

to zostało zrobione ponad 2 mies temu jak masz bul dupy że komuś serwer wyszedł i bedzie najlepszym serwerem 2014r to wypierdalaj dalej pasztet wpierdalać złamasie j****y :)

Opublikowano

Mam problem z klientem mianowicie zalogować się mogę wybrać postać mogę lecz zaraz po pojawieniu się w grze po 3 sekundach wywala mnie do okna logowania a na patcher mogę klikać z 1000 razy i się nie otworzy :/. Jak co mam windows 7 prozę o szybką pomoc z góry dziękuję ;)

ddz8gi.png

Opublikowano

Mam problem z klientem mianowicie zalogować się mogę wybrać postać mogę lecz zaraz po pojawieniu się w grze po 3 sekundach wywala mnie do okna logowania a na patcher mogę klikać z 1000 razy i się nie otworzy :/. Jak co mam windows 7 prozę o szybką pomoc z góry dziękuję ;)

W zakładce pobierz znajdziesz najnowszą łatkę, pobierz ją i uruchamiaj serwer przez Dreikon.exe.

serio ?

return 
end

to zostało zrobione ponad 2 mies temu jak masz bul dupy że komuś serwer wyszedł i bedzie najlepszym serwerem 2014r to wypierdalaj dalej pasztet wpierdalać złamasie j****y :)

Już mówiłem Ci kilka razy, idź się porządnie wyśpij, bez spiny do nikogo ;)

@Mind

Tak, serwer swego czasu miał kilka bugów/tzw. przypałowych akcji, jednak to było dość dawno (sam bug sprzed pół roku). To co miało zostać zbanowane zostało zbanowane, to co się miało rozejść wkręciło się w gospodarkę, która wcale teraz nie jest jakoś nadszarpnięta. Oczywiście przyznaje się do błędu, jednak nikt nie jest święty i mkniemy dalej do przodu ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

serio ?

return 
end

Jak tam mortyriusz pajacu?
Opublikowano

Zamierzam zagrać na serwerze ale mam kilka pytań :)

1. Klasy są zbalansowne? czy są jakieś, które są o krok dalej od innych?

2. Jaką broń polecacie dla ninja do expa/metki/bosy? trutka czy skrzydełka?

3. Serwer jest pod IS? czy łatwo można dostać rzeczy z is w grze?

Za odp oczywiscie like :)

Opublikowano

Zamierzam zagrać na serwerze ale mam kilka pytań :)

1. Klasy są zbalansowne? czy są jakieś, które są o krok dalej od innych?

2. Jaką broń polecacie dla ninja do expa/metki/bosy? trutka czy skrzydełka?

3. Serwer jest pod IS? czy łatwo można dostać rzeczy z is w grze?

Za odp oczywiscie like :)

1.Klasy dosyć podobne, ale moim zdaniem bm trochę lepszy ( w sumie zawsze bm wymiata w pvp).

2. Tylko truta do expa bicia bossów, bo i tak bijesz cały czas z wierzchowców.

3. Szkatułke bao-bao na lajcie kupisz w grze, tak samo kostiumy. Bez is ogarniesz bez problemu. Ew. możesz kupić PD dla szybszego expa, ale resztę w grze dostaniesz.

Opublikowano

Bardzo duża reklama , dlatego z nudów wbije na wasz serwerek :>

Pytanie :

1. Czy na serwerze jest zwój zmiany klasy postaci? Czy w grze , czy w IS? Tzn chodzi mi o ten co zmienia np na 100 lvl+ z bodego na mentala :)

2.  Czy na nowych mapach jest szansa expienia bez buffa?

Opublikowano

Jak to działa, że po przypomnieniu hasła do starego konta mam złe dane, a gdy założę nowe konto to również niby podaje złe ID/hasło?

Opublikowano

Bardzo duża reklama , dlatego z nudów wbije na wasz serwerek :>

Pytanie :

1. Czy na serwerze jest zwój zmiany klasy postaci? Czy w grze , czy w IS? Tzn chodzi mi o ten co zmienia np na 100 lvl+ z bodego na mentala :)

2.  Czy na nowych mapach jest szansa expienia bez buffa?

1 : Nie ma ;)

2 : Jasne, na lajcie dasz radę. 

powie ktoś ile średnio gra osób lub da ss m1?

4VmbFIG.jpg

nIDlAhf.jpg

xD 

Opublikowano

Masz licznik na stronie, w tej chwili jest 680 osób.

Opublikowano

Wczoraj wieczorem było prawie 1300 osób. Ogólnie wieczorami liczba przekracza 1000 graczy online.

Opublikowano

1.Klasy dosyć podobne, ale moim zdaniem bm trochę lepszy ( w sumie zawsze bm wymiata w pvp).

2. Tylko truta do expa bicia bossów, bo i tak bijesz cały czas z wierzchowców.

3. Szkatułke bao-bao na lajcie kupisz w grze, tak samo kostiumy. Bez is ogarniesz bez problemu. Ew. możesz kupić PD dla szybszego expa, ale resztę w grze dostaniesz.

Bardzo dziekuje za odp, a w jakiej cenie jest w grze ta szkatułka bao boa?

Opublikowano

Masz licznik na stronie, w tej chwili jest 680 osób.

ten licznik przez pół godziny pokazywał mi 681 graczy więc nie chce mi się za bardzo mu wierzyć xD

Opublikowano

Bardzo dziekuje za odp, a w jakiej cenie jest w grze ta szkatułka bao boa?

za około 500kk na lajcie kupisz. 

ten licznik przez pół godziny pokazywał mi 681 graczy więc nie chce mi się za bardzo mu wierzyć  xD

Ten licznik jest zjebany, nie sugeruj się nim bo się wiesza. Dałem Ci Screen'a z miast i widać że graczy jest w chuy i jeszcze więcej ich będzie ponieważ uzurpator zaczął nagrywać 1 odcinek : https://www.youtube.com/watch?v=K3UhAejcaDU&list=UUd0ZhYLdCZwJ55d21SsfAGA

xD 

Opublikowano

Drop z tych szkat jest taki sam co zawsze ? czy jest coś nowego   \

Co chwile przerwy ... jeszcze będzie może cofka o tydzień ? 

Opublikowano

Drop z tych szkat jest taki sam co zawsze ? czy jest coś nowego   \

Co chwile przerwy ... jeszcze będzie może cofka o tydzień ? 

Jeżeli chcecie mieć serwer bez bugów, chwilowe przerwy muszę być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...