Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli chcecie mieć serwer bez bugów, chwilowe przerwy muszę być.

na dreikonie nie było ciągłych problemów zachciało się dreikonav2

Opublikowano

Jak sprawuje sie na serwerze szaman jeśli ktoś ma absy? i co lepsze dzwon czy wachlarz do pvp?

Heal pod skile (Wachlarz) + kostium pod um. A smoka polecam zrobić pod sr (dzwon) ewentualnie na wojnach zmienić kostium pod um i na wachlarz. 

xD 

Opublikowano

Heal pod skile (Wachlarz) + kostium pod um. A smoka polecam zrobić pod sr (dzwon) ewentualnie na wojnach zmienić kostium pod um i na wachlarz. 

A jaką na chwile obecną poleciłbys postac do pvp/wojny?

Opublikowano

w 5 dni z 800/900 online do 1550 jak to możliwe ;o !

Polecam

Potężna reklama na yt Wallander/Uzurpator i wielu innych :D

Liczba graczy przekroczy pewnie 3k za jakiś czas ;) 

Opublikowano

Ciągle mam nieprawidłową nazwę konta lub hasło. Nawet nowe konto zrobiłem...

Ponieważ grę trzeba odpalać przez patchera ;) też tak mam jak odpalam dreikon.exe to mi passy nie działają a jak patcherem to normalnie się loguje. 

xD 

Opublikowano

1 odcinek od....Uzurpatora!

Oraz stan liczby online na chwilę obecną:

h6tfyz.jpg

Czy dzisiaj na OX o 18:00 przebijemy magiczne 2000 online? :)
Liczymy na Was!
Dziękujemy jeszcze raz Wszystkim którzy do tego sukcesu się dołączyli!

Ps:Przypominam o konkursie na FanPage Dreikona, oraz kodach które są rozdawane ciągle na TeamSpeaku serwera :)

Opublikowano

o wiele lepiej się gra z 1,5k+ niż z 800, w m1 jinno na ch4 pełno osób, zabijanie 15 lvli+ polecam, ich agresja to jakbyście im całe eq zabrali..  xD  xD

jedyne co mnie denerwuje to 205 levele, które pilnują swoich postaci, normalnei expić nie można normalnie, rozumiem - rywalizacja, ale k***a ide sobie expić na mapke 160 i co drugi debil pilnuje postaci jakby mieli im ukraść, co z tego że ten 160 padnie, nadal stoją i wybijają spota, przykładem jest Xantiv, jak przeżyje jeszcze te 3 levele, mam nadzieje że ten update 220 jeszcze DZIŚ wejdzie, serwer oczywiście polecam.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Serwer wygląda fajnie, ale mam pare pytań :P

1) Trudno jest z zdobywaniem ulepek ? Dropią one dobrze, i czy jest wystarczająco metinów/bossów, by nie trzeba było siedzieć po nocach, by coś podropić ? ;]

2) Naprawdę gra tyle osób, czy licznik jest podkręcony ?

3) Exp jest dobrze "zrobiony" ? Chodzi mi o to, czy wygodnie sie expi, a nie że w pewnym przedziale lvlowym trzeba siedzieć po nocach, i expić

4) Klasy są wyrównane ? Jeżeli nie, to które radzą sobie najlepiej ?

5) No i chciałbym jeszcze wiedzieć co powiece o serwer ? Macie jakieś uwagi ? Polecacie gre na nim, czy nie ?

Opublikowano

Drop jak co roku, a nawet jak każdego eventu, ciągle wypadają te same przedmioty; przynajmniej to mogliście zaktualizować. 1700 osób online? Wiem, YT'berzy zaczęli nagrywać, graczy przybyło, ale wątpię, aby było aż tyle, max 1,3k. Licznik podkręcony tak jak przed update'm :)

­

Opublikowano

Drop jak co roku, a nawet jak każdego eventu, ciągle wypadają te same przedmioty; przynajmniej to mogliście zaktualizować. 1700 osób online? Wiem, YT'berzy zaczęli nagrywać, graczy przybyło, ale wątpię, aby było aż tyle, max 1,3k. Licznik podkręcony tak jak przed update'm :)

Licznik nie jest podkręcony :)

IDcncno.png

Opublikowano

o wiele lepiej się gra z 1,5k+ niż z 800, w m1 jinno na ch4 pełno osób, zabijanie 15 lvli+ polecam, ich agresja to jakbyście im całe eq zabrali..  xD  xD

jedyne co mnie denerwuje to 205 levele, które pilnują swoich postaci, normalnei expić nie można normalnie, rozumiem - rywalizacja, ale k***a ide sobie expić na mapke 160 i co drugi debil pilnuje postaci jakby mieli im ukraść, co z tego że ten 160 padnie, nadal stoją i wybijają spota, przykładem jest Xantiv, jak przeżyje jeszcze te 3 levele, mam nadzieje że ten update 220 jeszcze DZIŚ wejdzie, serwer oczywiście polecam.

I co z tego, że pilnują ? mają prawo chociaż im jakiś "debil" nie zacznie ksuć ;)

Opublikowano

Zrobić nowy licznik który liczy prosto z game co do jednego gracza a i tak powiedzą że licznik podkręcony no niewierze :D

Przypominam o konkursie na FanPage z wierszykiem na 1 urodziny Dreikona.

Do wygrania SM-y!

Opublikowano

Zrobić nowy licznik który liczy prosto z game co do jednego gracza a i tak powiedzą że licznik podkręcony no niewierze :D

Przypominam o konkursie na FanPage z wierszykiem na 1 urodziny Dreikona.

Do wygrania SM-y!

Lexus pisał kiedyś, że licznik na stronie nie działa prawidłowo, nie wiem jak jest teraz. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...