Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lexus pisał kiedyś, że licznik na stronie nie działa prawidłowo, nie wiem jak jest teraz. 

Kiedyś był podkręcony bodajże o 1,5%, ale teraz działa prawidłowo. ;> 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolnie beka,teraz liczy sie licznik nie serwer.Kiedys nikt na to nie zwracał uwagi,chociaz w sumie czasy sie zmieniły ;/

Serwer jest dobrze zrobiony,jedynie brakuje czestszych update.

Opublikowano

Gdzie jest wejście do komnaty królowej pająków ( mam klucze i nie wiem gdzie z nimi )

Skąd można trutę ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ogolnie beka,teraz liczy sie licznik nie serwer.Kiedys nikt na to nie zwracał uwagi,chociaz w sumie czasy sie zmieniły ;/

Serwer jest dobrze zrobiony,jedynie brakuje czestszych update.

Często update? Uważasz, że gdy ktoś wbije max lvl, to po tygodniu ma być update?

­

Opublikowano

Gdzie jest wejście do komnaty królowej pająków ( mam klucze i nie wiem gdzie z nimi )

Skąd można trutę ?

Truta leci w av2 z zinów. 

Mam beke na ch4 jest więcej typa niż na ch1 ;) polecam serwer ;x 

xD 

Opublikowano

Wallander rozruszał serwer ?  :D

Serwer swego czasu dobry, trochę minut miałem przegrane, ale dosć szybko się znudził i mimo wszystko nie wrócę ^_^

Opublikowano

Wallander rozruszał serwer ?  :D

Serwer swego czasu dobry, trochę minut miałem przegrane, ale dosć szybko się znudził i mimo wszystko nie wrócę ^_^

Tak, Wallander rozruszał. Dodatkowo nagrywa Uzurpator, Zabq i może jeszcze jakiś "większy" youtuber, ale tego już nie wiem. Teraz 1772 online:D

Opublikowano

No jak 1,5k online to wracam do gry, mam dwie postacie 190 lecz pewnie je sprzedam w grze za bryłki i będe grał od 0

także zawitam na serwer + calkiem fajnie bo są eventy z okazji urodzin.

Opublikowano

dodajcie drop biologa na każdym lvlu, albo chociaż 50 lvli różnicy, zagapiłem się i nie mogę dropnąć, sprzedać też nikt nie chce. :<

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

dodajcie drop biologa na każdym lvlu, albo chociaż 50 lvli różnicy, zagapiłem się i nie mogę dropnąć, sprzedać też nikt nie chce. :<

ja na 160lv dropilem kwiaty wiec,,,

to nie bedzie tak ze ci w 5min poleci np te 30 sztuk

Opublikowano

Zrobić nowy licznik który liczy prosto z game co do jednego gracza a i tak powiedzą że licznik podkręcony no niewierze :D

To samo było na Ascarialu, ale twoje pieski i tak szczekały że podkręcone #gordonix

topic.

Nie wiem czy to prawda, ale ponoć coś się na ch3 zepsuło i cofa strasznie. Ładowanie byle gówna do source to nie jest dobry pomysł, ale przecież "developer" (zaśmiane bardzo) [ironic]umie wszystko i jest z*******y.[/ironic]

Opublikowano

To samo było na Ascarialu, ale twoje pieski i tak szczekały że podkręcone #gordonix

topic.

Nie wiem czy to prawda, ale ponoć coś się na ch3 zepsuło i cofa strasznie. Ładowanie byle gówna do source to nie jest dobry pomysł, ale przecież "developer" (zaśmiane bardzo) [ironic]umie wszystko i jest z*******y.[/ironic]

Nie wiem czy to prawda, ale ponoć wasz ascarial powoli upada, te przekręty z hd albo allegro no nie? wyjdź lepiej z tego tematu ;)

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy to prawda, ale ponoć wasz ascarial powoli upada, te przekręty z hd albo allegro no nie? wyjdź lepiej z tego tematu ;)

Nie, trzyma się całkiem dobrze. Nie przyszedłem tutaj cisnąć po serwerze bo nie ma to sensu, więc nie skacz noname.

Opublikowano

topic.

Bym k*rwa coś napisał, ale dobra nie chce mi się już z tobą spinać. 

Serwer polecam, strasznie dużo ludzi gra i dziś wchodzi update 220 ;) Zapraszam. 

xD 

Opublikowano

topic.

Ohh Endy, Endy. Tłumaczyłem Ci już, że GordOnix nie hejtował Twojego serwera z naszego polecenia ... Naprawdę po co mielibyśmy wysyłać ludzi, aby potruć Ci d*** (bo wpływ na serwer to ma chyba żaden, tym bardziej który dobrze prosperuje? Przecież do czasu było okej, aż sobie wymyśliłeś, że nasyłamy Ci hejterów. Tym bardziej GordOnixa, który sam nas swego czasu hejtował :D (#kto_pamięta_ten_wie) ...

Co do CH3 problem prawdopodobnie jest w FW, ale dokładnie zajmę się tym po aktualizacji :< 

pIOuQ29.png

Opublikowano

topic.

wyjdź z tad idź dalej rob przeklety na lv bryłki itd :)

a i pozdrow osoby z HD co lataja z 2x HP a inni juz nie :)

i wyjdź z tad

Opublikowano

wyjdź z tad idź dalej rob przeklety na lv bryłki itd :)

a i pozdrow osoby z HD co lataja z 2x HP a inni juz nie :)

i wyjdź z tad

"z tad" xDDDD Sugerowanie mi przekrętów, inba over9k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...