Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko mi się tak wydaje czy forum więcej czasu leży niż chodzi?

Mam ten sam problem. Na telefonie elegancko śmiga forum bez przerwy i wydaje mi się, że antywirus blokuje mi dostęp do strony<Avast>. :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Kiedy administracja wprowadzi z 4 dodatkowe channele? sa 4ch w tym ch3 nie dziala poprawnie bo cofa a ludzi jest ponad 2k .

Opublikowano

3/4 serwera trudzi się dropiąc na mobach, a na metinach jest x3 wydajniej. ;_;

ogólnie jestem zadowolony, w z 100 szkat poleciał mi m. bojownik, a zjednej wydropionej pustynna bojowniczka, powinniście takie eventy robić częściej, sami widzicie że jest b. dobry popoyt na to.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Mi od 2 dni wyskakuje taki komunikat:

5bnx1x.jpg

I nie mam pojęcia co z tym zrobić. ;/

Może jakieś pomysły ?

ps. usunąłem ciasteczka, pamięć podręczną, zmieniłem przeglądarkę, wyłączałem antywirusa i nic nie pomogło. 

Opublikowano

Jest możliwośc odzyskania loginu?

jak przypominasz hasło, to przychodzi ci link (klikasz w niego) i u góry masz /1341312343463/haslo235@#$$@#/TUBEDZIELOGIN

Opublikowano

Przez to ze jest tyle ludzi online nie moge polaczyc sie z serwerem,a jak juz mi sie uda to trzeba sporo poczekac.Takze dla administracji to oznaka ze mogliby zrobic kolejne channele gdyz tak naprawde sa tylko 3- nie liczac ch3.

Oczywiscie serwer super,Polecam i Zapraszam :)

Opublikowano

2039 online, chyba nowy rekord! ;)

ja to wątpię czy 6 channeli wystarczy, najlepiej dodajcie kolejne 4, wtedy każdy będzie miał luzy, chociaż.. przy 1k już spoty były wszędzie pozajmowane. :D

Opublikowano

2039 online, chyba nowy rekord! ;)

ja to wątpię czy 6 channeli wystarczy, najlepiej dodajcie kolejne 4, wtedy każdy będzie miał luzy, chociaż.. przy 1k już spoty były wszędzie pozajmowane. :D

2300 było ;) także jeszcze troszkę i może dobijemy do 2500 ;) Polecam serwer. 

xD 

Arcymistrz
Opublikowano

higrzx.jpg

Elo.

@ Dlaczego jak odpalam 2x clien to mi sie wylacza ten 1?

Klient włącz za pomocą patchera, nic na nim nie rób i włącz drugi (też za pomocą patchera). Nie powinno być problemów.

Jeśli ktoś dalej sądzi, że licznik jest podkręcony, to raczej się myli. Dropem na mapie od 100 ledwo wolny spot (nawet mały) idzie znaleźć, a na mapie od 160 to tłumy jak nigdy. 

Administracja jednak powinna poczynić odpowiednie kroki dla lvlów większych, bo nie dropią kamienie z Przeklętych Lochów nawet przy małej różnicy lvlowej, a bossy są utrapieniem, bo również tracą możliwość dropu przy większej różnicy lvlowej. Ewentualnie zrównoważyć to jakoś, bo ulepszacze mogą byc problemem, a komu chce się expić drugą postać (co ja aktualnie robię). 

Opublikowano

wtf? zlagowało serwer jakieś 30 minut temu i mnie nie wywaliło to zamknąłem grę przez proces, teraz gdy próbuje się zalogować to albo mnie wywala gdy dojdzie do ładowania ekranu wybierania postaci, albo pisze że postać jest zalogowana, próbowałem odbugowywać..

Opublikowano

wtf? zlagowało serwer jakieś 30 minut temu i mnie nie wywaliło to zamknąłem grę przez proces, teraz gdy próbuje się zalogować to albo mnie wywala gdy dojdzie do ładowania ekranu wybierania postaci, albo pisze że postać jest zalogowana, próbowałem odbugowywać..

Naprawiają teraz właśnie to ;) przerwa techniczna jest. 

xD 

Opublikowano

Klient włącz za pomocą patchera, nic na nim nie rób i włącz drugi (też za pomocą patchera). Nie powinno być problemów.

Jeśli ktoś dalej sądzi, że licznik jest podkręcony, to raczej się myli. Dropem na mapie od 100 ledwo wolny spot (nawet mały) idzie znaleźć, a na mapie od 160 to tłumy jak nigdy. 

Administracja jednak powinna poczynić odpowiednie kroki dla lvlów większych, bo nie dropią kamienie z Przeklętych Lochów nawet przy małej różnicy lvlowej, a bossy są utrapieniem, bo również tracą możliwość dropu przy większej różnicy lvlowej. Ewentualnie zrównoważyć to jakoś, bo ulepszacze mogą byc problemem, a komu chce się expić drugą postać (co ja aktualnie robię). 

Z tym licznikiem to widzę dreikon przyjął taktykę ascariala. O godzinie 11 jest 1100 osób online, a o 11:30 już 2300 osób, magia :D, wolał bym widzieć faktyczny stan online, a niżeli  rzeczywistą ilość online + x online fake, no ale zawsze to dodatkowa zachęta dla nowych graczy. 

Opublikowano

Z tym licznikiem to widzę dreikon przyjął taktykę ascariala. O godzinie 11 jest 1100 osób online, a o 11:30 już 2300 osób, magia :D, wolał bym widzieć faktyczny stan online, a niżeli  rzeczywistą ilość online + x online fake, no ale zawsze to dodatkowa zachęta dla nowych graczy. 

Nie ma sensu dyskutować o liczniku, wystarczy wejść do gry i samemu się przekonać ilu gra graczy ;) 

xD 

Opublikowano

Wow !. W Tamtym tygodniu grało 800 osób, w tym już ponad 2k graczy !.

Ten serwer ma w sobie to coś ! Azoom i True starają się, by serwer stał cały czas i walczą o graczy o czym świadczy licznik, który pokazuje 2k graczy na serwie... Jestem pełen podziwu. Mam nadzieję, że ten serwer postoi jeszcze kilka lat. Grałem kiedyś na tym serwerze, ale z powodu braku czasu, musiałem skończyć grę. Z Chęciom bym powrócił, ale obawiam się, że jednak nie dam rady wybić się po raz 2 , gdyż jestem niecierpliwym graczem ;).

Ale innym graczom, którzy lubią troszkę się pomęczyć, by coś osiągnąć mogę z całego serca polecić Dreikona. Serwer stoi już rok i zapowiada się, że postoi jeszcze jak już wspomniałem wcześniej kilka, dobrych lat ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Nie polecam

Administracja za bardzo gwiazdorzy.

Nie mają pojęcia o pracy na src co zresztą widać po ich problemach w ostatnich dniach i nawet teraz nie umieją dobrze skompilować binki.

Do tego True to dzieciak pazerny na hajs który nigdy go nie wypłaca.

PS. Mati nadal czeka na swoje 500 zł.

XJHIavu.png

Opublikowano

Exp na 140 leci jak krew z nosa...Powinien być minimalnie lepszy...Leci 2% za spota a powinno tak z 5-6%

Opublikowano

Nie polecam

Administracja za bardzo gwiazdorzy.

Nie mają pojęcia o pracy na src co zresztą widać po ich problemach w ostatnich dniach i nawet teraz nie umieją dobrze skompilować binki.

Do tego True to dzieciak pazerny na hajs który nigdy go nie wypłaca.

PS. Mati nadal czeka na swoje 500 zł.

:O

W jaki sposób gwiazdorzę? Co do pojęcia pracy nie rozumiem o co Ci chodzi, przecież serwer stoi i gra na nim 2k+ graczy. Gdyby binka nie była dobrze skompilowana nawet nie zalogowałbyś się  xD

Jesli chodzi o to True szkoda, że Twój Mati jest zmyślony, bo nawet Endy może Ci potwierdzić, że hajs się na termin zgadza (w sumie nawet przed wykonaniem zlecenia).

@topic

Zapraszam do gry, za chwilę OX ;)

pIOuQ29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...