Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://screenshooter.net/99997159/hufwcyb

@edit: ktoś wie jak naprawić ten problem?

http://screenshooter.net/99997159/acvgfks

limit plusów za pomo

Masz hamachi ?

Na ts nie widać żadnego admina,na forum nie da się napisać bo e-mail aktywacyjny wgl nie dochodzi.

A chciałbym wiedzieć czy po przedstawieniu dowodów zwrócicie mi cofnięte przedmioty z is nawet nie przedmioty a równowartość wydanych na nie SM.

@niżej

to nie wiem nieraz miałem tak przez hamachi a w tym wypadku nie wiem

mojasygnan.png

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz hamachi ?

Na ts nie widać żadnego admina,na forum nie da się napisać bo e-mail aktywacyjny wgl nie dochodzi.

A chciałbym wiedzieć czy po przedstawieniu dowodów zwrócicie mi cofnięte przedmioty z is nawet nie przedmioty a równowartość wydanych na nie SM.

napisz na support.dreikon.pl

jakbym miał dostęp do forum to bym aktywował własnoręcznie... niestety nie działa, nie mam hamachi ;x

@edit:

ponawiam:

pomocy :(

Opublikowano

napisz na support.dreikon.pl

jakbym miał dostęp do forum to bym aktywował własnoręcznie... niestety nie działa, nie mam hamachi ;x

@edit:

ponawiam:

pomocy :(

skoro juz aktywujesz konta, to mi tez aktywuj; Weight

btw. to raczej spowodowane jest padnięciem forum, a nie błędami twoimi.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

wszystkim działa a mi nie? ;_;

aktywuję jak będę miał dostęp :(

wyczyść rejestr i "cleaner" przez program CCleaner, potem zrestartuj pc.

Opublikowano

Ja po 1. cofneliście mi konto na 60 lvl -.- a teraz jak robie nowe to nie mogę wbić loguje i pisze wciąż : Zostaniesz połączony z serwerm.. i wuj miałem tak samo przed cofką -.-

Opublikowano

Powiem to tak, ostatnio zacząłem grać i akurat w czasie, który został cofnięty, dropiłem sobie ulepy. Miałem ich dość sporo, jak na mój niski poziom :). Cofnięto wszystko do stanu, zanim zacząłem dropić. Wiecie, co zrobiłem? Wypiłem sobie kawę, zrobiłem sobie fileta i znów zacząłem zbierać ulepy. Czasami takie sytuacje się zdarzają i rzucanie wulgaryzmami, że serwer jest taki czy inny nic Wam nie pomoże. Ci, którzy rzeczywiście chcą grać na serwerze, polecam jeszcze raz zacząć. Od jutra będzie Wam trochę łatwiej, ponieważ mają pojawić się pierwsze rekompensaty/eventy, przynajmniej tak True pisał w tym temacie. Pół dnia, to nie jest całe życie, też mam lat osiemnaście, chodzę do technikum, mam także inne zajęcia jak np. prawo jazdy itp. Radzę podejść do tego z dystansem, nawet jeśli nie macie postaci! Jeśli straciliście coś z IS'a, załóżcie postać i wyślijcie ticket do supportu. 

Pozdrawiam, Yaha :).

Opublikowano

Powiem to tak, ostatnio zacząłem grać i akurat w czasie, który został cofnięty, dropiłem sobie ulepy. Miałem ich dość sporo, jak na mój niski poziom :). Cofnięto wszystko do stanu, zanim zacząłem dropić. Wiecie, co zrobiłem? Wypiłem sobie kawę, zrobiłem sobie fileta i znów zacząłem zbierać ulepy. Czasami takie sytuacje się zdarzają i rzucanie wulgaryzmami, że serwer jest taki czy inny nic Wam nie pomoże. Ci, którzy rzeczywiście chcą grać na serwerze, polecam jeszcze raz zacząć. Od jutra będzie Wam trochę łatwiej, ponieważ mają pojawić się pierwsze rekompensaty/eventy, przynajmniej tak True pisał w tym temacie. Pół dnia, to nie jest całe życie, też mam lat osiemnaście, chodzę do technikum, mam także inne zajęcia jak np. prawo jazdy itp. Radzę podejść do tego z dystansem, nawet jeśli nie macie postaci! Jeśli straciliście coś z IS'a, załóżcie postać i wyślijcie ticket do supportu. 

Pozdrawiam, Yaha :).

święta racja, polać mu ! 

W ten weekend ma wejść update 220 + nowe eventy, zapowiada się dość ciekawie ;d Polecam serwer. 

xD 

Opublikowano

wy zmieniliście szanse na wejście bonów? bo 3/4 dzień mixuje sztylety na perfect i nic, zero, wszystko mi weszło (bizu, truta etc.) tylko ta cholerna broń nie chce, próbowałem wymienić nawet jakąś tam broń 145 perf. tak 4/5 na szylety 65 PERFECT i nic.. uhh :v

Opublikowano

wy zmieniliście szanse na wejście bonów? bo 3/4 dzień mixuje sztylety na perfect i nic, zero, wszystko mi weszło (bizu, truta etc.) tylko ta cholerna broń nie chce, próbowałem wymienić nawet jakąś tam broń 145 perf. tak 4/5 na szylety 65 PERFECT i nic.. uhh :v

Do broni zawsze bony wchodziły ciężko ;) 

xD 

Opublikowano

@True990 planujecie coś zrobić na urodziny serwera które są w sobotę ? ;d 

Tak :)

Ale konkretów nie zdradzę, jak sie z wszystkimi sprawami organizacyjnymi wyrobie dziś pojawi się info dot.1 urodzin :)

Opublikowano

Administracja leci sobie w kulki. Po przerwie zniknęło mi prawie wszystko z eq (wykluczam kradzież, bo zniknęły też śmieci typu potki, zmianki itd.), a na supporcie od 2 dni nie dostaję odpowiedzi, to samo na forum. Śmieszne, graj od początku serwera i ładuj w isa, tylko po to, żeby admini mieli na Ciebie totalną olewkę. Nie polecam, fajnie się gra, ale administracja jest niepoważna. :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Administracja leci sobie w kulki. Po przerwie zniknęło mi prawie wszystko z eq (wykluczam kradzież, bo zniknęły też śmieci typu potki, zmianki itd.), a na supporcie od 2 dni nie dostaję odpowiedzi, to samo na forum. Śmieszne, graj od początku serwera i ładuj w isa, tylko po to, żeby admini mieli na Ciebie totalną olewkę. Nie polecam, fajnie się gra, ale administracja jest niepoważna. :)

Jeśli grałeś od początku serwera niema po prostu takiej możliwości aby znikneło Ci całe EQ więc z deczka zabawne że takie głupoty się pisze.

Oczywiście miały prawo zniknąć itemki w przeciągu ~24h bo o tyle była cofka które były w tym okresie zdobyte natomiast wcześniejsze itemki nie miały by prawa zniknąć a co dopiero CAŁE EQ.

Rekompensata za te 24h cofki oczywiście jest przygotowywana i pewnie dziś wkleje oficjalną rozpiskę na ten weekend dot.1 urodzin serwera co jest swoją drogą rekompensatą.

Pozdrawiam

True

Ps:Azoom mi pisał że na all odpisał na supporcie wiec dziwie się czemu nie masz odpowiedzi....

Opublikowano

Serwer fajny, polecam.

Lecz po wbiciu 205 lvl wieje nuda i nic poza turniejem pvp tam się nie dzieje, niektórzy nie wiedzą, że istnieje tam takie coś jak wojny gildi. 

Opublikowano

Serwer fajny, polecam.

Lecz po wbiciu 205 lvl wieje nuda i nic poza turniejem pvp tam się nie dzieje, niektórzy nie wiedzą, że istnieje tam takie coś jak wojny gildi.

System wojen gildii powinien zostac zmieniony na duzo bardziej atrakcyjny.
Opublikowano

Nie moge sie zarejestrowac na forum wiem spytam tutaj.

Jaki bon (silny przeciwko) dziala na mapy od +100?

Do broni na 75lvl jakie wbic bony np sr 50 i co do tego?

Eq do pvp pz+4x15 w tym strzaly czy cos innego?

Czy ulepszacze typu Symbol lasu mozna wydropic na kazdym lvlu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...