Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli grałeś od początku serwera niema po prostu takiej możliwości aby znikneło Ci całe EQ więc z deczka zabawne że takie głupoty się pisze.

Oczywiście miały prawo zniknąć itemki w przeciągu ~24h bo o tyle była cofka które były w tym okresie zdobyte natomiast wcześniejsze itemki nie miały by prawa zniknąć a co dopiero CAŁE EQ.

Rekompensata za te 24h cofki oczywiście jest przygotowywana i pewnie dziś wkleje oficjalną rozpiskę na ten weekend dot.1 urodzin serwera co jest swoją drogą rekompensatą.

Pozdrawiam

True

Ps:Azoom mi pisał że na all odpisał na supporcie wiec dziwie się czemu nie masz odpowiedzi....

Mam ci dać zdjęcie mojego zgłoszenia? Śmieszne. Nie obchodzi mnie w jaki sposób zniknęły, nie wchodziłem na konto od 2 tygodni i z ciekawości wszedłem po reworku, nie ma prawie niczego na koncie (kradzież tak jak napisałem wykluczam, bo po cholerę by były komuś np. potki). Miałem cierpliwość, ale się skończyła. Luz, sprzedam na allegro czyste konto 205 :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponad 1000 graczy osiągnięte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czekam na eventy od jutra będzie się działo.

Zapraszam na serwer jest co robić pvp/napady na inne królestwa/wojny gildi.

Mam pytanie jutro też będzie exp?Mam pomysł na event dajcie do dropu szkaty a z nich mistyczny bojownik ale mała szansa.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Arcymistrz
Opublikowano

Owszem, była cofka, ale jakoś nie skarżą się znaczne ilości osób na to, że "hehe, nie grałem, ale znikło omg magic". Po prostu było to konieczne, nie ma co narzekać. 

Serwer dalej jest grywalny. 

Opublikowano

1k graczy on-line, a będzie jeszcze więcej polecam serwer i zapraszam ;)

Gratulacje. Też myślę, że będzie więcej, bo reklama u Wallandera robi swoje. Polecam serwer:D

Opublikowano

Strasznie mnie na serwerze denerwuje:

-Lekkie lagi

-Nie dzialajace ch(dosc czesto jakies ch nie dziala)

-na ch3 strasznie cofa, nie da sie grac 

-Czasem nie mozna sie zalogowac

-Antyexp po tp przestaje dzialac

-mixuje sobie cos na bsie, otwieram shopa a tutaj mi 3 strony zmianek kupilo...

Ogarnijcie ten serwer bo wasza reklama pojdzie na marne.

I jeszcze mam propozycje zeby dodac 2 dodatkowe channele.

Opublikowano

VRjg.png

Witajcie!

No i doczekaliśmy się tego dnia!
Już w tą sobotę (13.09.2014) świętujemy 1 urodziny naszego serwera Dreikon.pl!
Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was masę eventów i niespodzianek!

12.09.2014 (piątek) 00:00 : Bonus +50% Doświadczenie, Drop, Yang (48h),
12.09.2014 (piątek) 18:00 : Event OX [3 rundy] - Wejście Uriel,
12.09.2014 (piątek) 20:00 : Event Zuo ("Oponki") - Wejście Uriel,
13.09.2014 (sobota) 00:00 : Drop specjalnych skrzynek z cennymi przedmiotami (48h),
13.09.2014 (sobota) 18:00 : Event OX [3 rundy] - Wejście Uriel,
14.09.2014 (niedziela) 18:00 : Event OX [3 rundy] - Wejście Uriel,
14.09.2014 (niedziela) 20:00 : Event Zielarski - Wejście Uriel.

Również od piątku do niedzieli w ItemShopie odbędzie się promocja 20% więcej SM za doładowanie konta!

Dodatkowo:
- W nocy z soboty na niedzielę zostanie wprowadzona długo oczekiwana aktualizacja, wraz z nią odblokowany poziom 220 + przedmioty, wierzchowce, pety, mapa, dungeon itd.
- Przez całą sobotę użytkownicy ts-a TsGames.pl będą otrzymywali na ogólnym czacie darmowe kody SM na serwerze Dreikon. Również na ten okres będą Wam towarzyszyli najlepsi DJ-e z naszego teamspeaka na głównym kanale TS-a którzy zapewne także mają dla was niespodzianki w postaci darmowych kodów na SM-y!

-Od piątku do Niedzieli na Naszym FanPage na FB na pewno także pojawią się niespodzianki w postaci darmowych kodów lub MiniKonkursów dlatego polecamy śledzić go na bieżąco!

Przy okazji chcielibyśmy Wam serdecznie podziękować za to, że do dzisiaj jesteście z nami, jedni od początku serwera, drudzy od nie dawna. Jednakże gdyby nie Wy, nie wiadomo jakby nasze losy się potoczyły. Jeszcze raz ogromne dzięki i liczymy że również za kolejne 365dni będziemy mieli co świętować!

Pozdrawiamy Serdecznie i życzymy miłej Gry!

Azoom&True!

AKTUALIZACJA 16.9.14

Witajcie!

W dniu dzisiejszym zostały wprowadzone na Serwer następujące rzeczy:
-Maksymalny level został podwyższony do 220.
-Dodano mape na 205lv
-Dodano Dungenon na 205lv
-Dodano nową zbroje oraz bronie na 220lv
-Zmieniono bonusy Peta tzw.Bao Bao
-Wprowadzono m.in Nowe pety,Wierzchowce oraz kostiumy do IS-u.
Pozdrawiamy!
I życzymy Miłej Gry na Naszym Serwerze!
Team Dreikon.pl!
Opublikowano

Więc tak nie lubię True za to że do dzisiaj nie zobaczyłem swoich pieniążków i w ogolę nie myślałem że kiedyś będę grać na jego serwerze ale Dreikon jest naprawdę przyjemny. I nie grają na nim typowe POMPA-KIDO-ZJE..od psuedo gangsterów z jutuba tylko normalni ludzie co już grają trochę czasu.

Akurat tak się złożyło że moja postać została usunięta podczas cofki i miałem już nie grać ale pewna osoba mnie przekonała no i jednak będę grać.

Co więcej nigdy w życiu nie myślałem że dam True zarobić no ale.. jak to prawda że jutro ma być pay-pal na stronie to na pewno coś kupie.

Serwer polecam.

e: naprawcie rejestracje na forum bo nie działa tak samo Azoom mi 2 dni temu napisał że po następnej przerwie technicznej wróci mi lvl konia + skille konna i nadal ich nie ma..

Opublikowano

bardzo dobry serwer będzie teraz wielka reklama właśnie zdałem w 100% "serduszko" serwera całą winę z cofką biorę na siebie projekty mi się pokićkały więc nie obwiniajcie Azooma za ten błąd myslę że serwer będzie czysty od cheatów, hacków i botów przez najbliższe miesiące :)

administracja bardzo miła bardzo dobrze mi się współpracowało mam nadzieję tylko że administracja innych serwerów nie będzie zawistna i nie będzie opowiadać głupot bo im brak graczy i youtuberów na serwie o czym świadczy np. wyłączony licznik 

i taka mała ciekawostka co do licznika na dreikonie zrobiony jest na socket po API z game więc pokazuje 1 do 1 wszystkich graczy zalogowanych

zapowiedź bardzo ładna może i ja zagram 

i jeszcze raz gorąco polecam :D  

a tym czasem pozdrawiam serdecznie Cycu aka Armagiedon :D 

Opublikowano

Dzisiaj będzie pierwszy odcinek uzurpatora hoho, widzę ludzi znów przybędzie. Polecam ;d 

Może i przybędzie ale jak skończą serię to większość ludzi ubędzie bo pójdą za youtuberem na inny serwer

Opublikowano

Ile osób tu gra? Gdzie jest ten licznik?

Licznik na stronie głównej po prawej stronie (status). 

Wieczorami ok.1k

Opublikowano

Więc tak nie lubię True za to że do dzisiaj nie zobaczyłem swoich pieniążków i w ogolę nie myślałem że kiedyś będę grać na jego serwerze ale Dreikon jest naprawdę przyjemny. I nie grają na nim typowe POMPA-KIDO-ZJE..od psuedo gangsterów z jutuba tylko normalni ludzie co już grają trochę czasu.

Akurat tak się złożyło że moja postać została usunięta podczas cofki i miałem już nie grać ale pewna osoba mnie przekonała no i jednak będę grać.

Co więcej nigdy w życiu nie myślałem że dam True zarobić no ale.. jak to prawda że jutro ma być pay-pal na stronie to na pewno coś kupie.

Serwer polecam.

e: naprawcie rejestracje na forum bo nie działa tak samo Azoom mi 2 dni temu napisał że po następnej przerwie technicznej wróci mi lvl konia + skille konna i nadal ich nie ma..

Witaj!

No cóż nie każdy musi mnie lubić ale idzie do tego przywyknąć :>

Jednakże chciałem się odnieść abyś napisał o jakich "swoich pieniądzach" mówisz bo niestety nie wiem kim jesteś, i tym bardziej jakie pieniądze rzekomo masz na myśli, a nie lubię jak ktoś coś mi takiego zarzuca dlatego prosiłbym o odniesienie się do takowej sytuacji tutaj albo na PW żeby nie robić zbędnego spamu, chętnie porozmawiam na ten temat o ile się dowiem o co chodzi ^ ^

Co do serwera, polecam dziś bacznie obserwować FanPage serwerowy bo przygotowuje się kilka darmowych kodów na dziś :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

już 1100 on-line a mamy godzinę 16 ciekawe co będzie po 20 się działo. Do tego dziś drop szkat eventów będzie można ładnie zarobić, także zapraszam. 

xD 

Opublikowano

nie wiem czy jest się czym chwalić, lel, ale rozpocząć gre jest teraz bardzo łątwo, mam full is, w sumie to i tak tylko udogodnienie, ale eq na 135 zrobiłem w 5 dni lenistwa, (3 to mixowanie), polecam oglądać Wallandera, zaczyna na spokojnie od zera i archerem idzie mu dobrze, poolecam serwer i zaprazam do gry! :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Gdy sie loguje do gry i pasek konczy sie ladowac to mnie wywala...

Oraz nie moge sie zalogowac na forum lub stronie serwera bo mi nie przychodzi potwierdzenie rejestracji.

Co mam z tym zrobic?

Opublikowano

już 1100 on-line a mamy godzinę 16 ciekawe co będzie po 20 się działo. Do tego dziś drop szkat eventów będzie można ładnie zarobić, także zapraszam. 

hipokryta  B)

przypominam o bugowaniu, czyli to na czym sie wczesniej zarabialo

OSiD5Qx.jpg

Opublikowano

hipokryta  B)

przypominam o bugowaniu, czyli to na czym sie wczesniej zarabialo

OSiD5Qx.jpg

Tłumaczyłem wam wcześniej, byłem w konflikcie z azoomem, dlatego dałem owe dowody. Wszystko już sobie wyjaśniliśmy a bugi zostały naprawione. Pozdrawiam. 

O bugu wiedziałem tylko i wyłącznie ja, nikt inny na tym nie zarabiał. 

xD 

Opublikowano

Tłumaczyłem wam wcześniej, byłem w konflikcie z azoomem, dlatego dałem owe dowody. Wszystko już sobie wyjaśniliśmy a bugi zostały naprawione. Pozdrawiam. 

O bugu wiedziałem tylko i wyłącznie ja, nikt inny na tym nie zarabiał. 

hahahahhahahahahahhahahahahhahahhahah

tak tak, a bryłki na allegro sprzedawal fubu pewnie, co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...