Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem wcześniej na serwerze kiedy miał swoje dobre dni, ale teraz co to " coś " prezentuje to nawet szkoda słów. Ściągnąłem by sie przekonać jak to teraz sprawa wygląda, a wygląda ... pierwsze wrażenie jakieś nijakie, kursor jakoś dziwnie działa, brak dźwięków ( pliku BGM nie można dodać bo odrazu wyrzuca ), ceny jak dla początkującego z de ( a pamiętam zmianki na poprzedniku za 200 Yang, kiedy teraz 1000szt kosztuje 100k Yang ), BS nie działa - próbowałem na wszytkie mozliwe sposoby i nie działa, suwakiem od zmiany prędkości bonowanai można przesuwać w lewo i w prawo bez efektu i tak będzie 0,0s, jak już wciśniesz start komunikat " nie umieściłeś przedmiotu " - ciekawe bo przedmiot jest w pierwszym slocie :D, brak butów wiatru i na początku jesteś tak szybki i zwrotny, niczym Batory ! 1000szt potów na szybkość poruszania to 30k yang, drugie 30k Yang na szybkość ataku i nie masz gotówki na dzień dobry, a gdzie dodania i zmianki ? czat jak i prywatne wiadomości to już szczyt głupoty, nasrane cyferek z datą i godziną że nie wiadomo co kto napisał, a już pisząc na PW szukasz tekstu w tym całym bajzlu " żenada " ! Ludzie potracili lvl, eq, ulepy, przedmioty z IS itd. wiadomości od admina ni husteczka . Stary poczciwy Dreikon z masą ludzi i działający to przeszłość, teraz to mamy odgrzany kotlet powodujacy niestrawność . Serwer był kiedyś dobry, słowo kluczowe " był " !

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cofki bugi wylaczone serwery, administracji ani widac ani slychac zadnych informacji zadnych wyjasnien. Jedyne co to "cofnelismy server o 2 dni" - tyle zadnych przeprosin zadnych rat, na tsie pusto na forach pusto. NIE POLECAM W 100%!!!

Opublikowano

Będzie jakaś rekompensata ?

serwer polecam. 

Natan o 3* Dni cofneli. Jeszcze raz odradzam tu gry:)

jakie 3 dni ? o 1 dzień cofneli dokładnie 09.09 4:00 

xD 

Opublikowano

Natan o 3* Dni cofneli. Jeszcze raz odradzam tu gry:)

cofki bugi wylaczone serwery, administracji ani widac ani slychac zadnych informacji zadnych wyjasnien. Jedyne co to "cofnelismy server o 2 dni" - tyle zadnych przeprosin zadnych rat, na tsie pusto na forach pusto. NIE POLECAM W 100%!!!

Cofki bugi,wylaczone serwer,administracji nie widac :D

No po prostu później się dziwić że administracja się wkurza.

Cofka jest do 9.09 godz.4:00,serwer oczywiscie juz jest ON,licznik zaraz na stronie wroci do poprawnego stanu.

Bardzo Przepraszamy oczywiscie za zaistniała cofke,a skoro już mówimy o rekompensacie to wszystko zobaczycie od Piątku (12.9)...

Jeszcze raz przepraszamy.

A rekompensata pojawi się od tego piątku, co konkretnie?Zobaczycie :)

Pozdrawiam

True....

Opublikowano

Cofka jest do 9.09 godz.4:00,serwer oczywiscie juz jest ON,licznik zaraz na stronie wroci do poprawnego stanu.

Bardzo Przepraszamy oczywiscie za zaistniała cofke,a skoro już mówimy o rekompensacie to wszystko zobaczycie od Piątku (12.9)...

Pozdrawiam

True....

pierdolcie sie :)

Opublikowano

Pozdrawiam

True....

Miałbym w d***e te kilka lvl'i które mi cofnelo, ale tutaj chodzi o eq i że nie chce mi sie znowu ulepszac/ dropic

Opublikowano

Pozdrawiam

True....

S*am na to oddaj mi zmarnowany czas i mojego woja 140lv. Jakas rekompenstata haha nie osmieszaj sie czlowieku :)

Opublikowano

Grałem wcześniej na serwerze kiedy miał swoje dobre dni, ale teraz co to " coś " prezentuje to nawet szkoda słów. Ściągnąłem by sie przekonać jak to teraz sprawa wygląda, a wygląda ... pierwsze wrażenie jakieś nijakie, kursor jakoś dziwnie działa, brak dźwięków ( pliku BGM nie można dodać bo odrazu wyrzuca ), ceny jak dla początkującego z de ( a pamiętam zmianki na poprzedniku za 200 Yang, kiedy teraz 1000szt kosztuje 100k Yang ), BS nie działa - próbowałem na wszytkie mozliwe sposoby i nie działa, suwakiem od zmiany prędkości bonowanai można przesuwać w lewo i w prawo bez efektu i tak będzie 0,0s, jak już wciśniesz start komunikat " nie umieściłeś przedmiotu " - ciekawe bo przedmiot jest w pierwszym slocie :D, brak butów wiatru i na początku jesteś tak szybki i zwrotny, niczym Batory ! 1000szt potów na szybkość poruszania to 30k yang, drugie 30k Yang na szybkość ataku i nie masz gotówki na dzień dobry, a gdzie dodania i zmianki ? czat jak i prywatne wiadomości to już szczyt głupoty, nasrane cyferek z datą i godziną że nie wiadomo co kto napisał, a już pisząc na PW szukasz tekstu w tym całym bajzlu " żenada " ! Ludzie potracili lvl, eq, ulepy, przedmioty z IS itd. wiadomości od admina ni husteczka . Stary poczciwy Dreikon z masą ludzi i działający to przeszłość, teraz to mamy odgrzany kotlet powodujacy niestrawność . Serwer był kiedyś dobry, słowo kluczowe " był " !

a paru pkt. masz racje, a co do reszty:

pliki bgm zostały usunięte dlatego (przynajmniej tak mi się wydaje) aby zmniejszyć wagę klienta, yangi masz racje, jak krew z nosa nawet z rękawiczką, w maju na mapce 100 dałem rade dużo wyciągnąć i się wbić, w tym momencie mam 7kk i dla mnie to majątek, przez to że mnie okradli, nie mam już w sumie po co nawet pisać do supportu bo to z mojej winy, szkoda, ale cóż, gram dalej, zmianki 100k to strasznie dużo, nawet na te tysiąc zmianek, w sumie to tylko liczba no ale..

co do bsa, jeśli chcesz mixować PRZEKŁADASZ przedmiot na slot I/VII i dopiero wybierasz bony,a potem start, bs ma uniwersalną szybkość 0.3 o ile sie nie myle, w sumie na tyle wygląda, a i tak zapierdala, buty wiatru masz na start (30 szybkość ruchu) wgrane, już, wielki plus bo okienko jest wolne co daje więcej miejsa na inne rzeczy, z tego co mi wygląda, to grasz tylko na jakiś gównach (pl) etc. skoro przeszkadza ci "GODZINA" w kliencie, klikasz l, ustawiasz wołaj i masz wszystko pięknie, w czym problem? z cofką się zgodzę, lecz to nie są 3 dni ani k***a tydzień tylko 1 dzień, straciłem 5 lvli (110-115) to jakieś 30 minut więc spoko odrobie, ulepki to tam nie wiem czy straciłem. z is mam wszystko, nic nie poszło, także w czym problem? jedyny minus to channele i yangi. gram od startu serwera z przerwami, jest spoko, serwer stoi na source, czyli jasne że będą problemy.

@True990 @ZnowuJa moglibyście dać raty 30% czy tam ile chcecie do 4 rano, większość by się przymknęła. 

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

S*am na to oddaj mi zmarnowany czas i mojego woja 140lv. Jakas rekompenstata haha nie osmieszaj sie czlowieku :)

Nie chesz nie graj... Max kilka lvl ludziom cofneło trochę eq i tyle, a płacz jest jak by ktoś was okradł. 

Opublikowano

Noo, serwer fajny przyznam :D. Prezentacja mile dla oka zrobiona, lecz powiedzcie jaka bizu będzie, może było wcześniej ale nie chce mi się szukać 11 stron żeby zobaczyć bizu ;d. Powodzenia ;)). 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Nie chesz nie graj... Max kilka lvl ludziom cofneło trochę eq i tyle, a płacz jest jak by ktoś was okradł. 

Cymbale mialem 140lv i full eq wojenne ateraz mam boga +9 i 62lv wez mnie nie denerwuj takim gadaniem.

Opublikowano

Cymbale mialem 140lv i full eq wojenne ateraz mam boga +9 i 62lv wez mnie nie denerwuj takim gadaniem.

Ohohoh mi cofnęło z 160 lvl do 30 i jakoś gram dalej zrobienie full wojennego to 1h roboty :>

IDcncno.png

Opublikowano

Pozdrawiam "To konto nie istnieje" nie polecam takiego gówna.. Grałem na początku było ok, skończyłem o wróciłem przedwczoraj wbilem lvl na 2 kontach a dziś ich nie ma... Nie polecam i mam nadzieje ze przez ta cofke utracicie graczy za nieprofesjonalne podejście.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Zgodzę się przecież MY jako administracja specjalnie cofek nie robiliśmy i bardzo nas to boli że miało to miejsce. Jednakże postaramy się aby rekompensata była jak najwyższa dla was byście byli zadowoleni.Niestety nie wiele na chwilę obecną jesteśmy w stanie wykombinować by szkody "cofki" były jak najmniejsze, ale może coś wymyślimy i od razu poinformujemy na MPC.

pierdolcie sie :)

Kolego kulturą to Ty nie grzeszysz dlatego dyskusje z takimi osobami jak Ty nie mają najmniejszego sensu....

Opublikowano

A odzyskam sm ? Kod wszystko mam. Kupiłem kostium a dziś już konta nie ma.

Wydałem prawdziwą kase a taka strata już boli to co w grze to w grze ale sm będzie zwrot ?

mojasygnan.png

Opublikowano

Zgodzę się przecież MY jako administracja specjalnie cofek nie robiliśmy i bardzo nas to boli że miało to miejsce. Jednakże postaramy się aby rekompensata była jak najwyższa dla was byście byli zadowoleni.Niestety nie wiele na chwilę obecną jesteśmy w stanie wykombinować by szkody "cofki" były jak najmniejsze, ale może coś wymyślimy i od razu poinformujemy na MPC.

Kolego kulturą to Ty nie grzeszysz dlatego dyskusje z takimi osobami jak Ty nie mają najmniejszego sensu....

Normalnie się nie "wcinam" w sprawy innych serwerów bo to nie moja brożka jednak trochę złe to interpretujesz.

Nie ma co pisać że nie ma sensu z nimi dyskutować bo oni mają prawo do tego by być pobudzeni.

To nie jest ich wina że wasi technicy wzięli się za coś co nie było w 100% gotowe nie wiadomo po co przeszliście na src skoro serwer funkcjonował bez żadnych problemów na waszych wcześniejszym game (nie wiem co tam mieliście podejrzewam że 34k). Nie możecie nikogo obwiniać bo to jest tylko i tylko i wyłączenie wasza wina. Przeniesie serwera na src nic wam nie dało oprócz limitu yang i stacków bez których każdy mógł spokojnie żyć.

Narobiliście sobie tylko nie potrzebnie problemów i wasz serwer na tym na pewno bardzo ucierpi.

Co do cofki to też złe rozegranie bo dało się to zrobić w taki sposób by była cofka do wczorajszego dnia bez niczyjej utraty postaci/kont.

Jednak ja nie będę się w nic mieszał bo to nie jest moja sprawa.. Jednak jeżeli myślisz że jakimś eventem lub dropem blasków czy whatever tam planujecie zwrocie ludziom pół dnia wczorajsze gry ulepszania/expienia/dropienia to niestety ale się mylisz.

Co do serwera zostanę neutralny nie jestem graczem i nie wiem jak się na nim gra ale administracja jak dla mnie trochę za bardzo wychodzi przed szereg - nie potrzebnie.

Pozdrawiam

XJHIavu.png

Opublikowano

Ile osob jest online ? 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

danke ;) 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...