Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednak pomyliłem się co do serwera myślałem że będzie dobry a jednak nie ma co oceniać książki po okładce.

Technik coś sobie nie radzi z tym serwerem.Co chwile wyłączony serwer,0 informacji czy wgl będzie on czy nie.Cofki na postaci przez te offy.

Nie wszystko jest dobrze przemyślane podczas rozgrywki.

Dopóki serwer nie będzie stabilny szkoda czasu i nerwów. 

To tyle.

Tak, technik nie radzi sobie z serwerem, chociaż serwer stoi rok bez 3 dni, a teraz problemy, no ale ten technik jest zły i nic nie umie :/

aż azoom wróci że szkoły, około 15 ;)

Potwierdzone info? Czy wróci o 15 i będzie dalej naprawiał?

tenor.gif

Opublikowano

Tak, technik nie radzi sobie z serwerem, chociaż serwer stoi rok bez 3 dni, a teraz problemy, no ale ten technik jest zły i nic nie umie :/

Jeżeli jest w szkole to przyjdzie o 15 i będzie naprawiał ;) info potwierdzone. Lipa troszkę, bo weszła sporo reklama a tu takie problemy, no ale cóż. Czekamy. 

xD 

Opublikowano

a czy ja powiedziałem że nic nie umie ? hm ? pokaż mi gdzie ja tak powiedziałem.

Mówię że w obecnej chwili nie radzi sobie z tym stanem rzeczy a nie ogólnie.

Może do 18 ruszy tak to jest jak w teamie są uczniowe :P .

Nic to pozostaje czekać. 

A i e-mail aktywacyjny z forum nie dochodzi.

mojasygnan.png

Opublikowano

Hahah znikło moje konto -_- a miałem tam sm wykupione,kostium i teraz co ? 

Lipa co ten technik odwala co chwile cofki i same straty jak dalej tak pójdzie to nawet youtuberzy z +200k subów wam nie pomogą z ilością graczy bo coraz mniej ludzi jest...

mojasygnan.png

Opublikowano

Co za s**t nie serwer do c***a usuneli mi calą postac .. Jaka cofka 3 dni cofki zrobili.

Nie polecam serwer pada co chwile ale s**t..

jakie 3 dni deklu ? cofka była do tego czasu co Azoom zaczął "naprawiać" . jakby była o 3 dni to bym konta nie miał . 

Opublikowano

jakie 3 dni deklu ? cofka była do tego czasu co Azoom zaczął "naprawiać" . jakby była o 3 dni to bym konta nie miał . 

Niektórzy właśnie stracili przez to konta.. czytaj wyżej. 

Co ten Azoom wgl naprawia, że są takie cofki?

Serwer polecam, ale co się teraz dzieje.. to nwm. :D 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

No cofka była o 1 dzień, no ale cóż, nic na to nie poradzimy ;) Mam nadzieje, że będzie jakaś rekompensata w postaci eventu zuo lub cuś ;)

szukam dzialajacych cheatow na ten serwer, chociaz dzialajace wh

jak ktos ma to pw lub linka w temacie

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Ta, o jeden dzień xDDDDDDDDDD Przed tą przerwą miałem wszystko na miejscu, gram od początku serwera. Po przerwie zniknęły mi wszystkie kostiumy i mounty + prawie całe eq, została tylko zbroja, broń i bao-bao. Pozdro 600, dobry rework Azoom :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Ta, o jeden dzień xDDDDDDDDDD Przed tą przerwą miałem wszystko na miejscu, gram od początku serwera. Po przerwie zniknęły mi wszystkie kostiumy i mounty + prawie całe eq, została tylko zbroja, broń i bao-bao. Pozdro 600, dobry rework Azoom :)

jak tak dalej pojdzie to im reklama od polskiego youtuba nie pomzoe hahah

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

jak tak dalej pojdzie to im reklama od polskiego youtuba nie pomzoe hahah

Poszedł ticket do supportu, ale pewnie znowu dostanę automat, albo coś w stylu "moja wina". Czas szukać innego serwera XDD

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Lipa straszna zacząłem wczoraj grać i grałem cały czas pomijając czas kiedy był wyłączony serwer.. Zrobiłem sobie całe eq do expa i północy siedziałem na metinach/bossach na mapie od 100 i teraz mi wszystko znikło nie mam nawet konta założonego..

Żałosne naprawdę żałosne..A sam Azoom wczoraj na forum dreikona napisał że żadnej cofki nie będzie. No cóż myślałem że pogram trochę na serwerze bo wydawał się fajny ale administracja wzięła się za coś za co nie powinna i tak to właśnie wyszło.

Ja podziękuje za serwer i nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam, omijać szerokim łukiem, to śmiech na sali. Wallander zaraklamował, wszedłem, zagrałem nockę, wydałem na is. Dobiłęm 140, a rano patrzę i cofka do 87. Szkoda czasu i pieniędzy na serwer, Azoom dał kolejny popis, chu*owy technik.

Opublikowano

Gówno warty serwer, zacząłem grę wczoraj nadropiłem sobie ulepek trute eq chciałem robić, wbiłem sobie 100lv wszystkie ładnie, a tu cofka haha śmiech na sali. NIE POLECAM!

Opublikowano

Ten serwer to kpina życiowa.

3 Dni temu miałem 60lv a wczoraj 140 i niby cofka 1 dniowa? Teraz mam woja w v2 60lv co za gowno nie serwer.

Zmarnowany czas takiej cofki to ja nie widzialem nigdy.

NIE POLECAM!

Opublikowano

mam nadzieje że te info o cofce z dupy, bo gram od 3 dni mam całkiem spoko eq, prawie full is i jeśli cofnie mi to do 1 to słabo, bardzo słabo.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...