Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oryginalna wersja flc to 2.9.6 a srackowana od finu 2.8.4 więc pozdro

LoL what.

Oryginalna to kontynuacja 2.8 (aktualnie 2.8.2) - 2.9 nie będzie kontynuowana, wniosła poprawki które działały tylko niektórym.

Zcrackowana przez finn'a to tym bardziej nie 2.8.4 (taka wersja nie istnieje lul.

Tym bardziej, że wersja od Finn'a to 2.3 z zmienionymi offsetami.

Lubie jak cebulaki się wypowiadają na temat o którym nie wiele wiedzą xD

Opublikowano

Wersja do pobrania 4.16 to nie jest ta z crackowana? 

Jest ale ma 1 wielki błąd przynajmniej u mnie, boty zamiast zbierać punkty idą na środek i chodzą z miejsca na miejsce a punkty stoją w miejscu..

Opublikowano

No ale Zaraks przecież Ty udostępniłeś piracką wersję BoLa wraz z tutorialem (enforcevip) a jakoś nic sie nie stało Tobie bo zmyśliłeś, że emulator to nie crack mimo, że tak nie jest :)  Idz lepiej zagadaj do Makina/Miszcza byś mógł udostępnić FulcrumCrack hehe.

A co do bota to działa świetnie ale nadal mi wolno gry wczytuje mimo tego programu co zmniejsza fpsy.

Mówisz o oryginalnej wersji, czy piracie?

Opublikowano

Jest ale ma 1 wielki błąd przynajmniej u mnie, boty zamiast zbierać punkty idą na środek i chodzą z miejsca na miejsce a punkty stoją w miejscu..

a no faktycznie u mnie też coś takiego jest :/ 

Opublikowano

Czemu mam błąd  could not find a path of coś tam i scieżka lola ? i spamuje mi caly czas tym

I nie wyświetlają mi sie mini okienka lola z gra co zrobić ? 

Opublikowano

Teraz taki problem że bardzo długie ładowanie sie do gry i jakiś tam napis i potem black screeny i gry nie widać

Wcześniej Ci boty przejmowały bazy na dominionie?

Opublikowano

Nigdy tego nie używałem wcześniej, teraz zaczynam.. a może tu chodzi że mam słaby sprzęt i nie chce mi gier pokazać ?  mam 6gb ramu  2,40 ghz  i 64 bitowy system

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...